Povezane vesti

"Pogledajte, svi me gledaju, a ne lajkuju": Stanija podelila statistiku sa mreža: "Zanimljivo, zar ne? Računica je jasna"…

"Pogledajte, svi me gledaju, a ne lajkuju": Stanija podelila statistiku sa mreža: "Zanimljivo, zar ne? Računica je jasna"…

Blic pre 2 dana
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević je među najpraćenijim Srpkinjama na Instagramu. Sad je odlučila da podeli statistiku jedne svoje objave, pa je pokazala koliko njih je videlo, a koliko lajkovalo fotku. - 1,8 miliona pregleda, a samo 11 hiljada… »
"Prate me, tajno" Stanija Dobrojević objavila dokaze koji ne lažu, šokantno priznanje starlete je zastrašujuće!

"Prate me, tajno" Stanija Dobrojević objavila dokaze koji ne lažu, šokantno priznanje starlete je zastrašujuće!

Kurir pre 2 dana
Starleta Stanija Dobrojević jedna je od najpraćenijih Srpkinjama na društvenoj mreži Instagram. Sad je odlučila da podeli statistiku jedne svoje objavljene fotografije, pa je pokazala koliko njih je objavu videlo, a koliko je lajkovalo istu. Broj… »
Hitno se oglasila! Stanija Dobrojević shvatila je da špijuniraju i prate tajno, sve obelodanila javno i šokirala javnost…

Hitno se oglasila! Stanija Dobrojević shvatila je da špijuniraju i prate tajno, sve obelodanila javno i šokirala javnost…

Alo pre 2 dana
Starleta zanemela. Starleta Stanija Dobrojević jedna je od najpraćenijih Srpkinja na Instagramu, a sada je odlučila da objavila zanimljive podatke o jednoj od svojih objava. Naime, broj pregleda njene fotografije znatno je premašio broj lajkova, što je… »

Vesti dana »