Povezane vesti
Veljko Ražnatović pokazao ko ga je sačekao na Kipru: Cecin sin presrećan što uživa sa njim (foto)
Blic pre 9 sati
Veljko Ražnatović otputovao je sa suprugom Bogdanom na Kipar, a sad je pokazao sa kim provodi vreme u ovoj mediteranskoj državi. Sina čuvene pevačice Cece Ražnatović je na Kipru sačekao venčani kum Hristos Kritikos. Veljko Ražnatović je pokazao kako… »
Veljko ražnatović sa porodicom napustio Srbiju Na Kipru ga sačekao ovaj muškarac! (foto)
Alo pre 10 sati
Na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju iz automobila. Sin Svetlane Cece Ražnatovič i bokser, Veljko, sreo se sa venčanim kumom Hristosom Kritikosom na Kipru. Već nekoliko dana sa suprugom Bogdanom uživa u odmoru u luksuznom hotelu, iako njegova… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 51 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana