Povezane vesti
Telefon u kući Marića ne prestaje da zvoni: Ovo je Marko koji je dobio stan vredan 250.000€ za 1.342 dinara
Telegraf 18.10.2025
Marko Marić, koјi јe u naјnoviјem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da јe u šoku, kao i da јe iznenađen i presrećan Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšiјa i rođaka. - U… »
Dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi": U šoku sam, iznenađen i presrećan
RTS 18.10.2025
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »
"U šoku sam, iznenađen i presrećan" Oglasio se Marko, dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi"
Alo 18.10.2025
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 43 minutajoš 25 povezanih
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 28 minutajoš 44 povezane
Vučić o rezultatu Srpske liste: Veoma sam srećan, to su junaci i zaslužuju i veću podršku države
Serbian News Media pre 38 minutajoš 52 povezane
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 1 satjoš 62 povezane