Povezane vesti
Telefon u kući Marića ne prestaje da zvoni: Ovo je Marko koji je dobio stan vredan 250.000€ za 1.342 dinara
Telegraf 18.10.2025
Marko Marić, koјi јe u naјnoviјem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da јe u šoku, kao i da јe iznenađen i presrećan Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšiјa i rođaka. - U… »
Dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi": U šoku sam, iznenađen i presrećan
RTS 18.10.2025
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »
"U šoku sam, iznenađen i presrećan" Oglasio se Marko, dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi"
Alo 18.10.2025
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Preduzimamo sve mere da obezbedimo sigurno snabdevanje tržišta naftom
Biznis.rs pre 34 minutajoš 21 povezana
Oglasio se poznati analitičar: Srbija OVO neće dozvoliti, sekundarne sankcije Narodnoj banci Srbije su...
Telegraf pre 29 minutajoš 20 povezanih
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 2 satajoš 55 povezanih