Povezane vesti

Telefon u kući Marića ne prestaje da zvoni: Ovo je Marko koji je dobio stan vredan 250.000€ za 1.342 dinara

Telefon u kući Marića ne prestaje da zvoni: Ovo je Marko koji je dobio stan vredan 250.000€ za 1.342 dinara

Telegraf pre 1 dan
Marko Marić, koјi јe u naјnoviјem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da јe u šoku, kao i da јe iznenađen i presrećan Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšiјa i rođaka. - U… »
Dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi": U šoku sam, iznenađen i presrećan

Dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi": U šoku sam, iznenađen i presrećan

RTS pre 9 sati
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »
"U šoku sam, iznenađen i presrećan" Oglasio se Marko, dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi"

"U šoku sam, iznenađen i presrećan" Oglasio se Marko, dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi"

Alo pre 9 sati
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »

Vesti dana »