Повезане вести

Телефон у кући Марића не престаје да звони: Ово је Марко који је добио стан вредан 250.000€ за 1.342 динара

Телефон у кући Марића не престаје да звони: Ово је Марко који је добио стан вредан 250.000€ за 1.342 динара

Телеграф 18.10.2025
Марко Марић, који је у најновијем извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" добио трособан стан у Београду, каже да је у шоку, као и да је изненађен и пресрећан Породица Марић у селу Рибници под Торником већ прима честитике… »
Добитник стана у игри "Узми рачун и победи": У шоку сам, изненађен и пресрећан

Добитник стана у игри "Узми рачун и победи": У шоку сам, изненађен и пресрећан

РТС 18.10.2025
Марко Марић, који је у најновијем извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" добио трособан стан у Београду, каже да је у шоку, као и да је изненађен и пресрећан. Породица Марић у селу Рибници под Торником већ прима честитике… »
"У шоку сам, изненађен и пресрећан" Огласио се Марко, добитник стана у игри "Узми рачун и победи"

"У шоку сам, изненађен и пресрећан" Огласио се Марко, добитник стана у игри "Узми рачун и победи"

Ало 18.10.2025
Марко Марић, који је у најновијем извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" добио трособан стан у Београду, каже да је у шоку, као и да је изненађен и пресрећан. Породица Марић у селу Рибници под Торником већ прима честитике… »

Вести дана »