Povezane vesti
Telefon u kući Marića ne prestaje da zvoni: Ovo je Marko koji je dobio stan vredan 250.000€ za 1.342 dinara
Telegraf 18.10.2025
Marko Marić, koјi јe u naјnoviјem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da јe u šoku, kao i da јe iznenađen i presrećan Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšiјa i rođaka. - U… »
Dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi": U šoku sam, iznenađen i presrećan
RTS 18.10.2025
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »
"U šoku sam, iznenađen i presrećan" Oglasio se Marko, dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi"
Alo 18.10.2025
Marko Marić, koji je u najnovijem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobio trosoban stan u Beogradu, kaže da je u šoku, kao i da je iznenađen i presrećan. Porodica Marić u selu Ribnici pod Tornikom već prima čestitike komšija i rođaka. “U… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 17. do 22. februara)
Pressek pre 1 satjoš 20 povezanih
Masovni ruski napadi na Ukrajinu: Raketni i bespilotni udari na Odesu i Krivi Rog, glavna meta energetska postrojenja
Kurir pre 29 minutajoš 13 povezanih
"Policija me pitala na koga sumnjam, nisam pomenuo Dekija" Baka Prase otkrio nove detalje, inspektori obavili razgovor sa njim: "Platiću reket, kome treba da se javim?"
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp pojačava pritisak na Kijev: Ukrajini je bolje da brzo dođe za pregovarački sto
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih