Povezane vesti
Banka našoj pevačici napravila pakao od života: Uvećavali joj dug, na kraju ih tužila i dobila milione
Mondo pre 24 dana
Pevačica Goga Sekulić suočila se s ozbiljnim problemima zbog kredita u švajcarskim francima, čiji je dug narastao na čak 80.000 evra. Zbog finansijskog pritiska, Goga je doživela velike stresove, a dug se znatno uvećao u odnosu na prvobitni iznos koji je… »
Naša pevačica tužila banku i kupila stan od 300.000 evra Zbog duga je prošla kroz neviđenu dramu: "Pošteno sam zaradila"
Alo pre 24 dana
Zbog iznosa koji se značajno bio uvećao imala je stresan period, ali je našla izlaz iz situacije. Goga Sekulić je imala velike probleme sa kreditom u švajcarcima, jer joj je dug porastao na čak 80.000 evra. Zbog stresa je imala velikih poteškoća, a dug… »
Vesti dana »
Đokić: Novi Sastav REM-a problematičan, nisam ni očekivala da će vlast dozvoliti da se kreira nezavisni REM
Mašina pre 1 satjoš 71 povezana
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 113 povezane
Studenti pozvali na protest ispred Niš TV zbog večerašnjeg nastupa ministra prosvete
Novi magazin pre 5 minutajoš 20 povezanih
Antonijević potvrdio da je kandidat Srpske napredne stranke za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih