Povezane vesti
Filmska pljačka u Obrenovcu Razbojnik radnici prislonio nož, pa ispraznio kasu i sef
Alo pre 14 sati
Kako se navodi, on joj je nož prislonio na leđa, naterao je da otvori kasu, a onda iz iste uzeo novac. Prošle nedelje u Obrenovcu došlo je do pljačke jedne prodavnice. Razbojnik naoružan nožem oteo je novac od radnice kojoj je pretio nožem. Kako se… »
Pretio radnici, pa opljačkao prodavnicu: Užas u Obrenovcu: Razbojnik ženi prislonio nož i odneo sav novac
Blic pre 23 sata
Razbojnik naoružan nožem oteo je novac od radnice jedne prodavnice u Obrenovcu. Na snimku nadzorne kamere vidi se maskirani napadač sa rukavicama, koji je prošle nedelje ušao u trgovinsku radnju, a potom nasrnuo na prodavačicu. Razbojnik je izvadio nož… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić stigao u Njujork: Sutra učestvuje na sednici Saveta bezbednosti UN
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana