Povezane vesti
Si Đinping pokrenuo veliku čistku u vojsci zbog supruge?
Vesti online pre 6 sati
Kineski predsednik Si Đinping smenio je devet visokih vojnih zvaničnika u okviru kampanje protiv korupcije. Supruga kineskog predsednika igra veliku ulogu u njegovoj kadrovskoj politici. Sijeva supruga Peng Lijuan je, prema izvorima kineskog vođstva… »
Si Đinping pokrenuo velike čistke u kineskoj vojsci na zahtev supruge? Devet visokih oficira smenjeno
Nova pre 13 sati
Petak se pokazao kao crni dan za devet visokih kineskih vojnih dužnosnika, svi su smenjeni u okviru Sijeve kampanje protiv korupcije. Među njima su general He Veidong, drugi po rangu kineski general, i admiral Miao Hua, bivši visoki politički oficir… »
Si Đinping izdao naređenje na nagovor moćne supruge? Pred Pekingom crni dani
Telegraf pre 14 sati
Kadrovska politika. Petak se pokazao kao crni dan za čak devet kineskih visokih vojnih zvaničnika – svi su smenjeni. "Dvojica visokih kineskih vojnih čelnika izbačena su iz Komunističke partije i vojske zbog optužbi za korupciju", saopštilo je u petak… »
Akcija suzbijanja korupcije u Kini: Devet vojnih zvaničnika izbačeno iz Komunističke partije
Kurir pre 20 sati
Najviše rangirani među njima je He Vejdong, potpredsednik Centralne vojne komisije, a do sada je bio meta antikorupcijske kampanje. Zvaničnici su osumnjičeni za teška krivična dela koja uključuju izuzetno velike sume novca, saopštio je portparol… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana