Povezane vesti

Britanski ministar otporan na žene: Kina slala privlačne devojke da izvuku tajne od poslanika, ali ja se nisam dao

Britanski ministar otporan na žene: Kina slala privlačne devojke da izvuku tajne od poslanika, ali ja se nisam dao

Večernje novosti pre 8 minuta
BIVŠI britanski ministar iz redova laburista izjavio je da veruje da kineske vlasti šalju atraktivne, mlade žene na javne skupove engleskih poslanika kako bi pokušale da od njih izvuku tajne podatke, piše "San". Foto: Piksabej -Primetio sam da su veoma… »
"Dovodili su privlačne žene, htele su da izvuku tajne" Bivši britanski ministar optužio Kineze za špijunažu!

"Dovodili su privlačne žene, htele su da izvuku tajne" Bivši britanski ministar optužio Kineze za špijunažu!

Alo pre 5 sati
Kineski agenti optuženi su za krađu medicinskih kartona. Bivši britanski ministar iz redova laburista izjavio je da veruje da kineske vlasti šalju atraktivne, mlade žene na javne skupove engleskih poslanika kako bi pokušale da od njih izvuku tajne… »
"Dovodili su privlačne žene, htele da izvuku tajne": Bivši britanski ministar optužio Kinu za špijunažu

"Dovodili su privlačne žene, htele da izvuku tajne": Bivši britanski ministar optužio Kinu za špijunažu

Blic pre 6 sati
Bivši britanski ministar iz redova laburista izjavio je da veruje da kineske vlasti šalju atraktivne, mlade žene na javne skupove engleskih poslanika kako bi pokušale da od njih izvuku tajne podatke, piše danas list "San". - Primetio sam da su veoma… »

Vesti dana »