Povezane vesti
Britanski ministar otporan na žene: Kina slala privlačne devojke da izvuku tajne od poslanika, ali ja se nisam dao
Večernje novosti 20.10.2025
BIVŠI britanski ministar iz redova laburista izjavio je da veruje da kineske vlasti šalju atraktivne, mlade žene na javne skupove engleskih poslanika kako bi pokušale da od njih izvuku tajne podatke, piše "San". Foto: Piksabej -Primetio sam da su veoma… »
"Dovodili su privlačne žene, htele su da izvuku tajne" Bivši britanski ministar optužio Kineze za špijunažu!
Alo 20.10.2025
Kineski agenti optuženi su za krađu medicinskih kartona. Bivši britanski ministar iz redova laburista izjavio je da veruje da kineske vlasti šalju atraktivne, mlade žene na javne skupove engleskih poslanika kako bi pokušale da od njih izvuku tajne… »
"Dovodili su privlačne žene, htele da izvuku tajne": Bivši britanski ministar optužio Kinu za špijunažu
Blic 20.10.2025
Bivši britanski ministar iz redova laburista izjavio je da veruje da kineske vlasti šalju atraktivne, mlade žene na javne skupove engleskih poslanika kako bi pokušale da od njih izvuku tajne podatke, piše danas list "San". - Primetio sam da su veoma… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: danas pretežno sunčano, sutra hladno sa snegom i jakim vetrovima
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 22 povezane
Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
Serbian News Media pre 3 satajoš 17 povezanih
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih
Britanski premijer: Potrebno graditi jaču Evropu i evropskiji NATO
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih