Povezane vesti
Više od 160.000 obolelih, a samo 2.000 dobija lek: Saznajte kako do najsavremenije terapije!
Moj Novi Sad pre 31 dana
Udruženje "Pacijenti protiv psorijaze 3P" ogranizovaće širom Srbije edukacije obolelih od te hronične kožne bolesti, kako bi saznali o dostupnosti biološke terapije, najavio je danas predsednik udruženja Vladimir Kecić. Istakao je da su inovativni… »
Udruženje obolelih od psorijaze: Biološka terapija dostupna svima koji ispunjavaju uslove
Novi magazin pre 31 dana
Udruženje "Pacijenti protiv psorijaze 3P" ogranizovaće širom Srbije edukacije obolelih od te hronične kožne bolesti, kako bi saznali o dostupnosti biološke terapije, najavio je danas predsednik udruženja Vladimir Kecić. "Posle saznjanja da je mali broj… »
Udruženje obolelih od psorijaze: Biološka terapija dostupna svima koji ispunjavaju uslove
Beta pre 31 dana
Udruženje "Pacijenti protiv psorijaze 3P" ogranizovaće širom Srbije edukacije obolelih od te hronične kožne bolesti, kako bi saznali o dostupnosti biološke terapije, najavio je danas predsednik udruženja Vladimir Kecić. "Posle saznjanja da je mali broj… »
N1 Info pre 31 dana
Radio sto plus pre 31 dana
“Posle saznjanja da je mali broj pacijenata iz unutrašnjosti zemlje koji se leče od psorijaze zainteresovan za biološku terapiju, jer smatraju da mogu da je dobiju samo oni koji žive u Beogradu, odlučili smo da im u direktnim kontaktima objasnimo da se… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 28 minutajoš 45 povezanih
Oglasila se Ukrajina i otkrila naredne poteze Zelenski se sprema za...
Alo pre 43 minutajoš 42 povezane
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane