Povezane vesti
"Ne znam šta je on, on je vanzemaljac!" Reči Roberta de Nira odjeknule svetom: Glumac uputio oštre reči Trampu
Alo pre 22 dana
Donaldu Trampu se, očigledno, Robert de Niro nimalo ne sviđa. A situacija je slična i u obrnutom slučaju. Donald Tramp ga je ranije nazivao "potpunim gubitnikom". U drugoj prilici, nazvao ga je "osobom veoma niskog koeficijenta inteligencije". A jednom… »
Snimak odmah postao viralan! Robert de Niro isprozivao Trampa kao niko pre: "Ne znam šta je on, ali je..."
Telegraf pre 22 dana
Donaldu Trampu se, očigledno, Robert de Niro nimalo ne sviđa. A situacija je slična i u obrnutom slučaju. Tramp ga je ranije nazivao "potpunim gubitnikom". U drugoj prilici, nazvao ga je "osobom veoma niskog koeficijenta inteligencije". A jednom je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane