Povezane vesti
"Više puta ga sahranjivali na isti datum": Goca otkrila strašnu simboliku broja 17, Šaban je poginuo taj dan
Telegraf 21.10.2025
Gordana Šaulić je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvorila dušu, pa je otkrila da je Šabanu broj 17 imao posebnu simboliku u životu, ali ne tako lepu. - Sahranjivali su ga u poslednjih par godina od tog događaja. Mi smo dva meseca pre… »
"Imao je malo veću slobodu, vaspitavala sam decu": Šabanova udovica progovorila javno o svemu
Mondo 21.10.2025
Gordana Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića, otkrila je u svojoj iskrenoj ispovesti detalje iz života koji sećaju na njenog supruga i porodicu koju su zajedno stvorili, ali i negativne komentare sa kojima se susretala. Gordana je bila ta koja… »
(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po…
Blic 20.10.2025
Gordana Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" a u svojoj iskrenoj ispovesti priča o detaljima iz života koji sećaju na njenog supruga i porodicu koju su zajedno stvorili. Gordana Šaulić… »
(Video) "kada su ga izboli u Beču on je jedva ostao živ": Gordana Šaulić o usponima, padovima i podršci suprugu: "Taj datum…
Blic 20.10.2025
Gordana Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati večeras, u ponedeljak u 22.15 sati samo na Blic televiziji. Kako je izgledao život sa Šabanom Šaulićem, kako su… »
(Video): "Dripac, klošar, drogiran i pijan, bez vozačke dozvole, sa ukradenim autom, dva čoveka je ubio": Trenutak kada je…
Blic 20.10.2025
Sam kraj života Šabana Šaulića je kraj jedne etape u našoj muzici, kaže profesorka u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", a njena gošća Gordana Šaulić otvoreno govori i kako je izgledao njihov rastanak pred put na kom se dogodila kobna… »
Vesti dana »
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 20 minutajoš 33 povezane
Izglasan predlog budžeta za 2026. godinu, nastavlja se glasanje o amandmanima
Danas pre 30 minutajoš 28 povezanih
U Nišu sinoć zagađenje vazduha 40 puta iznad dozvoljenog nivoa
Naissus info pre 2 satajoš 2 povezane