Povezane vesti

"Više puta ga sahranjivali na isti datum": Goca otkrila strašnu simboliku broja 17, Šaban je poginuo taj dan

"Više puta ga sahranjivali na isti datum": Goca otkrila strašnu simboliku broja 17, Šaban je poginuo taj dan

Telegraf pre 1 sat
Gordana Šaulić je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvorila dušu, pa je otkrila da je Šabanu broj 17 imao posebnu simboliku u životu, ali ne tako lepu. - Sahranjivali su ga u poslednjih par godina od tog događaja. Mi smo dva meseca pre… »
"Imao je malo veću slobodu, vaspitavala sam decu": Šabanova udovica progovorila javno o svemu

"Imao je malo veću slobodu, vaspitavala sam decu": Šabanova udovica progovorila javno o svemu

Mondo pre 4 sati
Gordana Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića, otkrila je u svojoj iskrenoj ispovesti detalje iz života koji sećaju na njenog supruga i porodicu koju su zajedno stvorili, ali i negativne komentare sa kojima se susretala. Gordana je bila ta koja… »
(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po…

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po…

Blic pre 13 sati
Gordana Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" a u svojoj iskrenoj ispovesti priča o detaljima iz života koji sećaju na njenog supruga i porodicu koju su zajedno stvorili. Gordana Šaulić… »
(Video) "kada su ga izboli u Beču on je jedva ostao živ": Gordana Šaulić o usponima, padovima i podršci suprugu: "Taj datum…

(Video) "kada su ga izboli u Beču on je jedva ostao živ": Gordana Šaulić o usponima, padovima i podršci suprugu: "Taj datum…

Blic pre 14 sati
Gordana Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati večeras, u ponedeljak u 22.15 sati samo na Blic televiziji. Kako je izgledao život sa Šabanom Šaulićem, kako su… »
(Video): "Dripac, klošar, drogiran i pijan, bez vozačke dozvole, sa ukradenim autom, dva čoveka je ubio": Trenutak kada je…

(Video): "Dripac, klošar, drogiran i pijan, bez vozačke dozvole, sa ukradenim autom, dva čoveka je ubio": Trenutak kada je…

Blic pre 14 sati
Sam kraj života Šabana Šaulića je kraj jedne etape u našoj muzici, kaže profesorka u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", a njena gošća Gordana Šaulić otvoreno govori i kako je izgledao njihov rastanak pred put na kom se dogodila kobna… »

Vesti dana »