Povezane vesti
Šok i neverica među novosađanima Slučaj mrtvog novorođenčeta podsetio komšije na još jedan užasan događaj
Dnevnik 21.10.2025
Žitelji zgrade u neverici nakon jezive scene ispred zgrade, gde je pronađeno telo novorođenčeta. Stanari zgrade u Novom Sadu ispred koje je juče ujutru pronađeno telo novorođenčeta i dalje su u šoku. Policijske trake, vozila hitne pomoći i prisustvo… »
Još se nismo oporavili od onog užasa, a SAD mrtva beba! Ulica kao da je ukleta: Novosađani uznemireni zbog porođaja nasred…
Kurir 21.10.2025
Stanari zgrade u Novom Sadu ispred koje je juče ujutru pronađeno telo novorođenčeta i dalje su u šoku. Policijske trake, vozila hitne pomoći i prisustvo inspektora ispred njihovog ulaza ostavili su ih, kako kažu, potpuno u neverici. - Kada sam izašla da… »
Porodila se u ulazu zgrade, pa usmrtila bebu? Prvi rezultati istrage lede krv u žilama
Alo 21.10.2025
Žena M. K. (39), kako se sumnja, porodila se u ulazu jedne zgrade, a potom je novorođenče ostavila napolju. Pronađena je 100 metara dalje krvava i dezorijentisana, a ispituje se da li je dete usmrtila. Mrtva tek rođena beba pronađena je na travnjaku… »
Vesti dana »
"Da zlo oteramo u prošlost": Građani potpisima pokazuju da želja za izborima nije samo studentska
N1 Info pre 19 minutajoš 59 povezanih
Vučić stigao u Ćacilend: "Aco, Srbine", baklje i autobusi kojim su dovezene pristalice SNS-a
N1 Info pre 19 minutajoš 26 povezanih
FOTO, VIDEO Studenti prikupljaju potpise za izbore: U kampusu vreme prikupljanja potpisa produženo do 22h
Radio 021 pre 2 satajoš 55 povezanih
Izlazne ankete posle izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo najviše glasova
BBC News pre 9 minutajoš 59 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 34 minutajoš 68 povezanih