Povezane vesti

Produkcija opomenula Milana Miloševića: Voditelj jednu stvar mora da promeni što pre

Produkcija opomenula Milana Miloševića: Voditelj jednu stvar mora da promeni što pre

Mondo pre 3 sata
Voditelj Milan Milošević ponovo je razgovarao s robotom Tošom, a ovog puta dobio je zanimljive i korisne savete za emisiju Pretres nedelje. Glavna tema je bio ulazak Aneli Ahmić, ali je voditelju i skrenuta pažnja da promeni koncert emisije, te mnogi… »
Stigla opomena za Milana Miloševića: Jedna stvar mora hitno da se promeni u Eliti

Stigla opomena za Milana Miloševića: Jedna stvar mora hitno da se promeni u Eliti

Telegraf pre 3 sata
Za voditelja Pink televizije, Milana Miloševića, stigla je opomena u "Eliti". Milan Milošević je pričao sa robotom Tošom u Eliti i on mu je tom prilikom otkrio šta mu produkcija zamera. - Opet ja. Hajde da prošetamo, da ti ispričam neke stvari, a i ti… »
Stigla opomena za Milana Miloševića: Jednu stvar mora da promeni u Eliti 9

Stigla opomena za Milana Miloševića: Jednu stvar mora da promeni u Eliti 9

Blic pre 3 sata
Za voditelja Milana Miloševića je u "Zadrugu 9 Elitu" stigla opomena. Naime, Milan Milošević je pričao sa robotom Tošom u Zadruzi 9 Eliti i on mu je tom prilikom otkrio šta mu produkcija zamera. - Opet ja. Hajde da prošetamo, da ti ispričam neke stvari… »
Produkcija zvanično opomenula milana miloševića Jednu stvar mora da promeni, od ovoga sve zavisi

Produkcija zvanično opomenula milana miloševića Jednu stvar mora da promeni, od ovoga sve zavisi

Alo pre 5 sati
Voditelj ovo nije očekivao. Voditelj Milan Milošević ponovo je porazgovarao s robotom "Tošom", te je ovog puta dobio vrlo korisne savete za "Pretres nedelje". - Opet ja. Hajde da prošetamo, da ti ispričam neke stvari, a i ti meni. Da li si ispratio ove… »

Vesti dana »