Povezane vesti

Stigla opomena za Milana Miloševića: Jedna stvar mora hitno da se promeni u Eliti

Stigla opomena za Milana Miloševića: Jedna stvar mora hitno da se promeni u Eliti

Telegraf pre 30 dana
Za voditelja Pink televizije, Milana Miloševića, stigla je opomena u "Eliti". Milan Milošević pričao je sa robotom Tošom i on mu je tom prilikom otkrio šta mu produkcija zamera. - Opet ja. Hajde da prošetamo, da ti ispričam neke stvari, a i ti meni. Da… »
Produkcija opomenula Milana Miloševića: Voditelj jednu stvar mora da promeni što pre

Produkcija opomenula Milana Miloševića: Voditelj jednu stvar mora da promeni što pre

Mondo pre 30 dana
Voditelj Milan Milošević ponovo je razgovarao s robotom Tošom, a ovog puta dobio je zanimljive i korisne savete za emisiju Pretres nedelje. Glavna tema je bio ulazak Aneli Ahmić, ali je voditelju i skrenuta pažnja da promeni koncert emisije, te mnogi… »
Stigla opomena za Milana Miloševića: Jednu stvar mora da promeni u Eliti 9

Stigla opomena za Milana Miloševića: Jednu stvar mora da promeni u Eliti 9

Blic pre 30 dana
Za voditelja Milana Miloševića je u "Zadrugu 9 Elitu" stigla opomena. Naime, Milan Milošević je pričao sa robotom Tošom u Zadruzi 9 Eliti i on mu je tom prilikom otkrio šta mu produkcija zamera. - Opet ja. Hajde da prošetamo, da ti ispričam neke stvari… »
Produkcija zvanično opomenula milana miloševića Jednu stvar mora da promeni, od ovoga sve zavisi

Produkcija zvanično opomenula milana miloševića Jednu stvar mora da promeni, od ovoga sve zavisi

Alo pre 30 dana
Voditelj ovo nije očekivao. Voditelj Milan Milošević ponovo je porazgovarao s robotom "Tošom", te je ovog puta dobio vrlo korisne savete za "Pretres nedelje". - Opet ja. Hajde da prošetamo, da ti ispričam neke stvari, a i ti meni. Da li si ispratio ove… »

Vesti dana »