Povezane vesti
Dijabetičar skrenuo s puta, pa se izgubio u divljini Preživeo 9 dana bez hrane i insulina, a ovaj ključan potez mu je spasio…
Alo pre 18 sati
Australija, Viktorija – Troj Milne (61), dijabetičar, preživeo je čak devet dana u australijskoj divljini bez hrane i insulina nakon što se izgubio dok je išao do prodavnice tokom kampovanja sa suprugom ranije ovog meseca. Milne je na kraju uspeo da… »
Kamper pronađen u šumi nakon 9 dana potrage: "Mislio sam da sam gotov, ovo me je spasilo"
Kurir pre 20 sati
Troj Milne (61), dijabetičar, preživeo je devet dana u australijskoj divljini bez hrane i insulina, nakon što se izgubio dok je išao do prodavnice tokom kampovanja sa suprugom ranije ovog meseca. Na kraju je uspeo da zapali vatru kako bi privukao pažnju… »
Vesti dana »

Usvojeno svih 48 tačaka u Skupštini: Poslanici izglasali zakone o legalizaciji, izvršiteljima, međunarodnim sporazumima
NIN pre 1 satjoš 45 povezanih

Sedmi dan kako studenti iz Novog Pazara pešače, dolazak u Požegu predviđen u 20 časova
Danas pre 48 minutajoš 25 povezanih

Došao je na novo groblje da isprati bivšeg tasta Bio je u braku sa generalovom ćerkom Marijom, pa oženio naslednicu poznate voditeljke (video)
Alo pre 33 minutajoš 25 povezanih

Saša Obradović oduševio navijače Zvezde, pričao i o dolasku Batlera
Nova pre 13 minutajoš 25 povezanih