Povezane vesti
Dijabetičar skrenuo s puta, pa se izgubio u divljini Preživeo 9 dana bez hrane i insulina, a ovaj ključan potez mu je spasio…
Alo 21.10.2025
Australija, Viktorija – Troj Milne (61), dijabetičar, preživeo je čak devet dana u australijskoj divljini bez hrane i insulina nakon što se izgubio dok je išao do prodavnice tokom kampovanja sa suprugom ranije ovog meseca. Milne je na kraju uspeo da… »
Kamper pronađen u šumi nakon 9 dana potrage: "Mislio sam da sam gotov, ovo me je spasilo"
Kurir 21.10.2025
Troj Milne (61), dijabetičar, preživeo je devet dana u australijskoj divljini bez hrane i insulina, nakon što se izgubio dok je išao do prodavnice tokom kampovanja sa suprugom ranije ovog meseca. Na kraju je uspeo da zapali vatru kako bi privukao pažnju… »
Vesti dana »
Ministar Stanković: 99,2 odsto osmaka polagalo završni test iz srpskog, sve proteklo u redu
Beta pre 4 satijoš 77 povezanih
Požar u tržnom centru „Enjub” lokalizovan na Novom Beogradu
Serbian News Media pre 3 satajoš 50 povezanih
Vučić: Patrijarh Šia III dobro razume poziciju Srbije i brigu za manastire na Kosovu i Metohiji
Euronews pre 47 minutajoš 28 povezanih
Majke dece sa invaliditetom u štrajku glađu: "Sramota da se ima za iće, piće i pevaljke, a nema za našu decu"
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
Cijene nafte potonule nakon najave potpisivanja američko-iranskog sporazuma
SEEbiz pre 2 satajoš 50 povezanih