Povezane vesti
Pisac Uroš Petrović deo ekipe najnovije sinhronizovane avanture „Dečak delfin 2“: Od 30. oktobra u domaćim bioskopima
Nova pre 5 sati
Nakon uspešnog prvog dela animiranog filma "Dečak delfin" koji se pre nekoliko godina našao na repertoaru bioskopa, nastavak uzbudljive priče o dečaku koji živi sa delfinima u sred okeana još jednom dobija svoju crtanu ekranizaciju. Priča prati mladog… »
Od 30. Oktobra u domaćim bioskopima: Najnovija sinhronizovana avantura "Dečak delfin 2" (foto)
Večernje novosti pre 9 sati
Nakon uspešnog prvog dela animiranog filma "Dečak delfin" koji se pre nekoliko godina našao na repertoaru bioskopa, nastavak uzbudljive priče o dečaku koji živi sa delfinima u sred okeana još jednom dobija svoju crtanu ekranizaciju. Foto: MCF promo Priča… »
Pisac Uroš petrović deo ekipe najnovije sinhronizovane avanture "Dečak delfin 2" - od 30. Oktobra u domaćim bioskopima
Alo pre 10 sati
Kakva bi radionica za decu mogla da izgleda na temu animacije "Dečak delfin", naš istaknuti pisac navodi da bi mogla da se napravi baš onakva u kojoj bi se deci postavljala zagonetna pitanja koja su u vezi sa morima i okeanima, i čudesnim bićima koja u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 54 minutajoš 1 povezana