Povezane vesti
Kakao je jeftiniji, ali ne i čokolada Evo zašto cene ne prate pad sirovine
Dnevnik pre 7 sati
Globalne cene kakaa konačno su počele da padaju, i to značajno – sirovina je pojeftinila za čak 58 odsto u odnosu na rekordni maksimum iz 2024. godine. Ipak, iako je kakao jeftiniji, cena čokolade se nije promenila. Razlog leži u padu potražnje i… »
Kakao je pojeftinio, ali zašto nije i čokolada?
Kamatica pre 13 sati
pojeftinila za 58 odsto. Ovaj preokret je direktna posledica smanjene globalne potražnje za čokoladom i drugim proizvodima na bazi kakaa. Prerada kakaa na najnižem nivou Iako cena sirovine opada, uticaj na tržište čokolade još uvek nije pozitivan… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana