Povezane vesti

Divna DNK nakon svađe razlupala kuću: Marko otkrio detalje haosa, reagovala i policija

Divna DNK nakon svađe razlupala kuću: Marko otkrio detalje haosa, reagovala i policija

Mondo pre 5 sati
Između bivših rijaliti učesnika, Marka i Divne DNK, nedavno je došlo do žestoke svađe koja je prerasla u fizički obračun, kako su pisali domaći mediji. "Nisam stalno kod kuće, jer sam počeo da radim tu u selu Proštincu i Bobovu, i zato je tada sve bilo… »
Uhapšena Divna DNK! Razlupala kuću u alkoholisanom stanju, Marko je prijavio policiji, nastao pravi skandal u njihovom domu

Uhapšena Divna DNK! Razlupala kuću u alkoholisanom stanju, Marko je prijavio policiji, nastao pravi skandal u njihovom domu

Alo pre 6 sati
Marko je progovorio o detaljima sukoba zbog kog je morala da reaguje i policija. Bračni par Marko i Divna, koje je publika upoznala kroz učešće u emisiji "DNK", stavili su tačku na ljubavnu romansu. Sada su domaći mediji otkrili da je između njih došlo i… »
Divna bila mrtva pijana dok je pravila haos, policija je iznosila iz kuće! Isplivali šok detalji: Polomila mi je sva stakla…

Divna bila mrtva pijana dok je pravila haos, policija je iznosila iz kuće! Isplivali šok detalji: Polomila mi je sva stakla…

Kurir pre 7 sati
Bračni par Marko i Divna koje je publika upoznala kroz učešće u emisiji "DNK" stavili su tačku na ljubavnu romansu, a kako su mediji nedavno otkrili između njih je došlo i do žestoke svađe zbog koje je morala da reaguje i policija. Marko je sada… »
Razlupana kuća Marka i Divne DNK, izbio skandal među njima: "Imala je 1.92% alkohola, policajac je izneo"

Razlupana kuća Marka i Divne DNK, izbio skandal među njima: "Imala je 1.92% alkohola, policajac je izneo"

Telegraf pre 8 sati
Bračni par Marko i Divna koje je publika upoznala kroz učešće u emisiji "DNK" stavili su tačku na ljubavnu romansu, a kako je “Blic“ nedavno otkrio između njih je došlo i do žestoke svađe zbog koje je morala da reaguje i policija. Marko je sada… »

Vesti dana »