Povezane vesti

"Pola veka drugujemo" Radoš Bajić otvorio dušu o svom klasiću Diku i otkrio za čim žali godinama (video)

"Pola veka drugujemo" Radoš Bajić otvorio dušu o svom klasiću Diku i otkrio za čim žali godinama (video)

Kurir pre 19 dana
Glumcu Bogdanu Dikliću uručena je nagrada za životno delo Dobričin prsten za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Novi laureat je priznanje primio iz ruke prethodne dobitnice Anite Mančić, okružen svojim prijateljima i kolegama… »
Bogdan Diklić dobio “Doričin prsten”: Anita Mančić uručila nagradu za životno delo, kolege pozdravile ovacijama

Bogdan Diklić dobio “Doričin prsten”: Anita Mančić uručila nagradu za životno delo, kolege pozdravile ovacijama

Hello pre 19 dana
Bogdan Diklić dobitnik je narade “Dobričin prsten” za 2024. godinu, koju dodeljuje Udruženje dramskih umetnika Srbije. Na svečanoj ceremoniji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, nagradu za životno delo uručila mu je prošlogodišnja dobitnica Anita… »
Glumcu Bogdanu Dikliću uručena prestižna Nagrada "Dobričin prsten"

Glumcu Bogdanu Dikliću uručena prestižna Nagrada "Dobričin prsten"

Alo pre 19 dana
Glumcu Bogdanu Dikliću sinoć je uručena Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu. Diklić je 37. dobitnik glumačkog priznanja "Dobričin prsten" koje tradicionalno dodeljuje Udruženje dramskih umetnika Srbije (UDUS), Bogdan Diklić se na… »
Glumcu Bogdanu Dikliću uručena nagrada "Dobričin prsten"

NIN pre 19 dana
Glumcu Bogdanu Dikliću uručena je Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP). Diklić je 37. dobitnik glumačkog priznanja koje tradicionalno dodeljuje Udruženje dramskih umetnika… »

Euronews pre 19 dana
Glumcu Bogdanu Dikliću sinoć je uručena Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP). "Jako lepa svečanost posvećena njenom veličanstvu glumi, nikako pojedincu. Gluma je dominantna. Ja… »
Glumcu Bogdanu Dikliću uručen "Dobričin prsten"

Glumcu Bogdanu Dikliću uručen "Dobričin prsten"

Radio 021 pre 20 dana
Glumcu Bogdanu Dikliću sinoć je uručena Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP). "Jako lepa svečanost posvećena njenom veličanstvu glumi, nikako pojedincu. Gluma je dominantna. Ja… »
Bogdan Diklić osvojio "Dobričin prsten": Glumcu Nagradu za životno delo Udruženja dramskih umetnika Srbije uručila Anita…

Bogdan Diklić osvojio "Dobričin prsten": Glumcu Nagradu za životno delo Udruženja dramskih umetnika Srbije uručila Anita…

Blic pre 20 dana
Glumcu Bogdanu Dikliću večeras je uručena Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP). "Jako lepa svečanost posvećena njenom veličanstvu glumi, nikako pojedincu. Gluma je dominantna… »
„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“

Danas pre 20 dana
Udruženje dramskih umetnika Srbije (UDUS) uručilo je večeras Nagradu za životno delo „Dobričin prsten“ glumcu Bogdanu Dikliću, koji je poručio da je gluma „njeno veličanstvo“, a da je on samo njen podanik. – Jako lepa svečanost posvećena njenom… »

Vesti dana »