Povezane vesti

"Putin postaje nervozan" Zelenski poslao poruku Rusiji

"Putin postaje nervozan" Zelenski poslao poruku Rusiji

Alo pre 6 sati
Kijev je započeo pregovore o isporuci oružja dugog dometa sa nekoliko evropskih zemalja, uključujući i sisteme sa raketama Tomahavk, saopštio je lider Ukrajine, Volodimir Zelenski, tokom sastanka Evropskog saveta. "Nisu samo Sjedinjene Države u posedu… »
"Dajte mi što pre to moćno oružje da raspalim po Rusima" Zelenski ne može više da čeka: Molim vas, hitno je

"Dajte mi što pre to moćno oružje da raspalim po Rusima" Zelenski ne može više da čeka: Molim vas, hitno je

Alo pre 8 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je danas učesnike samita EU da daju Ukrajini priliku da brže dobije sisteme "Patriot" "Razgovarao sam sa predstavnicima vlade Sjedinjenih Američkih Država i odbrambenim kompanijama o sistemima Patriot. Čak i… »
Zelenski pozvao evropske zemlje: Dajte Ukrajini šansu da dobije rakete "Patriot"

Zelenski pozvao evropske zemlje: Dajte Ukrajini šansu da dobije rakete "Patriot"

Večernje novosti pre 8 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski pozvao je danas učesnike samita EU da daju Ukrajini priliku da brže dobije sisteme "Patriot". Foto: Profimedia -Razgovarao sam sa predstavnicima vlade Sjedinjenih Američkih Država i odbrambenim kompanijama o… »
Zelenski je pozvao evropske zemlje da daju Ukrajini šansu da dobije rakete "Patriot"

Zelenski je pozvao evropske zemlje da daju Ukrajini šansu da dobije rakete "Patriot"

RTV pre 10 sati
AMSTERDAM - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je danas učesnike samita EU da daju Ukrajini priliku da brže dobije sisteme "Patriot". "Razgovarao sam sa predstavnicima vlade Sjedinjenih Američkih Država i odbrambenim kompanijama o sistemima… »
Zelenski: Dajte nam šansu, pošaljite rakete „patriot"

Zelenski: Dajte nam šansu, pošaljite rakete „patriot"

Politika pre 9 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je danas učesnike samita EU da daju Ukrajini priliku da brže dobije sisteme "patriot" AMSTERDAM - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je danas učesnike samita EU da daju Ukrajini priliku da brže… »

Vesti dana »