Повезане вести

"Путин постаје нервозан" Зеленски послао поруку Русији

"Путин постаје нервозан" Зеленски послао поруку Русији

Ало пре 21 дана
Кијев је започео преговоре о испоруци оружја дугог домета са неколико европских земаља, укључујући и системе са ракетама Томахавк, саопштио је лидер Украјине, Володимир Зеленски, током састанка Европског савета. "Нису само… »
"Дајте ми што пре то моћно оружје да распалим по Русима" Зеленски не може више да чека: Молим вас, хитно је

"Дајте ми што пре то моћно оружје да распалим по Русима" Зеленски не може више да чека: Молим вас, хитно је

Ало пре 21 дана
Председник Украјине Володимир Зеленски позвао је данас учеснике самита ЕУ да дају Украјини прилику да брже добије системе "Патриот" "Разговарао сам са представницима владе Сједињених Америчких Држава и одбрамбеним компанијама о… »
Зеленски позвао европске земље: Дајте Украјини шансу да добије ракете "Патриот"

Зеленски позвао европске земље: Дајте Украјини шансу да добије ракете "Патриот"

Вечерње новости пре 21 дана
ПРЕДСЕДНИК Украјине Владимир Зеленски позвао је данас учеснике самита ЕУ да дају Украјини прилику да брже добије системе "Патриот". Фото: Профимедиа -Разговарао сам са представницима владе Сједињених Америчких Држава и… »
Зеленски је позвао европске земље да дају Украјини шансу да добије ракете "Патриот"

Зеленски је позвао европске земље да дају Украјини шансу да добије ракете "Патриот"

РТВ пре 21 дана
АМСТЕРДАМ - Председник Украјине Володимир Зеленски позвао је данас учеснике самита ЕУ да дају Украјини прилику да брже добије системе "Патриот". "Разговарао сам са представницима владе Сједињених Америчких Држава и одбрамбеним… »
Зеленски: Дајте нам шансу, пошаљите ракете „патриот"

Зеленски: Дајте нам шансу, пошаљите ракете „патриот"

Политика пре 21 дана
Председник Украјине Володимир Зеленски позвао је данас учеснике самита ЕУ да дају Украјини прилику да брже добије системе "патриот" АМСТЕРДАМ - Председник Украјине Володимир Зеленски позвао је данас учеснике самита ЕУ да дају… »

Вести дана »