Povezane vesti
"Razveli smo se na čudan način" Emina Jahović otkrila šok detalje o krahu braka sa Mustafom: "Bilo je puno..."
Telegraf pre 9 sati
Pevačica Emina Jahović pre nekoliko godina razvela se od Turčina Mustafe Sandala sa kojim je dobila dvojicu sinova. Emina Jahović je sada progovorila o detaljima iz privatnog života i tom prilikom dotakla se i odnosa sa bivšim suprugom i braka. - Ja sam… »
"Razveli smo se na tako čudan način, kuća je postala siva": Emina o trenutku kada je braku s Mustafom došao kraj
Mondo pre 11 sati
Pevačica Emina Jahović pre nekoliko godina razvela se od Turčina, Mustafe Sandala, sa kojim je dobila dvojicu sinova. Sada je progovorila o detaljima iz privatnog života, i tom prilikom dotakla se i odnosa sa bivšim suprugom i braka. "Ja sam mogla da… »
Emina Jahović progovorila o udaji Nakon razvoda od Mustafe, ponovo spremna da stane na ludi kamen!
Alo pre 11 sati
Ipak, kako ističe, veru u brak nije izgubila, pa bi tako ponovo stala na ludi kamen. Pevačica Emina Jahović pre nekoliko godina razvela se od Mustafe Sandala sa kojim ima dvojicu sinova. Sada progovorila o detaljima iz privatnog života i tom prilikom… »
Emina Jahović ispričala kako je shvatila da je sa mustafom došao kraj: Dom nam je bio topao, a onda odjednom...
Kurir pre 12 sati
Pevačica Emina Jahović pre nekoliko godina razvela se od Turčina Mustafe Sandala sa kojim je dobila dvojicu sinova. Emina je sada progovorila o detaljima iz privatnog života i tom prilikom dotakla se i odnosa sa bivšim suprugom i braka. "Ja sam mogla da… »
"Kuća nam je bila puna topline, a onda postala siva": Emina Jahović iznela nove detalje iz odnosa sa Mustafom: "Ponovo bih se…
Blic pre 12 sati
Pevačica Emina Jahović pre nekoliko godina razvela se od Turčina Mustafe Sandala sa kojim je dobila dvojicu sinova. Emina je sada progovorila o detaljima iz privatnog života i tom prilikom dotakla se i odnosa sa bivšim suprugom i braka. "Ja sam mogla da… »
Vesti dana »
Jutro kišovito, uz pljuskove, tokom dana i sunce, popodne ponovo padavine: Temperatura do 22°C
Telegraf pre 10 minutajoš 3 povezane
Mup: Policija iz vozila u pratnji studenata koji pešače od Novog Pazara do Novog Sada zaplenila biber sprej i teleskopsku palicu
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Oglasilo se Ministarstvo o napadu na učenika Medicinske škole: Najvažnije da je učenik dobro
Danas pre 8 satijoš 2 povezane