Povezane vesti
"Sud mi nije određivao sa Kim ću da sedim i pijem kafu" Vasa terete da je sa Zvicerom i Kašćelanom švercovao 2,5 tone kokaina…
Kurir 23.10.2025
Vaso Ulić (66) koji je optužen da je sa odbeglim Radojem Zvicerom i pritvorenim Slobodanom Kašćelanom organizovao kriminalnu grupu kojoj se na teret stavlja šverc skoro 2,5 tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Australiju negirao je krivicu na… »
Crnogorski "Eskobar" tvrdi: Dea i policija Australije nudili mi saradnju
Alo 23.10.2025
Crnogorski „Eskobar“ Vaso Ulić, koga je Specijalno tužilaštvo optužilo da je bio jedan od trojice organizatora kriminalne grupe koja se bavila međunarodnim krijumčarenjem narkotika, izjavio je u odbrani pred sudom da je na dan hapšenja, 17. jula prošle… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane
Marta Kos otkazala posetu Srbiji, Vučić odgovorio: „Ne smeta mi što ne dolazi, već njeni komentari“
NIN pre 32 minutajoš 40 povezanih
“Kampus pamti”: U subotu skup povodom godišnjice nasilja nad studentima i građanima, okupljanje ispred Banovine
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 18 povezanih
(Foto) Ministar Glamočić: Ambroziju moramo uništiti pre cvetanja, pojačane aktivnosti širom Srbije
Newsmax Balkans 24.07.2026još 6 povezanih
„U papir ne verujem": Anica Lazić se juče udala za 39 godina starijeg Lazara Ristovskog, a doskora je govorila da je brak ne zanima
Nova pre 32 minutajoš 19 povezanih