Povezane vesti
"Nije baba s tobom sunce moje malo" 40 dana od tragedije u Laćarku u kojoj je beba izgubila život, a njena majka uhapšena
Alo 24.10.2025
-Nije baba s tobom sunce moje malo, sad si negde drugo. Nije nam se dalo. Srce moje malo, nevino i čisto. Brzo si me napustila dušo bakina, ostala sam te željna... Nikad te bajka tvoja neće prežaliti, nikad te baba zaboraviti neće anđele moj mali - glasi… »
Sunce moje Milo, nevino i čisto, brzo si me napustila! Baba preminule bebe iz Laćarka povodom 40 dana od tragedije otvorila…
Kurir 24.10.2025
"Nije baba s tobom sunce moje malo, sad si negde drugo. Nije nam se dalo. Srce moje malo, nevino i čisto. Brzo si me napustila dušo bakina, ostala sam te željna... Nikad te bajka tvoja neće prežaliti, nikad te baba zaboraviti neće anđele moj mali" -… »
"Tuga za tobom ne prolazi" Najmiliji ne zaboravljaju devojku iz Vrnjačke Banje koja se udavila u Crnoj Gori dok je slikala…
Kurir 24.10.2025
Devojka Mina M. je tragično utopila pre 40 dana kod rta Veslo na Luštici u Crnoj Gori, i to dok se na jednoj steni fotografisala sa prijateljicom. Na društvenim mrežama sada se mogu pročitati brojni tužne poruke gde prijatelji i dalje ne mogu da veruju… »
Vesti dana »
Trumpovo povlačenje trupa iz Evrope izaziva zabrinutost među NATO saveznicima
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 32 povezane
Dan pobede obeležen polaganjem venaca na Groblju oslobodilaca Beograda
RTV pre 41 minutajoš 29 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 19 satijoš 1 povezana