Повезане вести

"Није баба с тобом сунце моје мало" 40 дана од трагедије у Лаћарку у којој је беба изгубила живот, а њена мајка ухапшена

"Није баба с тобом сунце моје мало" 40 дана од трагедије у Лаћарку у којој је беба изгубила живот, а њена мајка ухапшена

Ало пре 10 сати
-Није баба с тобом сунце моје мало, сад си негде друго. Није нам се дало. Срце моје мало, невино и чисто. Брзо си ме напустила душо бакина, остала сам те жељна... Никад те бајка твоја неће прежалити, никад те баба заборавити… »
Сунце моје Мило, невино и чисто, брзо си ме напустила! Баба преминуле бебе из Лаћарка поводом 40 дана од трагедије отворила…

Сунце моје Мило, невино и чисто, брзо си ме напустила! Баба преминуле бебе из Лаћарка поводом 40 дана од трагедије отворила…

Курир пре 11 сати
"Није баба с тобом сунце моје мало, сад си негде друго. Није нам се дало. Срце моје мало, невино и чисто. Брзо си ме напустила душо бакина, остала сам те жељна... Никад те бајка твоја неће прежалити, никад те баба заборавити… »
"Туга за тобом не пролази" Најмилији не заборављају девојку из Врњачке Бање која се удавила у Црној Гори док је сликала…

"Туга за тобом не пролази" Најмилији не заборављају девојку из Врњачке Бање која се удавила у Црној Гори док је сликала…

Курир пре 12 сати
Девојка Мина М. је трагично утопила пре 40 дана код рта Весло на Луштици у Црној Гори, и то док се на једној стени фотографисала са пријатељицом. На друштвеним мрежама сада се могу прочитати бројни тужне поруке где пријатељи и… »

Вести дана »