Povezane vesti
"Nije baba s tobom sunce moje malo" 40 dana od tragedije u Laćarku u kojoj je beba izgubila život, a njena majka uhapšena
Alo pre 26 dana
-Nije baba s tobom sunce moje malo, sad si negde drugo. Nije nam se dalo. Srce moje malo, nevino i čisto. Brzo si me napustila dušo bakina, ostala sam te željna... Nikad te bajka tvoja neće prežaliti, nikad te baba zaboraviti neće anđele moj mali - glasi… »
Sunce moje Milo, nevino i čisto, brzo si me napustila! Baba preminule bebe iz Laćarka povodom 40 dana od tragedije otvorila…
Kurir pre 27 dana
"Nije baba s tobom sunce moje malo, sad si negde drugo. Nije nam se dalo. Srce moje malo, nevino i čisto. Brzo si me napustila dušo bakina, ostala sam te željna... Nikad te bajka tvoja neće prežaliti, nikad te baba zaboraviti neće anđele moj mali" -… »
"Tuga za tobom ne prolazi" Najmiliji ne zaboravljaju devojku iz Vrnjačke Banje koja se udavila u Crnoj Gori dok je slikala…
Kurir pre 27 dana
Devojka Mina M. je tragično utopila pre 40 dana kod rta Veslo na Luštici u Crnoj Gori, i to dok se na jednoj steni fotografisala sa prijateljicom. Na društvenim mrežama sada se mogu pročitati brojni tužne poruke gde prijatelji i dalje ne mogu da veruju… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 6 satijoš 1 povezana