Povezane vesti
"Ovo je nameštaljka" Ceca Ražnatović traži hitan razgovor sa čelnikom produkcije, poznat i razlog!
Alo pre 27 dana
Ceca Ražnatović traži hitan razgovor sa čelnikom produkcije. U najnovijem izdanju muzičkog takmičenja Zvezde Granda došlo je do žestokog sukoba između članice žirija Cece Ražnatović i direktora produkcije Gorana Šljivića. Pevačica i članica žirija je… »
Ceca urlala na čoveka koji je zamenio Popovića u zg: Odmah tražila razgovor kod direktora Granda
Telegraf pre 27 dana
U najnovijem izdanju popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do žestokog sukoba između članice žirija Cece Ražnatović i direktora produkcije Gorana Šljivića. Pevačica i članica žirija je burno reagovala kada je čula da će jedan od… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 4 satijoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane