Povezane vesti
'Novosadska šestorka': Ukinut kućni pritvor i za preostalih troje aktivista
BBC News 24.10.2025
Svih šestoro novosadskih aktivista na slobodi. Za još šestoro, koji su van zemlje, određen je pritvor u odsustvu i raspisana poternica. „Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz… »
‘Novosadska šestorka’: Ukinut kućni pritvor i za preostalih troje aktivista
Južne vesti 24.10.2025
Nemanja Mitrović/BBC Grafit podrške Lazaru Diniću u centru Novog Sada „Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle… »
‘Novosadska šestorka’: Ukinut kućni pritvor i za preostalih troje aktivista
Danas 24.10.2025
„Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle ukidanja višemesečnog pritvora i skidanja nanogice. „Navikavam se šta mogu… »
Vesti dana »
Počeo da radi portal - "Ko si bre ti", za prijavu korupcije i zloupotreba funkcionera
Insajder pre 17 minutajoš 24 povezane
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Novi vrhovni vođa nije prisustvovao, tokom povorke vikali "Smrt Americi i Izraelu"
Blic pre 57 minutajoš 26 povezanih
Danas pre podne sunčano, posle podne umereno naoblačenje, temperatura do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 24 povezane
Veliki šumski požar na jugu Španije, poginulo 12 osoba
Serbian News Media pre 52 minutajoš 17 povezanih
AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, kamioni čekaju na Batrovcima i Horgošu
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih