Povezane vesti
Milena Ćeranić izgovorila baš teške reči o Breni, nju krivi za svoj sunovrat: Ponela se prema meni k’o najveće zlo
Svet & Skandal 24.10.2025
Muzička scena brujala je nakon što je pevačica Milena Ćeranić o Breni progovorila bez dlake na jeziku o navodnim nepravdama koje su, prema njenim rečima, obeležile početak i tok njene karijere. Iako je 2008. godine Milena Ćeranić u takmičenju „ Zvezde… »
"Brena me nije volela, ponela se prema meni kao najveće zlo" Pevačica otkrila šta joj je radila Živojinovićeva
Alo 24.10.2025
Pevačica nije štedela reči. Milena Ćeranić započela je karijeru u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2008. godine. Ćeranićeva je nedavno pričala o svojim počecima, a kako je tada istakla, Lepa Brena i Saša Popović jedno vreme su svojim komentarima bili… »
Vesti dana »
SRCE: Šapićev napad na odbornicu apsolutno dno u istoriji beogradske politike
Beta pre 15 minutajoš 34 povezane
"Ujutru jakne, a preko dana košulje": Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića, otkrio koliko će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 59 minutajoš 29 povezanih
Kijev probudile žestoke detonacije Rusi zasuli prestonicu balističkim raketama i dronovima: Gore medicinski centri i fabrike, ima mrtvih i ranjenih!
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Svetski dan srca uz važno upozorenje: Srce može da oboli i bez jasnih simptoma
Niške vesti pre 1 satjoš 9 povezanih
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 9 satijoš 6 povezanih