Povezane vesti
Milena Ćeranić izgovorila baš teške reči o Breni, nju krivi za svoj sunovrat: Ponela se prema meni k’o najveće zlo
Svet & Skandal pre 27 dana
Muzička scena brujala je nakon što je pevačica Milena Ćeranić o Breni progovorila bez dlake na jeziku o navodnim nepravdama koje su, prema njenim rečima, obeležile početak i tok njene karijere. Iako je 2008. godine Milena Ćeranić u takmičenju „ Zvezde… »
"Brena me nije volela, ponela se prema meni kao najveće zlo" Pevačica otkrila šta joj je radila Živojinovićeva
Alo pre 27 dana
Pevačica nije štedela reči. Milena Ćeranić započela je karijeru u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2008. godine. Ćeranićeva je nedavno pričala o svojim počecima, a kako je tada istakla, Lepa Brena i Saša Popović jedno vreme su svojim komentarima bili… »
Vesti dana »
Ko gubi, a ko dobija? Objavljen Trampov mirovni plan: Ovo je svih 28 tačaka za završetak rata u Ukrajini
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Beta pre 33 minutajoš 1 povezana
Generalni direktor Beogradskih elektrana: Spremni smo na svaku situaciju, imamo dovoljno mazuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Janu zaustavila policija, a ona šokirala priznanjem: "Popila sam čašicu rakije posle emisije i sela za volan"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana