Повезане вести
„Опасно ме раде гени“: Теа Таировић новом објавом руши Инстаграм ФОТО
Нова 24.10.2025
Теа Таировић је још једном привукла огромну пажњу. Певачица Теа Таировић је на Инстаграму поделила своју фотографију којом је многе оставила без текста. Наиме, она је позирала у шљокичастом сакоу и панталонама, а сако је био… »
Теа Таировић срушила Инстаграм! Објавила фотку у сакоу испод којег нема ништа, па поручила: "Хиљаде жена мрзе те у мени"
Ало 24.10.2025
Певачица описом додатно заинтригирала пратиоце. Балканска Бијонсе, Теа Таировић, срушила је Инстаграм најновијом објавом. Наиме, певачица је објавила фотографију у сакоу испод којег не носи ништа, а описом је додатно… »
Теа срушила Инстаграм! Објавила фотку у сакоу испод којег нема ништа, па поручила: Хиљаде жена мрзе те у мени! (фото)
Курир 24.10.2025
Певачица Теа Таировић срушила је Инстаграм најновијом објавом. Наиме, она је објавила фотку у сакоу испод којег нема ништа, а описом фотографије заинтригирала је све. По свему судећи, рекло би се да је у питању текст њене нове… »
Хиљаде жена мрзе те у мени: Теа Таировић објавом фотографије са посветом "срушила" друштвене мреже (фото)
Вечерње новости 24.10.2025
МУЗИЧКА звезда Теа Таировић једном објавом на друштвеним мрежама заинтригирала је јавност, која садржи и посвету. Фото: Приватна архива По свему судећи, рекло би се да је у питању текст њене нове песме која је у припреми и која… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро