Povezane vesti

„Opasno me rade geni“: Tea Tairović novom objavom ruši Instagram FOTO

„Opasno me rade geni“: Tea Tairović novom objavom ruši Instagram FOTO

Nova pre 12 sati
Tea Tairović je još jednom privukla ogromnu pažnju. Pevačica Tea Tairović je na Instagramu podelila svoju fotografiju kojom je mnoge ostavila bez teksta. Naime, ona je pozirala u šljokičastom sakou i pantalonama, a sako je bio raskopčan. Tea je još… »
Tea Tairović srušila Instagram! Objavila fotku u sakou ispod kojeg nema ništa, pa poručila: "Hiljade žena mrze te u meni"

Tea Tairović srušila Instagram! Objavila fotku u sakou ispod kojeg nema ništa, pa poručila: "Hiljade žena mrze te u meni"

Alo pre 13 sati
Pevačica opisom dodatno zaintrigirala pratioce. Balkanska Bijonse, Tea Tairović, srušila je Instagram najnovijom objavom. Naime, pevačica je objavila fotografiju u sakou ispod kojeg ne nosi ništa, a opisom je dodatno zaintrigirala pratioce. Po svemu… »
Tea srušila Instagram! Objavila fotku u sakou ispod kojeg nema ništa, pa poručila: Hiljade žena mrze te u meni! (foto)

Tea srušila Instagram! Objavila fotku u sakou ispod kojeg nema ništa, pa poručila: Hiljade žena mrze te u meni! (foto)

Kurir pre 13 sati
Pevačica Tea Tairović srušila je Instagram najnovijom objavom. Naime, ona je objavila fotku u sakou ispod kojeg nema ništa, a opisom fotografije zaintrigirala je sve. Po svemu sudeći, reklo bi se da je u pitanju tekst njene nove pesme koja je u pripremi… »
Hiljade žena mrze te u meni: Tea Tairović objavom fotografije sa posvetom "srušila" društvene mreže (foto)

Hiljade žena mrze te u meni: Tea Tairović objavom fotografije sa posvetom "srušila" društvene mreže (foto)

Večernje novosti pre 13 sati
MUZIČKA zvezda Tea Tairović jednom objavom na društvenim mrežama zaintrigirala je javnost, koja sadrži i posvetu. Foto: Privatna arhiva Po svemu sudeći, reklo bi se da je u pitanju tekst njene nove pesme koja je u pripremi i koja će se naći na njenom… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 3 minutajoš 14 povezanih
Za vikend počinje zimsko računjanje vremena

Za vikend počinje zimsko računjanje vremena

Niške vesti pre 33 minutajoš 11 povezanih
Maestralni Luka Dončić za istoriju! VIDEO

Maestralni Luka Dončić za istoriju! VIDEO

B92 pre 44 minutajoš 13 povezanih