Povezane vesti
"Imam malo romske krvi" Voditelj o mladolikom izgledu, priznao da sve radi sam: Zidam, molujem, malterišem...
Kurir 25.10.2025
Bivši voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom izgledu, poslovima, te je priznao da mnogo toga zna sam da radi. Tihomir je otkrio šta mu je posebna draž. - Ovo nije novi ten... Volim da kažem da imam malo ono romske krvi, čim vidim zrake… »
"Imam malo romske krvi" Voditelj progovorio o mladolikom izgledu, najavio selidbu iz Srbije, a evo i zašto
Alo 25.10.2025
Ističe da uživa u samostalnom obavljanju kućnih popravki. Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije… »
"Imam malo romske krvi": Voditelj progovorio o mladolikom izgledu i zasukao rukave, sam radi kupatilo: "Zidam, molujem…
Blic 25.10.2025
Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije novi ten... (smeh). Volim da kažem da imam malo ono romske… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 47 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 20 povezanih
Lavrov: Kijev noćas dronovima napao Putinovu rezidenciju, svi dronovi odbijeni
Beta pre 22 minutajoš 32 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih