Povezane vesti
"Imam malo romske krvi" Voditelj o mladolikom izgledu, priznao da sve radi sam: Zidam, molujem, malterišem...
Kurir 25.10.2025
Bivši voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom izgledu, poslovima, te je priznao da mnogo toga zna sam da radi. Tihomir je otkrio šta mu je posebna draž. - Ovo nije novi ten... Volim da kažem da imam malo ono romske krvi, čim vidim zrake… »
"Imam malo romske krvi" Voditelj progovorio o mladolikom izgledu, najavio selidbu iz Srbije, a evo i zašto
Alo 25.10.2025
Ističe da uživa u samostalnom obavljanju kućnih popravki. Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije… »
"Imam malo romske krvi": Voditelj progovorio o mladolikom izgledu i zasukao rukave, sam radi kupatilo: "Zidam, molujem…
Blic 25.10.2025
Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije novi ten... (smeh). Volim da kažem da imam malo ono romske… »
Vesti dana »
'Ovo nije normalno': Đoković posle maratonskog meča ušao u polufinale Vimbldona
BBC News pre 34 minutajoš 33 povezane
uživo Iran gađao američke ciljeve u Bahreinu i Kuvajtu, Rute: Američki udari bili apsolutno neophodni
NIN pre 14 minutajoš 16 povezanih
U Srbiji oblačno i sa pljuskovima: Temperatura do 32 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih
Amandmani na rezoluciju o Srbiji – o zvučnom topu, saradnji sa KP Kine, ukidanju fondova
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
Policija u Inđiji pronašla 88 grama kokaina, dve osobe uhapšene
Euronews pre 9 minutajoš 10 povezanih