Povezane vesti
"Imam malo romske krvi" Voditelj o mladolikom izgledu, priznao da sve radi sam: Zidam, molujem, malterišem...
Kurir 25.10.2025
Bivši voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom izgledu, poslovima, te je priznao da mnogo toga zna sam da radi. Tihomir je otkrio šta mu je posebna draž. - Ovo nije novi ten... Volim da kažem da imam malo ono romske krvi, čim vidim zrake… »
"Imam malo romske krvi" Voditelj progovorio o mladolikom izgledu, najavio selidbu iz Srbije, a evo i zašto
Alo 25.10.2025
Ističe da uživa u samostalnom obavljanju kućnih popravki. Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije… »
"Imam malo romske krvi": Voditelj progovorio o mladolikom izgledu i zasukao rukave, sam radi kupatilo: "Zidam, molujem…
Blic 25.10.2025
Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije novi ten... (smeh). Volim da kažem da imam malo ono romske… »
Vesti dana »
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 30 minutajoš 10 povezanih
Aleksić: Pobeda i formiranje buduće vlasti nemoguće bez opozicije
Nedeljnik pre 10 minutajoš 2 povezane
Tramp poslao izaslanike u Moskvu i Kijev s predlogom za okončanje rata
N1 Info pre 20 minutajoš 13 povezanih
Vatrena stihija na Suvoj planini! Požar se proširio ka Gadžinom Hanu, vatra zahvatila nekoliko objekata
Dnevnik pre 25 minutajoš 10 povezanih