Povezane vesti

"Imam malo romske krvi" Voditelj o mladolikom izgledu, priznao da sve radi sam: Zidam, molujem, malterišem...

"Imam malo romske krvi" Voditelj o mladolikom izgledu, priznao da sve radi sam: Zidam, molujem, malterišem...

Kurir pre 21 sat
Bivši voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom izgledu, poslovima, te je priznao da mnogo toga zna sam da radi. Tihomir je otkrio šta mu je posebna draž. - Ovo nije novi ten... Volim da kažem da imam malo ono romske krvi, čim vidim zrake… »
"Imam malo romske krvi" Voditelj progovorio o mladolikom izgledu, najavio selidbu iz Srbije, a evo i zašto

"Imam malo romske krvi" Voditelj progovorio o mladolikom izgledu, najavio selidbu iz Srbije, a evo i zašto

Alo pre 22 sata
Ističe da uživa u samostalnom obavljanju kućnih popravki. Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije… »
"Imam malo romske krvi": Voditelj progovorio o mladolikom izgledu i zasukao rukave, sam radi kupatilo: "Zidam, molujem…

"Imam malo romske krvi": Voditelj progovorio o mladolikom izgledu i zasukao rukave, sam radi kupatilo: "Zidam, molujem…

Blic pre 23 sata
Voditelj "Granda" Tihomir Tepić progovorio je o svom mladalačkom izgledu, te otkrio da mu nije strano da majstoriše i da svašta zna da radi. Tepić ističe da obožava saune i poručuje: - Ovo nije novi ten... (smeh). Volim da kažem da imam malo ono romske… »

Vesti dana »