Povezane vesti
Katai ostaje: Imam želju da u Zvezdi završim karijeru
Sputnik pre 19 sati
Aleksandar Katai, srpski reprezentativac, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrdio je klub. Nagoveštavalo se, a sada je i zvanično. Aleksandar Katai ostaje u Crvenoj zvezdi do 2027. godine. Srpski reprezentativac istakao je zadovoljstvo povodom… »
Aleksandar Katai ostao veran Crvenoj zvezdi
Danas pre 20 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda obavestila je javnost da je jedan od najboljih igrača crveno-belih Aleksandar Katai produžio ugovor sa klubom do 2027. godine. Katai je sumirao utiske nakon potpisivanja ugovora. – Mislim da sam igrač sa najviše potpisanih… »
Zvanično - Aleksandar Katai i najlepši mogući kraj karijere
Sportske.net pre 20 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je ofanzivac Aleksandar Katai produžio ugovor do 2027. godine. Sluti na to da će sam kraj karijere, Aleksandar Katai provesti u Crvenoj zvezdi. Ne može se sigurnošću da se tvrdi da Srbobranac ima drugačije… »
Katai potpisao novi ugovor sa Zvezdom i najavio kraj karijere u crveno-belom dresu
RTS pre 20 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je Aleksandar Katai produžio ugovor sa klubom do 2027. godine. Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih u 21. veku, nastaviće da nosi Zvezdin dres u kojem, kako sam kaže, želi da završi karijeru. "Mislim da… »
Katai produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine
Radio sto plus pre 19 sati
“Mislim da sam igrač sa najviše potpisanih ugovora sa Crvenom zvezdom, ako se ne varam mislim da je ovo šesti put da potpisujem ugovor i mnogo mi je drago zbog toga. Kako sada stvari stoje, ne mogu nikada da kažem 100 odsto, ali 99 odsto sam siguran da… »
Katai produžio ugovor sa Crvenom zvezdom
Euronews pre 20 sati
Crvena zvezda je sa reči prešla na delo, pa je Aleksandar Katai danas produžio saradnju sa klubom do 2027. godine, odnosno do kraja karijere. "Mislim da sam igrač sa najviše potpisanih ugovora sa Crvenom zvezdom, ako se ne varam mislim da je ovo šesti… »
Katai ostaje do 2027: Mislim da sam igrač sa najviše potpisanih ugovora sa Crvenom zvezdom
Sportski žurnal pre 20 sati
Kako sada stvari stoje, ne mogu nikada da kažem sto posto, ali 99 posto ću u Zvezdi završiti karijeru. - Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava zvezdašku javnost da je Aleksandar Katai produžio saradnju sa našim klubom do 2027. godine - naveli… »
Aleksandar Katai u Zvezdi do 2027: Sad juri rekord legende i piše istoriju crveno-belih
Mondo pre 20 sati
Crvena zvezda najpre je navijačima donela dobre vesti o Marku Arnautoviću, a sada je obavestila i zvezdašku javnost da će Aleksandar Katai ostati u Ljutice Bogdana do 2027. Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih je na 330 utakmica postigao 163 gola… »
Crvena zvezda i Aleksandar Katai! Ljubav i dalje traje: Evo na koliko je iskusni fudbaler produžio ugovor sa voljenim klubom!
Kurir pre 20 sati
FK Crvena zvezda obavestila je javnost da je produžila ugovor sa Aleksandrom Kataijem do 2027. godine. Ukupno, Aleksandar Katai provešće na Marakani devet sezona, sa novim ugovorom i igraće do svoje 36. godine. Sumirao je Katai utiske nakon potpisivanja… »
Aleksandar Katai u Zvezdi do juna 2027. Godine: "Mislim da sam igrač sa najviše potpisanih ugovora sa crveno -belima"
Dnevnik pre 20 sati
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ostaće u "crveno-belom" dresu do juna 2027. godine, saopštio je danas šampion Srbije. "Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava zvezdašku javnost da je Aleksandar Katai produžio saradnju sa našim klubom do… »
Zvanično: Katai u Zvezdi do kraja karijere
B92 pre 20 sati
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai produžio saradnju sa klubom do 2027. godine, saopštili su crveno-beli. Katai je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u 21. veku i na 330 utakmica je postigao 163 gola. Na večnoj listi strelaca ako se računaju… »
Legitimna sedma zvezdina zvezda: Sale Katai do kraja karijere u crveno-belom!
Hot sport pre 21 sat
Aleksandar Katai produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine! Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je jedan od svojih najvećih asova u 21. veku, Aleksandar Katai, produžio saradnju sa klubom do 2027. godine. Crveno-beli su istakli veliko… »
Zvanično: Kataiju ugovor do juna 2027.
Sport klub pre 21 sat
Kao što je Sport klub i najavio pre šet dana, Crvena zvezda je produžila ugovor sa Aleksandrom Kataijem do juna 2027. godine. Posle potpisa, Katai je rekao da će najverovatnije i završiti karijeru u Crvenoj zvezdi. „Mislim da sam igrač sa najviše… »
Katai zvanično u Zvezdi do 2027: „Ovde ću 99 odsto završiti karijeru“
Nova pre 21 sat
Aleksandar Katai je i zvanično produžio saradnju sa Crvenom zvezdom do 2027. godine. Ono što se najavljivalo prethodnih dana, sada je dobilo potvrdu na Marakani. „Mislim da sam igrač sa najviše potpisanih ugovora sa Crvenom zvezdom, ako se ne varam… »
Aleksandar Katai produžio ugovor sa Zvezdom: "Magiko" završava karijeru na Marakani i ulazi u legendu
Telegraf pre 21 sat
FK Crvena zvezda je obavestio javnost da je Aleksandar Katai potpisao novi ugovor sa crveno-belima i obavezao se na vernost crveno-belima do 2027. godine. Sumirao je Aleksandar Katai utiske nakon potpisivanja novog ugovora sa Zvezdom, koji bi mogao da… »
Zvezdaši, radujte se: Katai završava karijeru u crveno-belom dresu
Večernje novosti pre 21 sat
FUDBALSKI klub Crvena zvezda produžio je ugovor sa Aleksandrom Kataijem, momak iz Srbobrana ostaće u crveno-belom dresu do 2027. godine, saopštio je danas klub. FOTO: FK Crvena zvezda Sumirao je Katai utiske nakon potpisivanja novog ugovora. - Mislim da… »
Vesti dana »
Putin objavio da je uspešno izveden završni test krstareće rakete na nuklearni pogon Burevestnik
Beta pre 26 minutajoš 23 povezane
Nikola blistao: Prvi trijumf Denvera, novi Jokićev tripl-dabl (video)
Sportski žurnal pre 45 minutajoš 47 povezanih