Povezane vesti

San oca Predraga "Sveta Petka je tešila moju trudnu suprugu - sutra sam u crkvi ugledao mati Paraskevu kako mazi Ivanu"

San oca Predraga "Sveta Petka je tešila moju trudnu suprugu - sutra sam u crkvi ugledao mati Paraskevu kako mazi Ivanu"

Alo pre 18 sati
Otac Predrag Popović je detaljno opisao jedan san, kada mu se, kako je ispričao, javila Sveta Petka. Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici obeležavaju Petkovdan koji se slavi se 27. oktobra (14. oktobra po julijanskom kalendaru) i jedan je od… »
Srbi u ponedeljak slave veliko crveno slovo Jedna stvar je strogo zabranjena, a veruje se da Sveta Petka pomaže ženama sa ovim…

Srbi u ponedeljak slave veliko crveno slovo Jedna stvar je strogo zabranjena, a veruje se da Sveta Petka pomaže ženama sa ovim…

Alo pre 19 sati
Pravoslavni vernici 27. oktobra proslavljaju Svetu Petku, jednu od najpoštovanijih svetiteljki u srpskom narodu. Ovaj praznik je posebno značajan jer se Sveta Petka smatra zaštitnicom žena, dece i starijih osoba, a mnogi joj se obraćaju u teškim… »
Otac Predrag Popović tvrdi da mu se Sveta Petka javila u snu: Tešila je njegovu trudnu ženu, ono što se sutradan desilo u…

Otac Predrag Popović tvrdi da mu se Sveta Petka javila u snu: Tešila je njegovu trudnu ženu, ono što se sutradan desilo u…

Kurir pre 21 sat
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici obeležavaju Petkovdan koji se slavi se 27. oktobra (14. oktobra po julijanskom kalendaru) i jedan je od najznačajnijih pravoslavnih praznika, posebno u Srbiji, gde je i jedna od najčešćih krsnih slava. Sveta Petka… »
Ako sanjate Svetu Petku, za to postoje samo dva razloga: Evo zašto svetiteljka dolazi u san i šta to znači

Ako sanjate Svetu Petku, za to postoje samo dva razloga: Evo zašto svetiteljka dolazi u san i šta to znači

Kurir pre 1 dan
Pravoslavni vernici 27. oktobra proslavljaju Svetu Petku, a evo koji običaji i rituali su povezani sa ovim praznikom. Svetu Petku mnogi smatraju za zaštitnicu, a veruje se da posebno štiti i pomaže ženama, deci i starim osobama. Vernici joj se obraćaju… »

Vesti dana »