Povezane vesti
"Napustio nas je moj dragi tata": Preminuo reditelj Goran Cvetković, porodica i prijatelji se opraštaju od njega
Mondo pre 5 sati
Reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. "Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju utorak 28.10 u 10:15, Novo groblje", napisano je na… »
Preminuo Goran Cvetković
Danas pre 10 sati
Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini Preminuo je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u Beogradu. Goran Cvetković je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i TV u junu 1974. u poslednjoj klasi prof. Vjekoslava Afrića, i to sa… »
Preminuo reditelj Goran Cvetković
Nova pre 10 sati
Goran Cvetković je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i TV u junu 1974. u poslednjoj klasi prof. Vjekoslava Afrića, i to sa predstavom "Na dnu" Maksima Gorkog. Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Preminuo je posle duge i teške… »
Umro reditelj Goran Cvetković
Kurir pre 10 sati
Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Preminuo je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u Beogradu. "Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju utorak 28.10 u 10:15, Novo groblje", Stoji na… »
Preminuo poznati srpski reditelj
B92 pre 10 sati
Reditelj Goran Cvetković preminuo je u 75. godini posle duge i teške bolesti. O tome je juče izvestila njegova porodica putem Fejsbuka: "Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju utorak 28.10 u… »
Umro reditelj Goran Cvetković: Porodica i prijatelji se opraštaju: "Napustio nas je moj dragi tata"
Blic pre 11 sati
Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Naime, reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. - Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju… »
Umro reditelj Goran Cvetković
Alo pre 11 sati
Preminuo je posle duge i teške bolesti. Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Naime, reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. - Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle… »
Umro Goran Cvetković
Telegraf pre 13 sati
Reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i TV u junu 1974. u poslednjoj klasi prof. Vjekoslava Afrića, i to sa predstavom "Na dnu" Maksima… »
Vesti dana »
Doček uz pogaču i so, vatromet i baklje: Studenti koji pešače iz Čačka za Novi Sad stigli u Kosjerić
Nova pre 30 minutajoš 40 povezanih
Uznemirujuće Snimak prebijanja oca u Sloveniji koji je došao da pomogne sinu: Tukli ga do smrti!
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Aljbin Kurti ostaje bez vlasti? Ili novi mandatar ili novi izbori na Kosovu
BBC News pre 4 satijoš 33 povezane
Vučić objavio da su uvedene sankcije i Lukoilu: „Ako se ne nađe rešenje, sami ćemo donositi odluke“
Rešetka pre 3 satajoš 23 povezane