Povezane vesti
"Napustio nas je moj dragi tata": Preminuo reditelj Goran Cvetković, porodica i prijatelji se opraštaju od njega
Mondo 26.10.2025
Reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. "Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju utorak 28.10 u 10:15, Novo groblje", napisano je na… »
Preminuo Goran Cvetković
Danas 26.10.2025
Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini Preminuo je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u Beogradu. Goran Cvetković je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i TV u junu 1974. u poslednjoj klasi prof. Vjekoslava Afrića, i to sa… »
Preminuo reditelj Goran Cvetković
Nova 26.10.2025
Goran Cvetković je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i TV u junu 1974. u poslednjoj klasi prof. Vjekoslava Afrića, i to sa predstavom "Na dnu" Maksima Gorkog. Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Preminuo je posle duge i teške… »
Umro reditelj Goran Cvetković
Kurir 26.10.2025
Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Preminuo je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u Beogradu. "Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju utorak 28.10 u 10:15, Novo groblje", Stoji na… »
Preminuo poznati srpski reditelj
B92 26.10.2025
Reditelj Goran Cvetković preminuo je u 75. godini posle duge i teške bolesti. O tome je juče izvestila njegova porodica putem Fejsbuka: "Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju utorak 28.10 u… »
Umro reditelj Goran Cvetković: Porodica i prijatelji se opraštaju: "Napustio nas je moj dragi tata"
Blic 26.10.2025
Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Naime, reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. - Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle duge bolesti. Ispraćaj za kremaciju… »
Umro reditelj Goran Cvetković
Alo 26.10.2025
Preminuo je posle duge i teške bolesti. Reditelj Goran Cvetković umro je u 75. godini. Naime, reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. - Danas nas je napustio Goran Cvetković (moj dragi tata) posle… »
Umro Goran Cvetković
Telegraf 26.10.2025
Reditelj Goran Cvetković umro je posle duge i teške bolesti 25. oktobra u 75. godini, u Beogradu. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i TV u junu 1974. u poslednjoj klasi prof. Vjekoslava Afrića, i to sa predstavom "Na dnu" Maksima… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Visoki iranski zvaničnik za političku bezbednost: Iran odbacuje američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
Insajder pre 14 minutajoš 47 povezanih
(Uživo) Svet na nogama! Tramp spreman da otvori "vrata pakla", ova zemlja se priprema za vanredne situacije
Mondo pre 13 minutajoš 55 povezanih
Vučić: "Daću sve od sebe da cene goriva zadržimo na istom nivou kao prošle nedelje"
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
Telegraf pre 8 satijoš 16 povezanih
(VIDEO) Majstorija mladog srpskog fudbalera: Cvetkovićev gol sa pola terena u pobedi nad Engleskom
Danas pre 4 satijoš 39 povezanih