Povezane vesti

Milojević: Mora da se kaže – ja sam odgovoran za igru

Milojević: Mora da se kaže – ja sam odgovoran za igru

Vesti online pre 6 dana
Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde odigrali su u Nišu 0:0 u poslednjoj utakmici 13. kola Superlige Srbije, a trener crveno-belih Vladan Milojević istakao je da nije zadovoljan izdanjem i igrom svog tima. Rekao je Milojević da je on odgovoran za igru… »
Vanredno na marakani! Uprava Zvezde održala sastanak sa Vladanom Milojevićem, evo šta je zaključak!

Vanredno na marakani! Uprava Zvezde održala sastanak sa Vladanom Milojevićem, evo šta je zaključak!

Večernje novosti pre 5 dana
Crvena zvezda ne samo da nije uspela da pobedi Radnički u Nišu, već je posle te utakmice Superlige Srbije usledila emotivna reakcija trenera srpskog prvaka, Vladana Milojevića. Dan potom - desio se njegov sastanak sa čelnim ljudima crveno-belih. FOTO: FK… »
Milojević odlazi iz Zvezde? Ovo je istina o trenutnom statusu trenera crveno-belih

Milojević odlazi iz Zvezde? Ovo je istina o trenutnom statusu trenera crveno-belih

Dnevnik pre 5 dana
Kako javlja "Mocart Sport" (Mozzart sport), sve je izvesnije da će Vladan Milojević najmanje do decembra biti trener Zvezde uprkos promenljivoj formi u poslednje vreme - i izjavi posle Niša. Zbog slabe partije u Bragi (2:0), pa možda još bleđe protiv… »
Prijateljski rastanak najbolja opcija i za Zvezdu i za Milojevića

Prijateljski rastanak najbolja opcija i za Zvezdu i za Milojevića

Danas pre 5 dana
Crvena zvezda je u krizi, trener Vladan Milojević je preuzeo odgovornost za loša izdanja u Bragi i Nišu, ali trofejni strateg bi trebalo da ostane na klupi crveno-belih do kraja jesenje polusezone. Utisak i “govor tela” je da Milojević već neko vreme… »
Crvena zvezda prelomila! Otkriveno da li Vladan Milojević ostaje na klupi šampiona Srbije

Crvena zvezda prelomila! Otkriveno da li Vladan Milojević ostaje na klupi šampiona Srbije

SAGA oko Vladana Milojević izgloeda dobija epilog! FOTO: Tanjug/AP Naime, kako javlja "Mocart Sport", sve je izvesnije da će Vladan Milojević najmanje do decembra biti trener Zvezde uprkos promenljivoj formi u poslednje vreme - i izjavi posle Niša. Zbog… »
Da li vladan Milojević ostaje na klupi zvezde?! Sve je jasno - evo koja sudbina čeka trenera crveno-belih!

Da li vladan Milojević ostaje na klupi zvezde?! Sve je jasno - evo koja sudbina čeka trenera crveno-belih!

Kurir pre 5 dana
Crvena zvezda odigrala je dve veoma loše utakmice i alarm na Marakani se upalio. Poraz od Brage (2:0), a zatim i remi protiv Radničkog iz Niša na "Čairu" (0:0) bili su dovoljni da uzburkaju crveno-beli deo javnosti i počele su spekulacije o budućnosti… »
Zašto je Olajinka (opet) zamenjen u prvom poluvremenu? ''Propisi su propisi''

Zašto je Olajinka (opet) zamenjen u prvom poluvremenu? ''Propisi su propisi''

Sportske.net pre 5 dana
Možda bi Zvezda juče i bolje prošla u Nišu da je tokom prvog poluvremena nisu poremetile povrede dvojice igrača, Luke Zarića i Miloša Veljkovića, pa su i jedan i drugi morali da budu zamenjeni. Ali, ono što se nije očekivalo, to je odluka trenera Vladana… »
Milojeviću ne cvetaju ruže u Zvezdi: „Mora da se kaže – ja sam odgovoran za igru“

Milojeviću ne cvetaju ruže u Zvezdi: „Mora da se kaže – ja sam odgovoran za igru“

Sputnik pre 5 dana
Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde odigrali su u Nišu 0:0 u poslednjoj utakmici 13. kola Superlige Srbije, a trener crveno-belih Vladan Milojević istakao je da nije zadovoljan izdanjem i igrom svog tima. Rekao je Milojević da je on odgovoran za igru… »
Dani "visokog napona" u Ljutice Bogdana: Ostaje li Milojević?

Dani "visokog napona" u Ljutice Bogdana: Ostaje li Milojević?

B92 pre 5 dana
Poraz od Brage, remi protiv Radničkog i potom konferencija za medije koja je imala prizvuk oproštajne, potegli su pitanje oko ostanka Vladana Milojevića u Zvezdi. Strateg crveno-belih je posle kišnog dana u Nišu, koji je okončan bez da smo videli golove… »
Ostaje li Milojević trener Zvezde: Ovako stoje stvari…

Ostaje li Milojević trener Zvezde: Ovako stoje stvari…

Sport klub pre 5 dana
Glavno fudbalsko pitanje u Srbiji je - ostaje li Vladan Milojević šef stručnog štaba Crvene zvezde? Izjave posle remija u Nišu dovele su mnoge do zaključka da je Milojević već bivši trener šampiona, ali kako sada stoje stvari sačekaće se još malo na to i… »
Sada je sve otkriveno! Evo zbog čega je Vladan Milojević izveo nezadovoljnog Nigerijca u 43.minutu

Sada je sve otkriveno! Evo zbog čega je Vladan Milojević izveo nezadovoljnog Nigerijca u 43.minutu

NAJAVA bure na Marakni! FOTO: Tanjug/AP Šta se desilo u Nišu? Zašto je Vladan Milojević tako rano zamenio Pitera Olajinku na meču Radničkog i Zvezde? Deluje da se ozbiljno trese Marakana, ali... Naime, jedna od neobičnih scena viđena je u 43. minutu… »
Detalj sa čaira koji je zbunio mnoge! Milojević zamenio Olajinku u 43. Minutu: Napadač Zvezde nezadovoljan skinuo dres! A ovo…

Detalj sa čaira koji je zbunio mnoge! Milojević zamenio Olajinku u 43. Minutu: Napadač Zvezde nezadovoljan skinuo dres! A ovo…

Kurir pre 6 dana
Fudbaleri Crvene zvezde prvi put ove sezone nisu pobedili u prvenstvu Srbije. U utakmici 13. kola Super lige, crveno-beli su odigrali bez golova u Nišu protiv Radničkog. Jedna od neobičnih scena viđena je u 43. minutu. Potpuno neočekivano trener Crvene… »
Tomislav Sivić protiv Zvezde uspeo iz 11. pokušaja

Tomislav Sivić protiv Zvezde uspeo iz 11. pokušaja

Sport klub pre 6 dana
Često se tokom karijere sadašnji šef stručnog štaba Radničkog iz Niša susretao sa Crvenom zvezdom, ali je tek u nedelju uveče uspeo da ostane neporažen. I to iz 11. pokušaja, u derbi meču 13. kola Super lige Srbije niški Radnički je na „Čairu“ odoleo… »
Misteriozna poruka Vladana Milojevića: "Spreman sam na sve, samo da Zvezdi bude bolje"

Misteriozna poruka Vladana Milojevića: "Spreman sam na sve, samo da Zvezdi bude bolje"

Mondo pre 6 dana
Crvena zvezda je u blagoj krizi i to ne samo rezultatskoj. Posle poraza od Brage (2:0), Crvena zvezda je remizirala s Radničkim u Nišu (0:0), međutim daleko više zabrinjava igra i (ne)zalaganje fudbalera koji kao da su izgubili energiju koju su do sada… »
"Meni je Zvezda život, spreman sam na sve...": Da li je Milojević ovim rečima najavio odlazak sa Marakane?

"Meni je Zvezda život, spreman sam na sve...": Da li je Milojević ovim rečima najavio odlazak sa Marakane?

Telegraf pre 6 dana
Nešto ne valja kada je u pitanju Crvena zvezda, i to se jasno videlo u poslednjih nekoliko dana - na mečevima protiv Brage u Ligi Evrope (2:0) i Radničkog iz Niša u Superligi (0:0)! Svestan je toga i trener Vladan Milojević, jasno je rekao posle oba… »
Neobičan meč u Nišu, Vladan Milojević morao da napravi tri izmene u prvom poluvremenu

Neobičan meč u Nišu, Vladan Milojević morao da napravi tri izmene u prvom poluvremenu

Danas pre 6 dana
Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Radničkom iz Niša u 13. kolu Superlige Srbije, a rezultat na poluvremenu je 0:0. Uslovi za igru nisu idealni pošto je kišovito, pa je teren natopljen. To je prourokovalo nešto slabiju igru dva tima, a interesantno je da je… »
Vladan Milojević: Ja sam odgovoran što igra nije bila dobra

Vladan Milojević: Ja sam odgovoran što igra nije bila dobra

Danas pre 6 dana
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije zadovoljan igrom njegovog tima protiv Radničkog u Nišu, uz zahvalnost navijačima što su u velikom broju podržali ekipu u kišnim uslovima. – Mislim da nismo stvarali puno šansi da bismo… »
Superliga Srbije: Bez golova u Nišu, Crvena zvezda po prvi put ostala bez pobede ove sezone

Superliga Srbije: Bez golova u Nišu, Crvena zvezda po prvi put ostala bez pobede ove sezone

Danas pre 6 dana
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 0:0 protiv Radničkog u Nišu u okviru 13. kolu Superlige Srbije. Utakmica na stadionu „Čair“ odigrana je po kišnim uslovima, a trener Zvezde Vladan Milojević je u prvom poluvremenu napravio tri izmene. Na celom… »

Vesti dana »