Повезане вести

Милојевиц́: Мора да се каже – ја сам одговоран за игру

Милојевиц́: Мора да се каже – ја сам одговоран за игру

Вести онлине 27.10.2025
Фудбалери Радничког и Црвене звезде одиграли су у Нишу 0:0 у последњој утакмици 13. кола Суперлиге Србије, а тренер црвено-белих Владан Милојевиц́ истакао је да није задовољан издањем и игром свог тима. Рекао је Милојевиц́ да… »
Ванредно на маракани! Управа Звезде одржала састанак са Владаном Милојевићем, ево шта је закључак!

Ванредно на маракани! Управа Звезде одржала састанак са Владаном Милојевићем, ево шта је закључак!

Вечерње новости 27.10.2025
Црвена звезда не само да није успела да победи Раднички у Нишу, већ је после те утакмице Суперлиге Србије уследила емотивна реакција тренера српског првака, Владана Милојевића. Дан потом - десио се његов састанак са челним… »
Милојевић одлази из Звезде? Ово је истина о тренутном статусу тренера црвено-белих

Милојевић одлази из Звезде? Ово је истина о тренутном статусу тренера црвено-белих

Дневник 27.10.2025
Како јавља "Моцарт Спорт" (Моззарт спорт), све је извесније да ће Владан Милојевић најмање до децембра бити тренер Звезде упркос променљивој форми у последње време - и изјави после Ниша. Због слабе партије у Браги (2:0), па… »
Пријатељски растанак најбоља опција и за Звезду и за Милојевића

Пријатељски растанак најбоља опција и за Звезду и за Милојевића

Данас 27.10.2025
Црвена звезда је у кризи, тренер Владан Милојевић је преузео одговорност за лоша издања у Браги и Нишу, али трофејни стратег би требало да остане на клупи црвено-белих до краја јесење полусезоне. Утисак и “говор тела” је да… »
Црвена звезда преломила! Откривено да ли Владан Милојевић остаје на клупи шампиона Србије

Црвена звезда преломила! Откривено да ли Владан Милојевић остаје на клупи шампиона Србије

САГА око Владана Милојевић изглоеда добија епилог! ФОТО: Тањуг/АП Наиме, како јавља "Моцарт Спорт", све је извесније да ће Владан Милојевић најмање до децембра бити тренер Звезде упркос променљивој форми у последње време - и… »
Да ли владан Милојевић остаје на клупи звезде?! Све је јасно - ево која судбина чека тренера црвено-белих!

Да ли владан Милојевић остаје на клупи звезде?! Све је јасно - ево која судбина чека тренера црвено-белих!

Курир 27.10.2025
Црвена звезда одиграла је две веома лоше утакмице и аларм на Маракани се упалио. Пораз од Браге (2:0), а затим и реми против Радничког из Ниша на "Чаиру" (0:0) били су довољни да узбуркају црвено-бели део јавности и почеле су… »
Зашто је Олајинка (опет) замењен у првом полувремену? ''Прописи су прописи''

Зашто је Олајинка (опет) замењен у првом полувремену? ''Прописи су прописи''

Спортске.нет 27.10.2025
Можда би Звезда јуче и боље прошла у Нишу да је током првог полувремена нису пореметиле повреде двојице играча, Луке Зарића и Милоша Вељковића, па су и један и други морали да буду замењени. Али, оно што се није очекивало, то… »
Милојевиц́у не цветају руже у Звезди: „Мора да се каже – ја сам одговоран за игру“

Милојевиц́у не цветају руже у Звезди: „Мора да се каже – ја сам одговоран за игру“

Спутник 27.10.2025
Фудбалери Радничког и Црвене звезде одиграли су у Нишу 0:0 у последњој утакмици 13. кола Суперлиге Србије, а тренер црвено-белих Владан Милојевиц́ истакао је да није задовољан издањем и игром свог тима. Рекао је Милојевиц́ да… »
Дани "високог напона" у Љутице Богдана: Остаје ли Милојевић?

Дани "високог напона" у Љутице Богдана: Остаје ли Милојевић?

Б92 27.10.2025
Пораз од Браге, реми против Радничког и потом конференција за медије која је имала призвук опроштајне, потегли су питање око останка Владана Милојевића у Звезди. Стратег црвено-белих је после кишног дана у Нишу, који је окончан… »
Остаје ли Милојевић тренер Звезде: Овако стоје ствари…

Остаје ли Милојевић тренер Звезде: Овако стоје ствари…

Спорт клуб 27.10.2025
Главно фудбалско питање у Србији је - остаје ли Владан Милојевић шеф стручног штаба Црвене звезде? Изјаве после ремија у Нишу довеле су многе до закључка да је Милојевић већ бивши тренер шампиона, али како сада стоје ствари… »
Сада је све откривено! Ево због чега је Владан Милојевић извео незадовољног Нигеријца у 43.минуту

Сада је све откривено! Ево због чега је Владан Милојевић извео незадовољног Нигеријца у 43.минуту

НАЈАВА буре на Маракни! ФОТО: Тањуг/АП Шта се десило у Нишу? Зашто је Владан Милојевић тако рано заменио Питера Олајинку на мечу Радничког и Звезде? Делује да се озбиљно тресе Маракана, али... Наиме, једна од необичних сцена… »
Детаљ са чаира који је збунио многе! Милојевић заменио Олајинку у 43. Минуту: Нападач Звезде незадовољан скинуо дрес! А ово…

Детаљ са чаира који је збунио многе! Милојевић заменио Олајинку у 43. Минуту: Нападач Звезде незадовољан скинуо дрес! А ово…

Курир 27.10.2025
Фудбалери Црвене звезде први пут ове сезоне нису победили у првенству Србије. У утакмици 13. кола Супер лиге, црвено-бели су одиграли без голова у Нишу против Радничког. Једна од необичних сцена виђена је у 43. минуту. Потпуно… »
Томислав Сивић против Звезде успео из 11. покушаја

Томислав Сивић против Звезде успео из 11. покушаја

Спорт клуб 27.10.2025
Често се током каријере садашњи шеф стручног штаба Радничког из Ниша сусретао са Црвеном звездом, али је тек у недељу увече успео да остане непоражен. И то из 11. покушаја, у дерби мечу 13. кола Супер лиге Србије нишки Раднички… »
Мистериозна порука Владана Милојевића: "Спреман сам на све, само да Звезди буде боље"

Мистериозна порука Владана Милојевића: "Спреман сам на све, само да Звезди буде боље"

Мондо 27.10.2025
Црвена звезда је у благој кризи и то не само резултатској. После пораза од Браге (2:0), Црвена звезда је ремизирала с Радничким у Нишу (0:0), међутим далеко више забрињава игра и (не)залагање фудбалера који као да су изгубили… »
"Мени је Звезда живот, спреман сам на све...": Да ли је Милојевић овим речима најавио одлазак са Маракане?

"Мени је Звезда живот, спреман сам на све...": Да ли је Милојевић овим речима најавио одлазак са Маракане?

Телеграф 27.10.2025
Нешто не ваља када је у питању Црвена звезда, и то се јасно видело у последњих неколико дана - на мечевима против Браге у Лиги Европе (2:0) и Радничког из Ниша у Суперлиги (0:0)! Свестан је тога и тренер Владан Милојевић… »
Необичан меч у Нишу, Владан Милојевић морао да направи три измене у првом полувремену

Необичан меч у Нишу, Владан Милојевић морао да направи три измене у првом полувремену

Данас 27.10.2025
Фудбалери Црвене звезде гостују Радничком из Ниша у 13. колу Суперлиге Србије, а резултат на полувремену је 0:0. Услови за игру нису идеални пошто је кишовито, па је терен натопљен. То је проуроковало нешто слабију игру два… »
Владан Милојевић: Ја сам одговоран што игра није била добра

Владан Милојевић: Ја сам одговоран што игра није била добра

Данас 26.10.2025
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да није задовољан игром његовог тима против Радничког у Нишу, уз захвалност навијачима што су у великом броју подржали екипу у кишним условима. – Мислим да нисмо стварали… »
Суперлига Србије: Без голова у Нишу, Црвена звезда по први пут остала без победе ове сезоне

Суперлига Србије: Без голова у Нишу, Црвена звезда по први пут остала без победе ове сезоне

Данас 26.10.2025
Фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешено 0:0 против Радничког у Нишу у оквиру 13. колу Суперлиге Србије. Утакмица на стадиону „Чаир“ одиграна је по кишним условима, а тренер Звезде Владан Милојевић је у првом полувремену… »

Вести дана »