Povezane vesti
Milojević: Mora da se kaže – ja sam odgovoran za igru
Vesti online pre 6 dana
Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde odigrali su u Nišu 0:0 u poslednjoj utakmici 13. kola Superlige Srbije, a trener crveno-belih Vladan Milojević istakao je da nije zadovoljan izdanjem i igrom svog tima. Rekao je Milojević da je on odgovoran za igru… »
Vanredno na marakani! Uprava Zvezde održala sastanak sa Vladanom Milojevićem, evo šta je zaključak!
Večernje novosti pre 5 dana
Crvena zvezda ne samo da nije uspela da pobedi Radnički u Nišu, već je posle te utakmice Superlige Srbije usledila emotivna reakcija trenera srpskog prvaka, Vladana Milojevića. Dan potom - desio se njegov sastanak sa čelnim ljudima crveno-belih. FOTO: FK… »
Milojević odlazi iz Zvezde? Ovo je istina o trenutnom statusu trenera crveno-belih
Dnevnik pre 5 dana
Kako javlja "Mocart Sport" (Mozzart sport), sve je izvesnije da će Vladan Milojević najmanje do decembra biti trener Zvezde uprkos promenljivoj formi u poslednje vreme - i izjavi posle Niša. Zbog slabe partije u Bragi (2:0), pa možda još bleđe protiv… »
Prijateljski rastanak najbolja opcija i za Zvezdu i za Milojevića
Danas pre 5 dana
Crvena zvezda je u krizi, trener Vladan Milojević je preuzeo odgovornost za loša izdanja u Bragi i Nišu, ali trofejni strateg bi trebalo da ostane na klupi crveno-belih do kraja jesenje polusezone. Utisak i “govor tela” je da Milojević već neko vreme… »
Crvena zvezda prelomila! Otkriveno da li Vladan Milojević ostaje na klupi šampiona Srbije
SAGA oko Vladana Milojević izgloeda dobija epilog! FOTO: Tanjug/AP Naime, kako javlja "Mocart Sport", sve je izvesnije da će Vladan Milojević najmanje do decembra biti trener Zvezde uprkos promenljivoj formi u poslednje vreme - i izjavi posle Niša. Zbog… »
Da li vladan Milojević ostaje na klupi zvezde?! Sve je jasno - evo koja sudbina čeka trenera crveno-belih!
Kurir pre 5 dana
Crvena zvezda odigrala je dve veoma loše utakmice i alarm na Marakani se upalio. Poraz od Brage (2:0), a zatim i remi protiv Radničkog iz Niša na "Čairu" (0:0) bili su dovoljni da uzburkaju crveno-beli deo javnosti i počele su spekulacije o budućnosti… »
Zašto je Olajinka (opet) zamenjen u prvom poluvremenu? ''Propisi su propisi''
Sportske.net pre 5 dana
Možda bi Zvezda juče i bolje prošla u Nišu da je tokom prvog poluvremena nisu poremetile povrede dvojice igrača, Luke Zarića i Miloša Veljkovića, pa su i jedan i drugi morali da budu zamenjeni. Ali, ono što se nije očekivalo, to je odluka trenera Vladana… »
Milojeviću ne cvetaju ruže u Zvezdi: „Mora da se kaže – ja sam odgovoran za igru“
Sputnik pre 5 dana
Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde odigrali su u Nišu 0:0 u poslednjoj utakmici 13. kola Superlige Srbije, a trener crveno-belih Vladan Milojević istakao je da nije zadovoljan izdanjem i igrom svog tima. Rekao je Milojević da je on odgovoran za igru… »
Dani "visokog napona" u Ljutice Bogdana: Ostaje li Milojević?
B92 pre 5 dana
Poraz od Brage, remi protiv Radničkog i potom konferencija za medije koja je imala prizvuk oproštajne, potegli su pitanje oko ostanka Vladana Milojevića u Zvezdi. Strateg crveno-belih je posle kišnog dana u Nišu, koji je okončan bez da smo videli golove… »
Ostaje li Milojević trener Zvezde: Ovako stoje stvari…
Sport klub pre 5 dana
Glavno fudbalsko pitanje u Srbiji je - ostaje li Vladan Milojević šef stručnog štaba Crvene zvezde? Izjave posle remija u Nišu dovele su mnoge do zaključka da je Milojević već bivši trener šampiona, ali kako sada stoje stvari sačekaće se još malo na to i… »
Sada je sve otkriveno! Evo zbog čega je Vladan Milojević izveo nezadovoljnog Nigerijca u 43.minutu
NAJAVA bure na Marakni! FOTO: Tanjug/AP Šta se desilo u Nišu? Zašto je Vladan Milojević tako rano zamenio Pitera Olajinku na meču Radničkog i Zvezde? Deluje da se ozbiljno trese Marakana, ali... Naime, jedna od neobičnih scena viđena je u 43. minutu… »
Detalj sa čaira koji je zbunio mnoge! Milojević zamenio Olajinku u 43. Minutu: Napadač Zvezde nezadovoljan skinuo dres! A ovo…
Kurir pre 6 dana
Fudbaleri Crvene zvezde prvi put ove sezone nisu pobedili u prvenstvu Srbije. U utakmici 13. kola Super lige, crveno-beli su odigrali bez golova u Nišu protiv Radničkog. Jedna od neobičnih scena viđena je u 43. minutu. Potpuno neočekivano trener Crvene… »
Tomislav Sivić protiv Zvezde uspeo iz 11. pokušaja
Sport klub pre 6 dana
Često se tokom karijere sadašnji šef stručnog štaba Radničkog iz Niša susretao sa Crvenom zvezdom, ali je tek u nedelju uveče uspeo da ostane neporažen. I to iz 11. pokušaja, u derbi meču 13. kola Super lige Srbije niški Radnički je na „Čairu“ odoleo… »
Misteriozna poruka Vladana Milojevića: "Spreman sam na sve, samo da Zvezdi bude bolje"
Mondo pre 6 dana
Crvena zvezda je u blagoj krizi i to ne samo rezultatskoj. Posle poraza od Brage (2:0), Crvena zvezda je remizirala s Radničkim u Nišu (0:0), međutim daleko više zabrinjava igra i (ne)zalaganje fudbalera koji kao da su izgubili energiju koju su do sada… »
"Meni je Zvezda život, spreman sam na sve...": Da li je Milojević ovim rečima najavio odlazak sa Marakane?
Telegraf pre 6 dana
Nešto ne valja kada je u pitanju Crvena zvezda, i to se jasno videlo u poslednjih nekoliko dana - na mečevima protiv Brage u Ligi Evrope (2:0) i Radničkog iz Niša u Superligi (0:0)! Svestan je toga i trener Vladan Milojević, jasno je rekao posle oba… »
Neobičan meč u Nišu, Vladan Milojević morao da napravi tri izmene u prvom poluvremenu
Danas pre 6 dana
Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Radničkom iz Niša u 13. kolu Superlige Srbije, a rezultat na poluvremenu je 0:0. Uslovi za igru nisu idealni pošto je kišovito, pa je teren natopljen. To je prourokovalo nešto slabiju igru dva tima, a interesantno je da je… »
Vladan Milojević: Ja sam odgovoran što igra nije bila dobra
Danas pre 6 dana
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije zadovoljan igrom njegovog tima protiv Radničkog u Nišu, uz zahvalnost navijačima što su u velikom broju podržali ekipu u kišnim uslovima. – Mislim da nismo stvarali puno šansi da bismo… »
Superliga Srbije: Bez golova u Nišu, Crvena zvezda po prvi put ostala bez pobede ove sezone
Danas pre 6 dana
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 0:0 protiv Radničkog u Nišu u okviru 13. kolu Superlige Srbije. Utakmica na stadionu „Čair“ odigrana je po kišnim uslovima, a trener Zvezde Vladan Milojević je u prvom poluvremenu napravio tri izmene. Na celom… »
Vesti dana »
Desetoro ljudi izbodeno nožem u vozu u Velikoj Britaniji, uhapšene dve osobe
Euronews pre 4 minutajoš 16 povezanih
"Gnjido, slino - krenuo je najstrašnije da me vređa" Fudbaler Čukaričkog progovorio o tuči sa kapitenom Partizana: Uhvatio sam ga sa obe ruke i pribio uz zid!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Sremska Mitrovica: I danas sunčano i toplo, od ponedeljka stiže zahlađenje
Ozon pre 2 satajoš 11 povezanih
Brnabić: Tužan dan za Srbiju, dobro je što je skup u Novom Sadu prošao mirno
Telegraf pre 6 satijoš 10 povezanih
"Ubijanje hrišćana mora da stane": Oglasio se Hegset nakon Trampove izjave: "Pentagon se sprema na akcije protiv Nigerije"
Blic pre 6 satijoš 7 povezanih