Повезане вести
Милојевиц́: Мора да се каже – ја сам одговоран за игру
Вести онлине 27.10.2025
Фудбалери Радничког и Црвене звезде одиграли су у Нишу 0:0 у последњој утакмици 13. кола Суперлиге Србије, а тренер црвено-белих Владан Милојевиц́ истакао је да није задовољан издањем и игром свог тима. Рекао је Милојевиц́ да… »
Ванредно на маракани! Управа Звезде одржала састанак са Владаном Милојевићем, ево шта је закључак!
Вечерње новости 27.10.2025
Црвена звезда не само да није успела да победи Раднички у Нишу, већ је после те утакмице Суперлиге Србије уследила емотивна реакција тренера српског првака, Владана Милојевића. Дан потом - десио се његов састанак са челним… »
Милојевић одлази из Звезде? Ово је истина о тренутном статусу тренера црвено-белих
Дневник 27.10.2025
Како јавља "Моцарт Спорт" (Моззарт спорт), све је извесније да ће Владан Милојевић најмање до децембра бити тренер Звезде упркос променљивој форми у последње време - и изјави после Ниша. Због слабе партије у Браги (2:0), па… »
Пријатељски растанак најбоља опција и за Звезду и за Милојевића
Данас 27.10.2025
Црвена звезда је у кризи, тренер Владан Милојевић је преузео одговорност за лоша издања у Браги и Нишу, али трофејни стратег би требало да остане на клупи црвено-белих до краја јесење полусезоне. Утисак и “говор тела” је да… »
Црвена звезда преломила! Откривено да ли Владан Милојевић остаје на клупи шампиона Србије
САГА око Владана Милојевић изглоеда добија епилог! ФОТО: Тањуг/АП Наиме, како јавља "Моцарт Спорт", све је извесније да ће Владан Милојевић најмање до децембра бити тренер Звезде упркос променљивој форми у последње време - и… »
Да ли владан Милојевић остаје на клупи звезде?! Све је јасно - ево која судбина чека тренера црвено-белих!
Курир 27.10.2025
Црвена звезда одиграла је две веома лоше утакмице и аларм на Маракани се упалио. Пораз од Браге (2:0), а затим и реми против Радничког из Ниша на "Чаиру" (0:0) били су довољни да узбуркају црвено-бели део јавности и почеле су… »
Зашто је Олајинка (опет) замењен у првом полувремену? ''Прописи су прописи''
Спортске.нет 27.10.2025
Можда би Звезда јуче и боље прошла у Нишу да је током првог полувремена нису пореметиле повреде двојице играча, Луке Зарића и Милоша Вељковића, па су и један и други морали да буду замењени. Али, оно што се није очекивало, то… »
Милојевиц́у не цветају руже у Звезди: „Мора да се каже – ја сам одговоран за игру“
Спутник 27.10.2025
Фудбалери Радничког и Црвене звезде одиграли су у Нишу 0:0 у последњој утакмици 13. кола Суперлиге Србије, а тренер црвено-белих Владан Милојевиц́ истакао је да није задовољан издањем и игром свог тима. Рекао је Милојевиц́ да… »
Дани "високог напона" у Љутице Богдана: Остаје ли Милојевић?
Б92 27.10.2025
Пораз од Браге, реми против Радничког и потом конференција за медије која је имала призвук опроштајне, потегли су питање око останка Владана Милојевића у Звезди. Стратег црвено-белих је после кишног дана у Нишу, који је окончан… »
Остаје ли Милојевић тренер Звезде: Овако стоје ствари…
Спорт клуб 27.10.2025
Главно фудбалско питање у Србији је - остаје ли Владан Милојевић шеф стручног штаба Црвене звезде? Изјаве после ремија у Нишу довеле су многе до закључка да је Милојевић већ бивши тренер шампиона, али како сада стоје ствари… »
Сада је све откривено! Ево због чега је Владан Милојевић извео незадовољног Нигеријца у 43.минуту
НАЈАВА буре на Маракни! ФОТО: Тањуг/АП Шта се десило у Нишу? Зашто је Владан Милојевић тако рано заменио Питера Олајинку на мечу Радничког и Звезде? Делује да се озбиљно тресе Маракана, али... Наиме, једна од необичних сцена… »
Детаљ са чаира који је збунио многе! Милојевић заменио Олајинку у 43. Минуту: Нападач Звезде незадовољан скинуо дрес! А ово…
Курир 27.10.2025
Фудбалери Црвене звезде први пут ове сезоне нису победили у првенству Србије. У утакмици 13. кола Супер лиге, црвено-бели су одиграли без голова у Нишу против Радничког. Једна од необичних сцена виђена је у 43. минуту. Потпуно… »
Томислав Сивић против Звезде успео из 11. покушаја
Спорт клуб 27.10.2025
Често се током каријере садашњи шеф стручног штаба Радничког из Ниша сусретао са Црвеном звездом, али је тек у недељу увече успео да остане непоражен. И то из 11. покушаја, у дерби мечу 13. кола Супер лиге Србије нишки Раднички… »
Мистериозна порука Владана Милојевића: "Спреман сам на све, само да Звезди буде боље"
Мондо 27.10.2025
Црвена звезда је у благој кризи и то не само резултатској. После пораза од Браге (2:0), Црвена звезда је ремизирала с Радничким у Нишу (0:0), међутим далеко више забрињава игра и (не)залагање фудбалера који као да су изгубили… »
"Мени је Звезда живот, спреман сам на све...": Да ли је Милојевић овим речима најавио одлазак са Маракане?
Телеграф 27.10.2025
Нешто не ваља када је у питању Црвена звезда, и то се јасно видело у последњих неколико дана - на мечевима против Браге у Лиги Европе (2:0) и Радничког из Ниша у Суперлиги (0:0)! Свестан је тога и тренер Владан Милојевић… »
Необичан меч у Нишу, Владан Милојевић морао да направи три измене у првом полувремену
Данас 27.10.2025
Фудбалери Црвене звезде гостују Радничком из Ниша у 13. колу Суперлиге Србије, а резултат на полувремену је 0:0. Услови за игру нису идеални пошто је кишовито, па је терен натопљен. То је проуроковало нешто слабију игру два… »
Владан Милојевић: Ја сам одговоран што игра није била добра
Данас 26.10.2025
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да није задовољан игром његовог тима против Радничког у Нишу, уз захвалност навијачима што су у великом броју подржали екипу у кишним условима. – Мислим да нисмо стварали… »
Суперлига Србије: Без голова у Нишу, Црвена звезда по први пут остала без победе ове сезоне
Данас 26.10.2025
Фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешено 0:0 против Радничког у Нишу у оквиру 13. колу Суперлиге Србије. Утакмица на стадиону „Чаир“ одиграна је по кишним условима, а тренер Звезде Владан Милојевић је у првом полувремену… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 22 минутајош 4 повезане