Povezane vesti

Sahranila muža u 31. Godini, pa javno priznala bolnu stvar "Boli, još uvek to nisam preživela..."

Sahranila muža u 31. Godini, pa javno priznala bolnu stvar "Boli, još uvek to nisam preživela..."

Alo pre 6 dana
Zbog iznenadne smrti nisu uspeli da ostvare snove. Aleksandra Tadić Cipka je nedavno otvoreno govorila o bolnim temama iz svog privatnog života. Nakon što je nedavno izgubila supruga otkrila je da su planirali da osnuju porodicu, ali zbog iznenadne smrti… »
"Prihvatila sam da ne mogu da imam decu": Naša pevačica u 29. godini postala udovica, muž sve ostavio ćerkama

"Prihvatila sam da ne mogu da imam decu": Naša pevačica u 29. godini postala udovica, muž sve ostavio ćerkama

Mondo pre 6 dana
Aleksandra Tadić Cipka je nedavno ispričala da su ona i njen suprug dugo krili svoju vezu zbog velike razlike u godinama. "Dugo nismo smeli da kažemo roditeljima, ali na kraju su moji prihvatili njega, a mene njegovi. Neko vreme im to nismo govorili… »
"Prihvatila sam to da ne mogu da imam decu": Naša pevačica u 29. godini postala udovica, muž joj nakon smrti nije ostavio…

"Prihvatila sam to da ne mogu da imam decu": Naša pevačica u 29. godini postala udovica, muž joj nakon smrti nije ostavio…

Blic pre 6 dana
Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Stojićević Jarin, iznenada je preminuo 16. maja prošle godine, a ona je postala udovica u 29. godini. Cipka je nedavno ispričala da su ona i njen suprug dugo krili svoju vezu zbog velike razlike u godinama… »

Vesti dana »