Povezane vesti
Sahranila muža u 31. Godini, pa javno priznala bolnu stvar "Boli, još uvek to nisam preživela..."
Alo 28.10.2025
Zbog iznenadne smrti nisu uspeli da ostvare snove. Aleksandra Tadić Cipka je nedavno otvoreno govorila o bolnim temama iz svog privatnog života. Nakon što je nedavno izgubila supruga otkrila je da su planirali da osnuju porodicu, ali zbog iznenadne smrti… »
"Prihvatila sam da ne mogu da imam decu": Naša pevačica u 29. godini postala udovica, muž sve ostavio ćerkama
Mondo 28.10.2025
Aleksandra Tadić Cipka je nedavno ispričala da su ona i njen suprug dugo krili svoju vezu zbog velike razlike u godinama. "Dugo nismo smeli da kažemo roditeljima, ali na kraju su moji prihvatili njega, a mene njegovi. Neko vreme im to nismo govorili… »
Vesti dana »
Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Spremite se za smrzavanje! Novi front donosi kišu širom Srbije, ali meteorolozi najavljuju i veliko iznenađenje već od nedelje: Detaljna prognoza za petak i vikend
Blic pre 38 minutajoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 8 satijoš 4 povezane