Повезане вести

Сахранила мужа у 31. Години, па јавно признала болну ствар "Боли, још увек то нисам преживела..."

Сахранила мужа у 31. Години, па јавно признала болну ствар "Боли, још увек то нисам преживела..."

Ало 28.10.2025
Због изненадне смрти нису успели да остваре снове. Александра Тадић Ципка је недавно отворено говорила о болним темама из свог приватног живота. Након што је недавно изгубила супруга открила је да су планирали да оснују породицу… »
"Прихватила сам да не могу да имам децу": Наша певачица у 29. години постала удовица, муж све оставио ћеркама

"Прихватила сам да не могу да имам децу": Наша певачица у 29. години постала удовица, муж све оставио ћеркама

Мондо 28.10.2025
Александра Тадић Ципка је недавно испричала да су она и њен супруг дуго крили своју везу због велике разлике у годинама. "Дуго нисмо смели да кажемо родитељима, али на крају су моји прихватили њега, а мене његови. Неко време… »
"Прихватила сам то да не могу да имам децу": Наша певачица у 29. години постала удовица, муж јој након смрти није оставио…

"Прихватила сам то да не могу да имам децу": Наша певачица у 29. години постала удовица, муж јој након смрти није оставио…

Блиц 28.10.2025
Супруг певачице Александре Тадић Ципке, Небојша Стојићевић Јарин, изненада је преминуо 16. маја прошле године, а она је постала удовица у 29. години. Ципка је недавно испричала да су она и њен супруг дуго крили своју везу због… »

Вести дана »