Povezane vesti

"Nigde i nikada neće sedeti pored mene" Dara i Lukas nisu jedini, ova koleginica neće oprostiti Milici Pavlović bezobrazluk i…

"Nigde i nikada neće sedeti pored mene" Dara i Lukas nisu jedini, ova koleginica neće oprostiti Milici Pavlović bezobrazluk i…

Kurir pre 4 dana
Pevačica Milica Pavlović izazvala je pravu buru na javnoj sceni kada je u više navrata komentarisala svoje kolege, posebno Acu Lukasa i Daru Bubamaru. Drama se nastavlja nakon što je Milica otkrila da je njen duet sa Lukasem obrisan pesma na koju polaže… »
" Milica Pavlović neće sedeti pored mene u emisijama, nikada više" Dara i Lukas nisu jedini, ova pevačica postupak koleginice…

" Milica Pavlović neće sedeti pored mene u emisijama, nikada više" Dara i Lukas nisu jedini, ova pevačica postupak koleginice…

Alo pre 4 dana
Milica Pavlović se zamerila kolegama. Pevačica Milica Pavlović, izazvala je tektonske poremećaja na javnoj sceni, kada je u više navrata govorila o kolegama, odnosno Aci Lukasu i Dari Bubamari. Drama ne prestaje nakon izjave Milice da je njen i Lukasov… »

Vesti dana »