Povezane vesti

"Bila sam uništena": Luna Đogani iznela potresne detalje iz života, progovorila o Ceci i Anastasiji, Slobi, pa priznala…

"Bila sam uništena": Luna Đogani iznela potresne detalje iz života, progovorila o Ceci i Anastasiji, Slobi, pa priznala…

Blic pre 4 dana
Luna Đogani otvorila je dušu o detaljima iz svog života i tom prilikom prvi put je progovorila i o odnosu sa Anastasijom i Cecom Ražnatović. Ona je istakla da joj je Ceca uvek bila velika podrška. - Bila sam deo njihove porodice. Ima dosta lepih stvari… »
"Bila sam uništena" Srceparajuća ispovest Lune Đogani, progovorila o Ceci i Anastasiji i šokirala priznanjem o Marku: "Videla…

"Bila sam uništena" Srceparajuća ispovest Lune Đogani, progovorila o Ceci i Anastasiji i šokirala priznanjem o Marku: "Videla…

Alo pre 3 dana
Đoganijeva otvorila dušu. Luna Đogani otvorila je dušu i otkrila detalje iz svog života, a tom prilikom je progovorila i o odnosu sa Cecom i Anastasijom Ražnatović. Istakla je da joj je Ceca uvek bila velika podrška. Foto: Alo ilustracija - Bila sam deo… »
"Bila sam uništena, dobijala sam grozne pretnje" Tužna ispovest Lune Đogani - progovorila o Ceci, Anastasiji i Slobi: Mislila…

"Bila sam uništena, dobijala sam grozne pretnje" Tužna ispovest Lune Đogani - progovorila o Ceci, Anastasiji i Slobi: Mislila…

Kurir pre 3 dana
Luna Đogani otvorila je dušu o detaljima iz svog života i tom prilikom prvi put je progovorila i o odnosu sa Anastasijom i Cecom Ražnatović. Ona je istakla da joj je Ceca uvek bila velika podrška. - Bila sam deo njihove porodice. Ima dosta lepih stvari… »
"Povredila me je, nikada ne bih uradila što i ona" Luna Đogani prvi put o izdaji koju je doživela od Cece Ražnatović!

"Povredila me je, nikada ne bih uradila što i ona" Luna Đogani prvi put o izdaji koju je doživela od Cece Ražnatović!

Alo pre 3 dana
Luna Đogani je pune dve godine živela je u vili Cece Ražnatović na Dedinju. Voditeljka Luna Đogani svojevremeno je bila bliska sa ćerkom Svetlance Cece Ražnatović, Anastasijom, u čijoj je kući provela deo svog odrastanja. Sada je priznala je da ju je… »
Luna Đogani prvi put otkrila kako ju je Ceca razočarala Živela je godinama u Ljutice Bogdana sa Ražnatovićima, Gagi i Anabela…

Luna Đogani prvi put otkrila kako ju je Ceca razočarala Živela je godinama u Ljutice Bogdana sa Ražnatovićima, Gagi i Anabela…

Alo pre 4 dana
Luna Đogani nije štedela reči za Cecu. Luna Đogani, pune dve godine delila je krov nad glavom sa porodicom Ražnatović u Ljutice Bogdana. Naslednica Anabele i Gagija Đoganija nikada nije krila koliko je zahvalna Ceci, ali sada je prvi put govorila o… »

Vesti dana »