Povezane vesti
"Bila sam uništena": Luna Đogani iznela potresne detalje iz života, progovorila o Ceci i Anastasiji, Slobi, pa priznala…
Blic 28.10.2025
Luna Đogani otvorila je dušu o detaljima iz svog života i tom prilikom prvi put je progovorila i o odnosu sa Anastasijom i Cecom Ražnatović. Ona je istakla da joj je Ceca uvek bila velika podrška. - Bila sam deo njihove porodice. Ima dosta lepih stvari… »
"Bila sam uništena" Srceparajuća ispovest Lune Đogani, progovorila o Ceci i Anastasiji i šokirala priznanjem o Marku: "Videla…
Alo 28.10.2025
Đoganijeva otvorila dušu. Luna Đogani otvorila je dušu i otkrila detalje iz svog života, a tom prilikom je progovorila i o odnosu sa Cecom i Anastasijom Ražnatović. Istakla je da joj je Ceca uvek bila velika podrška. Foto: Alo ilustracija - Bila sam deo… »
"Bila sam uništena, dobijala sam grozne pretnje" Tužna ispovest Lune Đogani - progovorila o Ceci, Anastasiji i Slobi: Mislila…
Kurir 28.10.2025
Luna Đogani otvorila je dušu o detaljima iz svog života i tom prilikom prvi put je progovorila i o odnosu sa Anastasijom i Cecom Ražnatović. Ona je istakla da joj je Ceca uvek bila velika podrška. - Bila sam deo njihove porodice. Ima dosta lepih stvari… »
"Povredila me je, nikada ne bih uradila što i ona" Luna Đogani prvi put o izdaji koju je doživela od Cece Ražnatović!
Alo 28.10.2025
Luna Đogani je pune dve godine živela je u vili Cece Ražnatović na Dedinju. Voditeljka Luna Đogani svojevremeno je bila bliska sa ćerkom Svetlance Cece Ražnatović, Anastasijom, u čijoj je kući provela deo svog odrastanja. Sada je priznala je da ju je… »
Luna Đogani prvi put otkrila kako ju je Ceca razočarala Živela je godinama u Ljutice Bogdana sa Ražnatovićima, Gagi i Anabela…
Alo 28.10.2025
Luna Đogani nije štedela reči za Cecu. Luna Đogani, pune dve godine delila je krov nad glavom sa porodicom Ražnatović u Ljutice Bogdana. Naslednica Anabele i Gagija Đoganija nikada nije krila koliko je zahvalna Ceci, ali sada je prvi put govorila o… »
Vesti dana »
Zašto Izrael i Amerika hoće da svrgnu iranske vlasti: Teheran se ne pokorava kolektivnom Zapadu
Večernje novosti pre 1 satjoš 37 povezanih
Tek što je rekao da su svi na okupu, zadesio ga novi problem, prokletstvo Penjaroje i Partizana: “Konačno…”
Telegraf pre 2 satajoš 38 povezanih
Tramp večeras u vojnoj bazi dočekuje tela poginulih američkih vojnika
Politika pre 34 minutajoš 95 povezanih
Orban: Ne isključujemo mogućnost prekida isporuke struje Ukrajini
Insajder pre 29 minutajoš 40 povezanih
Ime vrhovnog ajatolaha poznato za 24 časa? Novi vrhovni verski vođa Irana mogao bi biti izabran ubrzo
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane