Povezane vesti

Blagojević: Moja odgovornost! Glušica: Istorijska pobeda

Blagojević: Moja odgovornost! Glušica: Istorijska pobeda

Sportski žurnal pre 25 dana
Mačva izbacila Partizan iz Kupa Srbije. Eliminacija u šesnaestini finala Kupa Srbije od Mačve najveći je neuspeh Srđana Blagojevića na klupi Partizana. Shodno tome, trener crno-belih bio je samokritičan: - Nema velike filozofije, niti opravdanja – ovo je… »
On je stvorio čudo protiv Partizana: Pobeda karijere trenera koji vraća Mačvu u Superligu

On je stvorio čudo protiv Partizana: Pobeda karijere trenera koji vraća Mačvu u Superligu

Mondo pre 24 dana
Fudbaleri Mačve eliminisali su Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije i ispisali istoriju kluba. Navijači šabačkih roso-nera sa više godina i dužim pamćenjem analiziraće da li je najveća pobeda od kada je osnovana Mačva pre 106 godina, dok sa druge… »
Nova katastrofa partizana: Crno-beli ponovo ispali od niželigaša, istorija blamaže se ponavlja!

Nova katastrofa partizana: Crno-beli ponovo ispali od niželigaša, istorija blamaže se ponavlja!

Hot sport pre 24 dana
Ovo nije prvi put Partizan je eliminisan već u šesnaestini finala Kupa Srbije, pošto je u Šapcu poražen od Mačve rezultatom 2:0. Još jedno rano ispadanje u domaćem kupu produžilo je niz neuspeha crno-belih koji od 2019. godine nisu osvojili nijedan… »
Blagojević posle nokauta u Šapcu: Odgovornost je moja!

Blagojević posle nokauta u Šapcu: Odgovornost je moja!

Sport klub pre 24 dana
Nije imao Srđan Blagojević dilema, posle senzacionalnog ispadanja od Mačve. Šef stručnog štaba Partizana prihvatio je krivicu za poraz: „Moja je odgovornost!“, odsečno je Srđan Blagojević poručio iz pres sale šabačkog stadiona. Prethodno je duže… »
Trener Mačve presrećan: Najveći uspeh u karijeri

Trener Mačve presrećan: Najveći uspeh u karijeri

Sport klub pre 24 dana
Sijao je od sreće Nemanja Glušica, posle velike pobede Mačve nad Partizanom (2:0). Priznao je mladi stručnjak, kojem je posao na klupi šabačkog tima prvi u karijeri, veličinu uspeha: „Ovo je istorijska pobeda, veliki vetar u leđa za igrače, kao i za mene… »
Blagojević preuzeo Partizanovu blamažu na sebe: "Hajde da prvo prođe ovo veče"

Blagojević preuzeo Partizanovu blamažu na sebe: "Hajde da prvo prođe ovo veče"

Mondo pre 24 dana
Trener Partizana Srđan Blagojević potpuno je preuzeo odgovornost za blamažu u Kupu i za eliminaciju u šesnaestini finala protiv Mačve u Šapcu. "Moja je odgovornost", kratko je rekao Blagojević. Posle eliminacije iz Evrope i Kupa, kako vidi dalje sezonu… »
Šta dalje? Oglasio se Srđan Blagojević nakon blamaže protiv Mačve!

Šta dalje? Oglasio se Srđan Blagojević nakon blamaže protiv Mačve!

Kurir pre 24 dana
Fudbaleri Partizana su doživeli pravi šok na gostovanju Mačvi u Šapcu i poraženi su u okviru prve runde Kupa Srbije - 0:2. Golove su postigli Mitar Ergeleš u prvom, a tačku na krajnji ishod postavio je Marko Nikolić u drugom poluvremenu. Trener Partizana… »
Blagojević ''preuzeo odgovornost'' i izvinio se navijačima

Blagojević ''preuzeo odgovornost'' i izvinio se navijačima

Sportske.net pre 24 dana
Partizan je doživeo težak udarac u Šapcu, gde je večeras eliminisan iz Kupa Srbije posle poraza od domaće Mačve sa 2:0. Kako trener crno-belih Srđan Blagojević objašnjava ispadanje od prvoligaša? "Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema… »
Blagojević: Nismo zaslužili da prođemo; Glušica: Najveći trijumf u karijeri

Blagojević: Nismo zaslužili da prođemo; Glušica: Najveći trijumf u karijeri

RTS pre 24 dana
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević istakao je posle poraza od Mačve u Kupu Srbije da crno-beli nisu zaslužili da prođu u naredno kolo. Fudbaleri Mačve eliminisali su Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije pobedom na svom terenu rezultatom 2:0… »
Oglasio se Blagojević: Evo šta je poručio trener Partizan posle debakla u Kupu!

Oglasio se Blagojević: Evo šta je poručio trener Partizan posle debakla u Kupu!

Hot sport pre 24 dana
Ozbiljan udarac za crno-bele Partizan je doživeo težak udarac i ispao iz Kupa Srbije već u šesnaestini finala nakon poraza od Mačve u Šapcu rezultatom 2:0. Poraz od prvoligaša označio je kraj ambicija crno-belih u domaćem takmičenju, a praktično i kraj… »
(Tvitovi ) „grobari“ besni: Mreže gore posle bruke Partizana u Šapcu!

(Tvitovi ) „grobari“ besni: Mreže gore posle bruke Partizana u Šapcu!

Hot sport pre 24 dana
Bolan poraz za crno-belu porodicu Partizan ispao iz Kupa Srbije već u šesnaestini finala posle poraza od Mačve 2:0, a navijači na mreži „X“ zasuli klub i trenera Blagojevića porukama besa. Crno-beli su doživeli novi udarac i završili takmičenje u Kupu… »
Prva reakcija Blagojevića nakon debakla Partizana: „Prvo da prođe ovo veče…“

Prva reakcija Blagojevića nakon debakla Partizana: „Prvo da prođe ovo veče…“

Nova pre 24 dana
Fudbaleri Partizana su sa 2:0 izgubili od Mačve i ispali iz Kupa Srbije u šesnaestini finala, a nakon meča u Šapcu Srđan Blagojević, trener crno-belih, nije krio razočaranje. „Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema opravdanja, niti želim da… »
Blagojević posle debakla u kupu Srbije: "Moja odgovornost – nema opravdanja"

Blagojević posle debakla u kupu Srbije: "Moja odgovornost – nema opravdanja"

Dnevnik pre 24 dana
Trener Partizana Srđan Blagojević govorio je na konferenciji za medije posle ispadanja iz Kupa Srbije. Od crno-belih, u okviru 1/16 finala u Šapcu, bolji je bio drugoligaš Mačva rezultatom 2:0. "Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema… »
"Moja je odgovornost": Blagojević sebe okrivio za sramno ispadanje

"Moja je odgovornost": Blagojević sebe okrivio za sramno ispadanje

Euronews pre 24 dana
Fudbaleri prvoligaša Mačve eliminisali su Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije, pošto su večeraskao domaćini pobedili beogradske crno-bele rezultatom 2:0. Mitar Ergelaš je u 16. minutu doneo prednost Mačvi udarcem sa oko 18 metara, a Marko Nikolić… »
Trener Mačve: ''Istorijska pobeda, moj najveći trijumf u karijeri!''

Trener Mačve: ''Istorijska pobeda, moj najveći trijumf u karijeri!''

Sportske.net pre 24 dana
Pod vođstvom mladog trenera Nemanje Glušice, ekipa Mačve je večeras pred punim tribinama u Šapcu priredila veliko iznenađenje pobedom nad Partizanom od 2:0 i izborila plasman u osminu finala Kupa Srbije. Glušica ima 39 godina, ekipu Mačve kao prvi trener… »
Blagojević posle debakla: "Moja odgovornost - nema opravdanja"

Blagojević posle debakla: "Moja odgovornost - nema opravdanja"

B92 pre 24 dana
Trener Partizana Srđan Blagojević govorio je na konferenciji za medije posle ispadanja iz Kupa Srbije. Od crno-belih, u okviru 1/16 finala u Šapcu, bolji je bio drugoligaš Mačva rezultatom 2:0. "Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema… »
Partizan se obrukao i ispao iz Kupa od drugoligaša! VIDEO

Partizan se obrukao i ispao iz Kupa od drugoligaša! VIDEO

B92 pre 24 dana
Fudbaleri Partizana eliminisani su već u 1/16 finala Kupa Srbije. Bolja je bila Mačva u Šapcu - 2:0. Drugoligaš je prvi put u istoriji pobedio crno-bele, a golove su postigli Mitar Ergelaš u 15, odnosno Marko Nikolić u 64. minutu. Miloš Savić, golman… »
Blagojević: Ovo je veliki udarac, odgovornost je moja

Blagojević: Ovo je veliki udarac, odgovornost je moja

Politika pre 24 dana
Blagojević uputio izvinjenje navijačima. Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević rekao je posle eliminacije iz Kupa Srbije i poraza od prvoligaša Mačve u Šapcu rezultatom 2:0 da je to veliki udarac za klub i istakao da je neuspeh njegova odgovornost… »
Blagojević se posle šokantnog poraza Partizana u Kupu izvinio Grobarima: "Moja je odgovornost, prvo da..."

Blagojević se posle šokantnog poraza Partizana u Kupu izvinio Grobarima: "Moja je odgovornost, prvo da..."

Telegraf pre 24 dana
Fudbaleri Partizana su doživeli pravi šok na gostovanju Mačvi u Šapcu i poraženi su u okviru prve runde Kupa Srbije - 0:2. Golove su postigli Mitar Ergeleš u prvom, a tačku na krajnji ishod postavio je Marko Nikolić u drugom poluvremenu. Trener Partizana… »
Trener Mačve blistao od sreće: "Najbitnija pobeda u mojoj karijeri"

Trener Mačve blistao od sreće: "Najbitnija pobeda u mojoj karijeri"

Telegraf pre 24 dana
Mačva je napravila veliki poduhvat i savladala je Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije, a trener domaće ekipe, Nemanja Glušica. Šef stručnog štaba Mačve je izrazio veliko zadovoljstvo pobedom i igrom njegove ekipe: - Ovo je istorijska pobeda, veliki… »
Blagojević preuzeo odgovornost! Evo šta je trener Partizana uradio posle debakla u Kupu Srbije

Blagojević preuzeo odgovornost! Evo šta je trener Partizana uradio posle debakla u Kupu Srbije

Večernje novosti pre 24 dana
FK Partizan ovako nešto nije priželjkivao, ma koliko da je teška situacija u kojoj se, pre svega finansijski, klub iz Humske nalazi. FOTO: FK Partizan Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević rekao je posle eliminacije iz Kupa Srbije i poraza od… »

Vesti dana »