Povezane vesti

Blagojević: Moja odgovornost! Glušica: Istorijska pobeda

Blagojević: Moja odgovornost! Glušica: Istorijska pobeda

Sportski žurnal pre 5 dana
Mačva izbacila Partizan iz Kupa Srbije. Eliminacija u šesnaestini finala Kupa Srbije od Mačve najveći je neuspeh Srđana Blagojevića na klupi Partizana. Shodno tome, trener crno-belih bio je samokritičan: - Nema velike filozofije, niti opravdanja – ovo je… »
On je stvorio čudo protiv Partizana: Pobeda karijere trenera koji vraća Mačvu u Superligu

On je stvorio čudo protiv Partizana: Pobeda karijere trenera koji vraća Mačvu u Superligu

Mondo pre 4 dana
Fudbaleri Mačve eliminisali su Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije i ispisali istoriju kluba. Navijači šabačkih roso-nera sa više godina i dužim pamćenjem analiziraće da li je najveća pobeda od kada je osnovana Mačva pre 106 godina, dok sa druge… »
Nova katastrofa partizana: Crno-beli ponovo ispali od niželigaša, istorija blamaže se ponavlja!

Nova katastrofa partizana: Crno-beli ponovo ispali od niželigaša, istorija blamaže se ponavlja!

Hot sport pre 4 dana
Ovo nije prvi put Partizan je eliminisan već u šesnaestini finala Kupa Srbije, pošto je u Šapcu poražen od Mačve rezultatom 2:0. Još jedno rano ispadanje u domaćem kupu produžilo je niz neuspeha crno-belih koji od 2019. godine nisu osvojili nijedan… »
Blagojević posle nokauta u Šapcu: Odgovornost je moja!

Blagojević posle nokauta u Šapcu: Odgovornost je moja!

Sport klub pre 4 dana
Nije imao Srđan Blagojević dilema, posle senzacionalnog ispadanja od Mačve. Šef stručnog štaba Partizana prihvatio je krivicu za poraz: „Moja je odgovornost!“, odsečno je Srđan Blagojević poručio iz pres sale šabačkog stadiona. Prethodno je duže… »
Trener Mačve presrećan: Najveći uspeh u karijeri

Trener Mačve presrećan: Najveći uspeh u karijeri

Sport klub pre 4 dana
Sijao je od sreće Nemanja Glušica, posle velike pobede Mačve nad Partizanom (2:0). Priznao je mladi stručnjak, kojem je posao na klupi šabačkog tima prvi u karijeri, veličinu uspeha: „Ovo je istorijska pobeda, veliki vetar u leđa za igrače, kao i za mene… »
Blagojević preuzeo Partizanovu blamažu na sebe: "Hajde da prvo prođe ovo veče"

Blagojević preuzeo Partizanovu blamažu na sebe: "Hajde da prvo prođe ovo veče"

Mondo pre 4 dana
Trener Partizana Srđan Blagojević potpuno je preuzeo odgovornost za blamažu u Kupu i za eliminaciju u šesnaestini finala protiv Mačve u Šapcu. "Moja je odgovornost", kratko je rekao Blagojević. Posle eliminacije iz Evrope i Kupa, kako vidi dalje sezonu… »
Šta dalje? Oglasio se Srđan Blagojević nakon blamaže protiv Mačve!

Šta dalje? Oglasio se Srđan Blagojević nakon blamaže protiv Mačve!

Kurir pre 4 dana
Fudbaleri Partizana su doživeli pravi šok na gostovanju Mačvi u Šapcu i poraženi su u okviru prve runde Kupa Srbije - 0:2. Golove su postigli Mitar Ergeleš u prvom, a tačku na krajnji ishod postavio je Marko Nikolić u drugom poluvremenu. Trener Partizana… »
Blagojević ''preuzeo odgovornost'' i izvinio se navijačima

Blagojević ''preuzeo odgovornost'' i izvinio se navijačima

Sportske.net pre 4 dana
Partizan je doživeo težak udarac u Šapcu, gde je večeras eliminisan iz Kupa Srbije posle poraza od domaće Mačve sa 2:0. Kako trener crno-belih Srđan Blagojević objašnjava ispadanje od prvoligaša? "Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema… »
Blagojević: Nismo zaslužili da prođemo; Glušica: Najveći trijumf u karijeri

Blagojević: Nismo zaslužili da prođemo; Glušica: Najveći trijumf u karijeri

RTS pre 4 dana
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević istakao je posle poraza od Mačve u Kupu Srbije da crno-beli nisu zaslužili da prođu u naredno kolo. Fudbaleri Mačve eliminisali su Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije pobedom na svom terenu rezultatom 2:0… »
Oglasio se Blagojević: Evo šta je poručio trener Partizan posle debakla u Kupu!

Oglasio se Blagojević: Evo šta je poručio trener Partizan posle debakla u Kupu!

Hot sport pre 4 dana
Ozbiljan udarac za crno-bele Partizan je doživeo težak udarac i ispao iz Kupa Srbije već u šesnaestini finala nakon poraza od Mačve u Šapcu rezultatom 2:0. Poraz od prvoligaša označio je kraj ambicija crno-belih u domaćem takmičenju, a praktično i kraj… »
(Tvitovi ) „grobari“ besni: Mreže gore posle bruke Partizana u Šapcu!

(Tvitovi ) „grobari“ besni: Mreže gore posle bruke Partizana u Šapcu!

Hot sport pre 4 dana
Bolan poraz za crno-belu porodicu Partizan ispao iz Kupa Srbije već u šesnaestini finala posle poraza od Mačve 2:0, a navijači na mreži „X“ zasuli klub i trenera Blagojevića porukama besa. Crno-beli su doživeli novi udarac i završili takmičenje u Kupu… »
Prva reakcija Blagojevića nakon debakla Partizana: „Prvo da prođe ovo veče…“

Prva reakcija Blagojevića nakon debakla Partizana: „Prvo da prođe ovo veče…“

Nova pre 4 dana
Fudbaleri Partizana su sa 2:0 izgubili od Mačve i ispali iz Kupa Srbije u šesnaestini finala, a nakon meča u Šapcu Srđan Blagojević, trener crno-belih, nije krio razočaranje. „Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema opravdanja, niti želim da… »
Blagojević posle debakla u kupu Srbije: "Moja odgovornost – nema opravdanja"

Blagojević posle debakla u kupu Srbije: "Moja odgovornost – nema opravdanja"

Dnevnik pre 4 dana
Trener Partizana Srđan Blagojević govorio je na konferenciji za medije posle ispadanja iz Kupa Srbije. Od crno-belih, u okviru 1/16 finala u Šapcu, bolji je bio drugoligaš Mačva rezultatom 2:0. "Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema… »
"Moja je odgovornost": Blagojević sebe okrivio za sramno ispadanje

"Moja je odgovornost": Blagojević sebe okrivio za sramno ispadanje

Euronews pre 4 dana
Fudbaleri prvoligaša Mačve eliminisali su Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije, pošto su večeraskao domaćini pobedili beogradske crno-bele rezultatom 2:0. Mitar Ergelaš je u 16. minutu doneo prednost Mačvi udarcem sa oko 18 metara, a Marko Nikolić… »
Trener Mačve: ''Istorijska pobeda, moj najveći trijumf u karijeri!''

Trener Mačve: ''Istorijska pobeda, moj najveći trijumf u karijeri!''

Sportske.net pre 4 dana
Pod vođstvom mladog trenera Nemanje Glušice, ekipa Mačve je večeras pred punim tribinama u Šapcu priredila veliko iznenađenje pobedom nad Partizanom od 2:0 i izborila plasman u osminu finala Kupa Srbije. Glušica ima 39 godina, ekipu Mačve kao prvi trener… »
Blagojević posle debakla: "Moja odgovornost - nema opravdanja"

Blagojević posle debakla: "Moja odgovornost - nema opravdanja"

B92 pre 4 dana
Trener Partizana Srđan Blagojević govorio je na konferenciji za medije posle ispadanja iz Kupa Srbije. Od crno-belih, u okviru 1/16 finala u Šapcu, bolji je bio drugoligaš Mačva rezultatom 2:0. "Nema velike filozofije, ovo je veliki udarac. Nema… »
Partizan se obrukao i ispao iz Kupa od drugoligaša! VIDEO

Partizan se obrukao i ispao iz Kupa od drugoligaša! VIDEO

B92 pre 4 dana
Fudbaleri Partizana eliminisani su već u 1/16 finala Kupa Srbije. Bolja je bila Mačva u Šapcu - 2:0. Drugoligaš je prvi put u istoriji pobedio crno-bele, a golove su postigli Mitar Ergelaš u 15, odnosno Marko Nikolić u 64. minutu. Miloš Savić, golman… »
Blagojević: Ovo je veliki udarac, odgovornost je moja

Blagojević: Ovo je veliki udarac, odgovornost je moja

Politika pre 4 dana
Blagojević uputio izvinjenje navijačima. Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević rekao je posle eliminacije iz Kupa Srbije i poraza od prvoligaša Mačve u Šapcu rezultatom 2:0 da je to veliki udarac za klub i istakao da je neuspeh njegova odgovornost… »
Blagojević se posle šokantnog poraza Partizana u Kupu izvinio Grobarima: "Moja je odgovornost, prvo da..."

Blagojević se posle šokantnog poraza Partizana u Kupu izvinio Grobarima: "Moja je odgovornost, prvo da..."

Telegraf pre 4 dana
Fudbaleri Partizana su doživeli pravi šok na gostovanju Mačvi u Šapcu i poraženi su u okviru prve runde Kupa Srbije - 0:2. Golove su postigli Mitar Ergeleš u prvom, a tačku na krajnji ishod postavio je Marko Nikolić u drugom poluvremenu. Trener Partizana… »
Trener Mačve blistao od sreće: "Najbitnija pobeda u mojoj karijeri"

Trener Mačve blistao od sreće: "Najbitnija pobeda u mojoj karijeri"

Telegraf pre 4 dana
Mačva je napravila veliki poduhvat i savladala je Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije, a trener domaće ekipe, Nemanja Glušica. Šef stručnog štaba Mačve je izrazio veliko zadovoljstvo pobedom i igrom njegove ekipe: - Ovo je istorijska pobeda, veliki… »
Blagojević preuzeo odgovornost! Evo šta je trener Partizana uradio posle debakla u Kupu Srbije

Blagojević preuzeo odgovornost! Evo šta je trener Partizana uradio posle debakla u Kupu Srbije

Večernje novosti pre 4 dana
FK Partizan ovako nešto nije priželjkivao, ma koliko da je teška situacija u kojoj se, pre svega finansijski, klub iz Humske nalazi. FOTO: FK Partizan Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević rekao je posle eliminacije iz Kupa Srbije i poraza od… »

Vesti dana »