Povezane vesti
“Sine moj, majka te moli da se javiš” Milan iz Bogatića nestao pre 7 dana Otišao na posao i od tada mu se gubi svaki trag…
Dnevnik pre 2 dana
Slavica Perović iz Bogatića već sedam dana proživljava najteže trenutke svog života – njen 37-godišnji sin Milan nije se vratio kući sa posla, a od tada mu se gubi svaki trag. Sine moj, majka te moli da se javiš, samo da znam da si živ. Dani i noći su… »
"Sine moj, molim te javi se" Majka nestalog Milana iz Bogatića očajna
Alo pre 1 dan
Slavica Perović iz Bogatića već sedam dana proživljava najteže trenutke svog života – njen 37-godišnji sin Milan nije se vratio kući sa posla, a od tada mu se gubi svaki trag. - Sine moj, majka te moli da se javiš, samo da znam da si živ. Dani i noći su… »
"Sine moj, majka te moli da se javiš": 8 dana traje agonija ove žene, Milan nestao posle smene u kladionici
Telegraf pre 1 dan
Milan Perović (37) nestao je u ponedeljak, 20. oktobra u Bogatiću, posle završene treće smene u kladionici. Posle toga je viđen u Sremskoj Mitrovici u 11 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Milan je visok 190 cm, težak 75 kg, ima smeđu kosu i nosi… »
Vesti dana »
"Oni su pobedili": Vučić se oglasio uoči 1. novembra: "Nije lako toliko meseci gubiti vreme po ulicama i toliko energije uložiti, ja im čestitam na tome"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Nakon izraelskih napada u kojima je stradalo 109 osoba, ponovo na snazi prekid vatre u Pojasu Gaze
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Demokratska senatorka: Ukidanje sankcija SAD Dodiku – neodgovorno i preuranjeno
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Najmanje 25 osoba poginulo nakon što se izlila reka na Haitiju zbog uragana Melisa: Na Kubi evakuisano 500.000 ljudi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Inđija danas dočekuje dve kolone studenata, jedna kolona na ručku druga na noćenju
In medija pre 2 satajoš 1 povezana