Povezane vesti

“Sine moj, majka te moli da se javiš” Milan iz Bogatića nestao pre 7 dana Otišao na posao i od tada mu se gubi svaki trag…

“Sine moj, majka te moli da se javiš” Milan iz Bogatića nestao pre 7 dana Otišao na posao i od tada mu se gubi svaki trag…

Dnevnik 28.10.2025
Slavica Perović iz Bogatića već sedam dana proživljava najteže trenutke svog života – njen 37-godišnji sin Milan nije se vratio kući sa posla, a od tada mu se gubi svaki trag. Sine moj, majka te moli da se javiš, samo da znam da si živ. Dani i noći su… »
"Sine moj, molim te javi se" Majka nestalog Milana iz Bogatića očajna

"Sine moj, molim te javi se" Majka nestalog Milana iz Bogatića očajna

Alo 28.10.2025
Slavica Perović iz Bogatića već sedam dana proživljava najteže trenutke svog života – njen 37-godišnji sin Milan nije se vratio kući sa posla, a od tada mu se gubi svaki trag. - Sine moj, majka te moli da se javiš, samo da znam da si živ. Dani i noći su… »
"Sine moj, majka te moli da se javiš": 8 dana traje agonija ove žene, Milan nestao posle smene u kladionici

"Sine moj, majka te moli da se javiš": 8 dana traje agonija ove žene, Milan nestao posle smene u kladionici

Telegraf 28.10.2025
Milan Perović (37) nestao je u ponedeljak, 20. oktobra u Bogatiću, posle završene treće smene u kladionici. Posle toga je viđen u Sremskoj Mitrovici u 11 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Milan je visok 190 cm, težak 75 kg, ima smeđu kosu i nosi… »

Vesti dana »