Povezane vesti

“Sine moj, majka te moli da se javiš” Milan iz Bogatića nestao pre 7 dana Otišao na posao i od tada mu se gubi svaki trag…

“Sine moj, majka te moli da se javiš” Milan iz Bogatića nestao pre 7 dana Otišao na posao i od tada mu se gubi svaki trag…

Dnevnik pre 2 dana
Slavica Perović iz Bogatića već sedam dana proživljava najteže trenutke svog života – njen 37-godišnji sin Milan nije se vratio kući sa posla, a od tada mu se gubi svaki trag. Sine moj, majka te moli da se javiš, samo da znam da si živ. Dani i noći su… »
"Sine moj, molim te javi se" Majka nestalog Milana iz Bogatića očajna

"Sine moj, molim te javi se" Majka nestalog Milana iz Bogatića očajna

Alo pre 1 dan
Slavica Perović iz Bogatića već sedam dana proživljava najteže trenutke svog života – njen 37-godišnji sin Milan nije se vratio kući sa posla, a od tada mu se gubi svaki trag. - Sine moj, majka te moli da se javiš, samo da znam da si živ. Dani i noći su… »
"Sine moj, majka te moli da se javiš": 8 dana traje agonija ove žene, Milan nestao posle smene u kladionici

"Sine moj, majka te moli da se javiš": 8 dana traje agonija ove žene, Milan nestao posle smene u kladionici

Telegraf pre 1 dan
Milan Perović (37) nestao je u ponedeljak, 20. oktobra u Bogatiću, posle završene treće smene u kladionici. Posle toga je viđen u Sremskoj Mitrovici u 11 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Milan je visok 190 cm, težak 75 kg, ima smeđu kosu i nosi… »

Vesti dana »