Povezane vesti
"Nisam je tukao, samo joj udario ćušku": Novi dečko Aneli Ahmić progovorio o tuči na moru, evo kako se pravdao
Mondo pre 3 dana
Aneli Ahmić, koja je poslednjih dana u Eliti "tema broj 1" zbog pristanka da uradi DNK analizu s bivšim partnerom Asminom Durdžićem, u vezi je sa drugim rijaliti učesnikom Lukom Vujovićem, s kojim takođe ima turbulentnu vezu. O dešavanjima i skandalima u… »
"Udario sam je kada mi je vređala majku" Luka o sukobu sa Aneli, progovorio o tuči na moru: Ovako se pravdao
Kurir pre 3 dana
Odnos Luke Vujovića i Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija " Elita 9", a on je sada progovorio o tuči sa bivšom verenicom, koja se dogodila u Turskoj na moru. - Kakva je to svađa došla između tebe i Aneli na moru? - upitao je Bora u… »
"Lupio sam joj ćušku" Luka otkrio šta se sve dešavalo između njega i Aneli u četiri zida, a potom pokušao da se opravda!
Alo pre 3 dana
Luka o sukobu sa Aneli. Odnos Aneli Ahmić i Luke Vujovića ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija Elita 9. Sada je Luka progovorio o tuči sa bivšom verenicom, koja se dogodila u Turskoj, na moru. - Kakva je to svađa došla između tebe i Aneli na… »
"Udario sam je kada mi je vređala majku": Luka o sukobu sa Aneli, progovorio o tuči na moru: Ovako se pravdao
Blic pre 3 dana
Odnos Luke Vujovića i Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Elita 9", a on je sada progovorio o tuči sa bivšom verenicom, koja se dogodila u Turskoj na moru. - Kakva je to svađa došla između tebe i Aneli na moru? - upitao je Bora u… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Horor u vozu u Engleskoj: Nožem ubadali ljude - više povređenih, dve osobe uhapšene
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
"Vojska je potpuno spremna": Kim Džong Un izvršio inspekciju borbene gotovosti jedinice za specijalne operacije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana