Повезане вести
"Нисам је тукао, само јој ударио ћушку": Нови дечко Анели Ахмић проговорио о тучи на мору, ево како се правдао
Мондо 29.10.2025
Анели Ахмић, која је последњих дана у Елити "тема број 1" због пристанка да уради ДНК анализу с бившим партнером Асмином Дурџићем, у вези је са другим ријалити учесником Луком Вујовићем, с којим такође има турбулентну везу. О… »
"Ударио сам је када ми је вређала мајку" Лука о сукобу са Анели, проговорио о тучи на мору: Овако се правдао
Курир 29.10.2025
Однос Луке Вујовића и Анели Ахмић не престаје да интригира гледаоце ријалитија " Елита 9", а он је сада проговорио о тучи са бившом вереницом, која се догодила у Турској на мору. - Каква је то свађа дошла између тебе и Анели на… »
"Лупио сам јој ћушку" Лука открио шта се све дешавало између њега и Анели у четири зида, а потом покушао да се оправда!
Ало 29.10.2025
Лука о сукобу са Анели. Однос Анели Ахмић и Луке Вујовића не престаје да интригира гледаоце ријалитија Елита 9. Сада је Лука проговорио о тучи са бившом вереницом, која се догодила у Турској, на мору. - Каква је то свађа дошла… »
"Ударио сам је када ми је вређала мајку": Лука о сукобу са Анели, проговорио о тучи на мору: Овако се правдао
Блиц 29.10.2025
Однос Луке Вујовића и Анели Ахмић не престаје да интригира гледаоце ријалитија "Елита 9", а он је сада проговорио о тучи са бившом вереницом, која се догодила у Турској на мору. - Каква је то свађа дошла између тебе и Анели на… »
Вести дана »
На данашњи дан, 4. мај: Почињено масовно убиство у Дубони и Малом Орашју, преминуо Јосип Броз Тито...
Н1 Инфо пре 26 минутајош 2 повезане
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Ујутро понегде мраз, током дана летње температуре: Очекује се сунчано
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане
Дан када је Југославија стала – годишњица смрти доживотног председника СФРЈ Јосипа Броза Тита
РТС пре 26 минутајош 2 повезане
Трамп: Ирански предлог неприхватљив; Техеран: Разматрамо одговор Вашингтона
РТС пре 26 минутајош 3 повезане