Povezane vesti
"Od kako smo se razveli nisu pitali za njih": Zorica s bivšim muževima dobila troje dece, svi uzeli Kemišovo prezime
Mondo pre 3 dana
Pre nego što se 1985. godine, a onda ponovo i ove udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zorica Brunclik rodila je troje dece iz tri veze. "Mislim da nijedan dan nisam živela lažno. Jednostavno, dok sam volela, borila sam se do kraja. Kada bih shvatila… »
"Moj bivši muž Ne zna kako mu izgledaju unuci" Zorica Brunclik otkrila gorku istinu, pa izustila nešto što do sada nikad nije…
Alo pre 4 dana
Zorica Brunclik otkrila gorku istinu. Pre nego što se 1985. godine udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa kojim neguje jedan od najdužih i najskladnijih brakova na javnoj sceni, Zorica Brunclik rodila je troje dece iz tri veze. - Mislim da nijedan… »
Vesti dana »
uživo Tenzije ispred Skupštine: Bačeni topovski udari, okupljeni daju podršku Dijani Hrki, u Ćacilendu slavlje
NIN pre 21 minutajoš 69 povezanih
Novi Sad: Grupa građana krenula pešice ka Beogradu da podrži Dijanu Hrku u štrajku glađu
Beta pre 10 satijoš 33 povezane
Pogledajte divljački napad maskiranih batinaša iz „ćacilenda“ na građane: Letele stolice, palice i pirotehnička sredstva VIDEO
Nova pre 56 minutajoš 23 povezane
Lete pirotehnička sredstva iz Pionirskog parka i u ulici Kneza Miloša
Novi magazin pre 40 minutajoš 44 povezane
Premijer S. Makedonije objavio veliku pobedu njegove VMRO DPMNE na lokalnim izborima
Beta pre 16 minutajoš 26 povezanih