Povezane vesti

Ana Nikolić opkoljena policijom! Pevačica poručuje: Baviću se prostitucijom

Ana Nikolić opkoljena policijom! Pevačica poručuje: Baviću se prostitucijom

Kurir pre 2 dana
Drama između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ne prestaje! Nakon haosa koji se desio juče, kada je pevačicu osoblje hotela izbacilo iz sobe posle burne svađe, Ana i Rale su se jutros pomirili i pokušali da spasu svoj odnos… »
"Nije mi dobro..." Prva Raletova izjava za Kurir nakon dolaska iz Dubaija, kompozitor van sebe: Progovorio o pevačici i otkrio…

"Nije mi dobro..." Prva Raletova izjava za Kurir nakon dolaska iz Dubaija, kompozitor van sebe: Progovorio o pevačici i otkrio…

Kurir pre 2 dana
Tokom boravka u Dubaiju, između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta došlo je do ozbiljne svađe. Nakon neprijatne scene u hotelu i aerodromskog incidenta, Rale se vratio u Srbiju, a za medije je dao kratku izjavu o svemu što se… »
VIDEO „Nije mi dobro“: Rale sleteo u Beograd nakon skandala sa Anom Nikolić, otkrio da sprema tužbu hotelu

VIDEO „Nije mi dobro“: Rale sleteo u Beograd nakon skandala sa Anom Nikolić, otkrio da sprema tužbu hotelu

Nova pre 2 dana
Goran Ratković Rale sleteo je upravo na aerodrom Nikola Tesla, nakon drame u Dubaiju sa partnerkom Anom Nikolić. Kompozitor Goran Ratković Rale je vidno revoltiran prošao pored novinarskih ekipa u holu, ali je zastao te kratko porazgovarao i otkrio šta… »
Rale na aerodromu zakukao da mu nije dobro: Otkrio šta se dogodilo, evo da li će tuziti Anu za 30.000 evra

Rale na aerodromu zakukao da mu nije dobro: Otkrio šta se dogodilo, evo da li će tuziti Anu za 30.000 evra

Telegraf pre 2 dana
Goran Ratković Rale sleteo je upravo na aerodrom Nikola Tesla, nakon drame u Dubaiju sa partnerkom Anom Nikolić. Ana Nikolić optužila je Raleta da ju je ostavio na aerodomu u Dubaiju bez para i kartica. Kompozitor je vidno revoltiran prošao pored… »
"Čuva me policija, baciću im bombu": Ana se oglasila iz Dubaija: "Otvoriću salon i baviću se prostitucijom"

"Čuva me policija, baciću im bombu": Ana se oglasila iz Dubaija: "Otvoriću salon i baviću se prostitucijom"

Telegraf pre 2 dana
Drama između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ne jenjava. Nakon haosa koji se desio juče, kada je pevačicu osoblje hotela izbacilo iz sobe Ana Nikolić se oglasila na Instagramu, te poručila da ju je Rale ostavio na aerodromu u… »
"Sram te bilo! Imaš li malo muškosti? Ostavio si je na aerodromu bez novca!" Saša Mirković žestoko udario na Raleta, a za Anu…

"Sram te bilo! Imaš li malo muškosti? Ostavio si je na aerodromu bez novca!" Saša Mirković žestoko udario na Raleta, a za Anu…

Kurir pre 1 dan
Situacija između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta nikako da se smiri. Posle haosa i žestokih rasprava koje su obeležile njihovo putovanje u Dubai, javnost ne prestaje da bruji o najnovijim detaljima njihovog odnosa. Nakon… »
"Baciću im bombu ovde, leteće aerodrom": Skandalozno oglašavanje Ane Nikolić iz Dubaija, čuvaju je 2 policajca

"Baciću im bombu ovde, leteće aerodrom": Skandalozno oglašavanje Ane Nikolić iz Dubaija, čuvaju je 2 policajca

Mondo pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić se oglasila sa aerodroma u Dubaiju gde čeka let i gde je čuvaju dva policajca. Nakon haosa sa Goranom Ratkovićem Raletom koji se desio juče, ali i kada je pevačicu osoblje hotela izbacilo iz sobe posle burne svađe, desio se novi… »
(Foto, video) Rale došao u Srbiju bez Ane Nakon drame u Dubaiju ostavio je samu na aerodromu, a on se vratio kući: Prve fotke…

(Foto, video) Rale došao u Srbiju bez Ane Nakon drame u Dubaiju ostavio je samu na aerodromu, a on se vratio kući: Prve fotke…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale imali su žestoku svađu na putovanju u Dubaiju, a posle velikog skandala u hotelu i na aerodromu on se vratio u Srbiju. On je uslikan na beogradskom aerodromu Nikola Tesla kako se nakon leta vraća u… »
Ana Nikolić konzumira lekove zbog raleta?! Pevačica otkrila da je 10 dana pod uticajem tableta: Priznala zašto ih je koristila…

Ana Nikolić konzumira lekove zbog raleta?! Pevačica otkrila da je 10 dana pod uticajem tableta: Priznala zašto ih je koristila…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić i Goran Ratković Rale otputovali su u Dubai, gde su napravili skandal u hotelu, te je morala da reaguje i policija. Ipak, kompozitor je uspeo da smiri situaciju, pa su oboje noć proveli u istom hotelu u kom su odseli, a potom se… »
"Ani nije dobro, kupiću joj lekove": Rale za skandal u Dubaiju optužio hotel, podnosi tužbu (video)

"Ani nije dobro, kupiću joj lekove": Rale za skandal u Dubaiju optužio hotel, podnosi tužbu (video)

Mondo pre 1 dan
Tokom boravka u Dubaiju, između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta došlo je do ozbiljne svađe. Nakon neprijatne scene u hotelu i aerodromskog incidenta, Rale se vratio u Srbiju, a za medije je dao kratku izjavu o svemu što se… »
„Čuva me policija, baciću bombu ovde, leteće aerodrom“: Ana Nikolić se oglasila iz Dubaija, otkrila zašto nije mogla na avion…

„Čuva me policija, baciću bombu ovde, leteće aerodrom“: Ana Nikolić se oglasila iz Dubaija, otkrila zašto nije mogla na avion…

Nova pre 1 dan
Drama između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ne prestaje. Nakon haosa koji se desio juče, kada je pevačicu osoblje hotela izbacilo iz sobe posle burne svađe, Ana i Rale su se jutros pomirili i pokušali da spasu svoj odnos… »
Prve slike Raleta nakon drame u Dubaiju: Anu čuvaju policajci, on sleteo u Beograd s 4 kofera i ne progovara

Prve slike Raleta nakon drame u Dubaiju: Anu čuvaju policajci, on sleteo u Beograd s 4 kofera i ne progovara

Mondo pre 1 dan
Goran Ratković Rale vratio se iz Dubaija u Beograd bez Ane Nikolić, o kojoj čak nije hteo ni da razgovara. Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale imali su žestoku svađu na putovanju u Dubaiju, a posle velikog skandala u hotelu i na… »
"Nije mi dobro..." Rale stigao u Beograd nakon drame sa Anom Nikolić u Dubaiju: "Platiću joj lekove"

"Nije mi dobro..." Rale stigao u Beograd nakon drame sa Anom Nikolić u Dubaiju: "Platiću joj lekove"

Alo pre 1 dan
Rale stigao u Beograd, Ana ga optužila da ju je ostavio bez para. Goran Ratković Rale upravo je sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" nakon drame koja se odigrala u Dubaiju sa pevačicom Anom Nikolić. Podsetimo, Ana ga je nedavno javno optužila da ju je… »
"Čuvaju me iz policije, baciću im bombu ovde" Ana Nikolić van sebe u Dubaiju: "Leteće ceo aerodrom, nisam dobro"

"Čuvaju me iz policije, baciću im bombu ovde" Ana Nikolić van sebe u Dubaiju: "Leteće ceo aerodrom, nisam dobro"

Alo pre 1 dan
Nikolićeva je otkrila da je Rale otišao, ostavivši je sa svim troškovima i neplaćenom povratnom kartom. Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale navodno su se žestoko posvađali tokom zajedničkog putovanja u Dubai. Domaći mediji prethodnih… »
Rale posle skandala sa Anom Nikolić sleteo na aerodrom: Kompozitor projurio besan, evo šta je uradio

Rale posle skandala sa Anom Nikolić sleteo na aerodrom: Kompozitor projurio besan, evo šta je uradio

Telegraf pre 1 dan
Veliku pompu danas izazvao je skandala sa aerodroma u Dubaiju, gde je Ana Nikolić ostala, jer je bila skinuta zbog neplaćene kazne sa leta za Beograd. Ana i Rale su trebali da se ukrcaju zajedno na let za prestonicu, međutim, kako je Ana na društvenim… »
"Obolela sam zbog tebe, pijem lekove..." Ana se posle skandala obratila Raletu "Dabogda ti se pare vratile..."

"Obolela sam zbog tebe, pijem lekove..." Ana se posle skandala obratila Raletu "Dabogda ti se pare vratile..."

Telegraf pre 1 dan
Nakon drame u Dubaiju, koja je usledila nakon venčanja sa Goranom Ratkovićem Raletom pevačica Ana Nikolić podelila je njegove poruke i navela da ju je na aerodromu ostavio bez para, a sada je sve šokirala novim oglašavanjem u kojem navodi da je zbog… »
Anu Nikolić skinuli s leta, Rale se sam vratio u Beograd: Novi detalji drame posle skandaloznog snimka iz Dubaija

Anu Nikolić skinuli s leta, Rale se sam vratio u Beograd: Novi detalji drame posle skandaloznog snimka iz Dubaija

Mondo pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić ponovo se našla u centru skandala, skoro dva meseca nakon drame tokom koje je partnera Gorana Ratkovića Raleta prijavila za nasilje. Nakon haosa koji se desio juče, kada je pevačicu osoblje hotela u Dubaiju izbacilo iz sobe posle… »
Psuje ga i priča da je ukrao njen novac: Ana Nikolić ponovo napravila pometnju, Rale je ostavio na aerodromu bez para

Psuje ga i priča da je ukrao njen novac: Ana Nikolić ponovo napravila pometnju, Rale je ostavio na aerodromu bez para

Mondo pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić, koja je pre više od mesec dana prijavila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, pomirila se s njim nakon isteka kazne i otputovala na odmor. Par je prvo boravio na Maldivima, gde se navodno i venčao, nakon čega je otputovao u… »
„Ostavio me je na aerodromu bez kartice i para“: Ana Nikolić nije otišla sa Raletom u Beograd, drama se nastavlja

„Ostavio me je na aerodromu bez kartice i para“: Ana Nikolić nije otišla sa Raletom u Beograd, drama se nastavlja

Nova pre 1 dan
Iako su Ana Nikolić i Rale planirali da se zajedno vrate za Beograd, dogodio se novi preokret. Drama između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ne prestaje. Nakon haosa koji se desio juče, kada je pevačicu osoblje hotela izbacilo… »
"Zbog tebe sam Obolela" Ana Nikolić morbidno kune Raleta: "Dabogda ti se..."

"Zbog tebe sam Obolela" Ana Nikolić morbidno kune Raleta: "Dabogda ti se..."

Alo pre 1 dan
Šokirala novim oglašavanjem. Nakon drame u Dubaiju, pevačica Ana Nikolić objavila je poruke sa Raletom i navela da ju je na aerodromu ostavio bez para. Sada je sve šokirala novim oglašavanjem u kojem navodi da je zbog njega obolela. Printscreen Pogledaj… »
"Zato je Ana Nikolić otpala" Ovo je nova devojka Gorana Ratkovića Raleta! (video)

"Zato je Ana Nikolić otpala" Ovo je nova devojka Gorana Ratkovića Raleta! (video)

Alo pre 1 dan
Mimi je radila kao striptizeta, kako bi finansirala svoju muzičku karijeru. Ana Nikolić i Goran Ratković Rale zatresli su estradu novim skandaom, a sve se dešava van granica Srbije. Njih dvoje su otišli na Maldive, gde su se prema pisanju domaćih medija… »
Uznemirujuća fotka ane Nikolić nakon skandala u Dubaiju! Pevačica objavila javno poruke sa Raletom, razlupan joj nos (foto)

Uznemirujuća fotka ane Nikolić nakon skandala u Dubaiju! Pevačica objavila javno poruke sa Raletom, razlupan joj nos (foto)

Alo pre 1 dan
Drama se nastavlja. Pevačica Ana Nikolić i Goran Ratković Rale, nakon romantičnog venčanja na Maldivima, otputovali su u Dubai, gde su napravili skandal u hotelu, zbog čega je morala da reaguje i policija. Ipak, kompozitor je uspeo da smiri situaciju, pa… »
"Ostavio me na aerodromu bez para" Oglasila se Ana: Podelila sliku sa ranom na nosu i prepisku sa Raletom

"Ostavio me na aerodromu bez para" Oglasila se Ana: Podelila sliku sa ranom na nosu i prepisku sa Raletom

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nakon romantičnog venčanja na Maldivima otputovali su u Dubai, gde su napravili skandal u hotelu, te je morala da reaguje i policija. Ipak, kompozitor je uspeo da smiri situaciju, pa su oboje noć proveli u istom… »
Otkrivamo! Evo zašto je Ana Nikolić skinuta sa leta iz Dubaija, ne može da krene za Beograd

Otkrivamo! Evo zašto je Ana Nikolić skinuta sa leta iz Dubaija, ne može da krene za Beograd

Telegraf pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale ovih dana prolaze kroz turbulentan period, iako je prošlo svega četiri dana od njihovog venčanja na maldivima. Par je boravio u Dubaiju proteklih dana a posle žestoke svađe koju su imali, zbog čega je intervenisalo… »
"Čovek me je ostavio na aerodromu" Novo oglašavanje Ane Nikolić, drama u Dubaiju se nastavlja, posle haosa u hotelu novi…

"Čovek me je ostavio na aerodromu" Novo oglašavanje Ane Nikolić, drama u Dubaiju se nastavlja, posle haosa u hotelu novi…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala i žiži javnosti, a sada se, nakon haosa koji je izazvala u Dubaiju, oglasila na društvenim mrežama. Pop pevačica je na svom Instagram profilu objavila snimak sa egzotične destinacije zbog kojeg je i otišla… »
Otkrivamo zašto Ana Nikolić nije otišla sa raletom za Beograd! Evo svih šok detalja iz Dubaija: Pevačica u poslednjem trenutku…

Otkrivamo zašto Ana Nikolić nije otišla sa raletom za Beograd! Evo svih šok detalja iz Dubaija: Pevačica u poslednjem trenutku…

Kurir pre 1 dan
Drama između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ne prestaje! Nakon haosa koji se desio juče, kada je pevačicu osoblje hotela izbacilo iz sobe posle burne svađe, Ana i Rale su se jutros pomirili i pokušali da spasu svoj odnos… »
Pomirili se Ana Nikolić i Rale! Nakon skandala u hotelu i njenih optužbi da joj je uzeo sav novac, usledio šokantan preokret

Pomirili se Ana Nikolić i Rale! Nakon skandala u hotelu i njenih optužbi da joj je uzeo sav novac, usledio šokantan preokret

Alo pre 1 dan
Njih dvoje su noć proveli u odvojenim sobama, a jutros su se sreli u lobiju hotela. Pevačica Ana Nikolić i producent Goran Ratković Rale stavili su tačku na sukob koji je trajao nekoliko dana u Dubaiju i srećni se vraćaju u Beograd. Samo nekoliko dana… »
Saznajemo: Ana Nikolić skinuta sa leta iz Dubaija! Ostala sama na aerodromu

Saznajemo: Ana Nikolić skinuta sa leta iz Dubaija! Ostala sama na aerodromu

Telegraf pre 1 dan
Nastavlja se drama oko pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta samo nekoliko dana nakon što su se venčali na Maldivima. Nakon vesti da su se posvađaliu Dubaiju u luksuznom hotelu, šokantni detalji ne prestaju da isplivavaju, a kako… »
Pomirili se Ana i Rale nakon skandala u Dubaiju: Otkriveni detalji

Pomirili se Ana i Rale nakon skandala u Dubaiju: Otkriveni detalji

Nova pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale posle žestoke svađe i velikog skandala u hotelu u Dubaiju, rano jutros su se pomirili i rešili su sve nesuglasice. Prema priči Kurirovog izvora, oni su noć proveli u zasebnim sobama, a jutros su se našli u lobiju hotela… »
Anu Nikolić nakon drame s policijom u Dubaiju vratili u hotel: Otkriveno zbog čega su pevačicu hteli da izbace iz sobe

Anu Nikolić nakon drame s policijom u Dubaiju vratili u hotel: Otkriveno zbog čega su pevačicu hteli da izbace iz sobe

Blic pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nakon romantičnog venčanja na Maldivima otputovali su u Dubai, gde su napravili skandal u hotelu, te je morala da reaguje i policija. Ipak, kompozitor je uspeo da smiri situaciju, pa su oboje noć proveli u istom… »
Ekskluzivno! Pomirili se Ana Nikolić i Rale posle skandala u Dubaiju! Otkrivamo sve detalje šok preokreta

Ekskluzivno! Pomirili se Ana Nikolić i Rale posle skandala u Dubaiju! Otkrivamo sve detalje šok preokreta

Kurir pre 1 dan
Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ana Nikolić i Goran Ratković Rale posle žestoke svađe i velikog skandala u hotelu u Dubaiju, rano jutros su se pomirili i rešili su sve nesuglasice Prema priči našeg izvora, oni su noć proveli u zasebnim sobama, a jutros… »
Španska serija se nastavlja: Ana Nikolić i Rale se pomirili posle haosa u Dubaiju

Španska serija se nastavlja: Ana Nikolić i Rale se pomirili posle haosa u Dubaiju

Svet & Skandal pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale juče su se žestoko posvađali u hotelu u Dubaiju. Iako su noć proveli u odvojenim sobama, a jutros su se sreli u lobiju hotela u kojem su boravili prethodnih dana. Tom prilikom su porazgovarali o svemu što se desilo tokom… »
Odseli u luksuznom hotelu, pa napravili haos: Evo koliko su Ana i Rale potrošili na nedelju dana odmora

Odseli u luksuznom hotelu, pa napravili haos: Evo koliko su Ana i Rale potrošili na nedelju dana odmora

Nova pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale izazvali su skandal u prestižnom hotelu u Dubaiju zbog koga je intervenisala i policija. Pevačica i kompozitor odlučili su da produže odmor, te su pozvali agenciju kako bi doplatili koliko je potrebno. Međutim, agencija… »
Ana i Rale se pomirili posle skandala u Dubaiju: Pretila da će da ga prijavi za silovanje, sad ponovo u ljubavi

Ana i Rale se pomirili posle skandala u Dubaiju: Pretila da će da ga prijavi za silovanje, sad ponovo u ljubavi

Mondo pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale posle žestoke svađe i velikog skandala u hotelu u Dubaiju, rano jutros su se pomirili i rešili su sve nesuglasice, prenosi Kurir. Ana i Rale su prethodnu noć proveli u zasebnim sobama, a jutros su se našli u lobiju… »
"Nek im je Bog u pomoći" Indira Radić šokirana zbog skandala koji su Ana Nikolić i Rale napravili u Dubaiju - otkrila pravo…

"Nek im je Bog u pomoći" Indira Radić šokirana zbog skandala koji su Ana Nikolić i Rale napravili u Dubaiju - otkrila pravo…

Kurir pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale, samo četiri dana nakon što su se venčali na Maldivima, napravili su haos u Dubaiju, gde su otišli kako bi snimili kadrove za njen novi singl "Nije mi 22". Kako je Kurir prvi pisao, njih dvoje su se posvađali u hotelu… »
„Rale nije čovek da pelješi i uzima, on je jedna emotivna osoba“: Indira Radić o svom bivšem dečku i Ani Nikolić

„Rale nije čovek da pelješi i uzima, on je jedna emotivna osoba“: Indira Radić o svom bivšem dečku i Ani Nikolić

Nova pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nakon što su se venčali na Maldivima, a onda otputovali u Dubai, napravili su skandal u luksuznom hotelu, zbog čega je reagovala i policija. Ana Nikolić je objavila video na kojem se žali kako žele da je izbace iz… »
"Neka im je bog u pomoći": Indira Radić šokirana novim sukobom Ane Nikolić i Raleta u Dubaiju

"Neka im je bog u pomoći": Indira Radić šokirana novim sukobom Ane Nikolić i Raleta u Dubaiju

Mondo pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nakon što su se venčali na Maldivima, a onda otputovali u Dubai, napravili su još jednu scenu. Njih dvoje su se posvađali u hotelu zbog čega je reagovala i policija. Ana je objavila video na kojem se žali kako žele da je… »
"Neka im je Bog u pomoć": Indira Radić šokirana zbog sukoba Ane Nikolić i Raleta u Dubaiju - reagovala i policija: "Molim? On…

"Neka im je Bog u pomoć": Indira Radić šokirana zbog sukoba Ane Nikolić i Raleta u Dubaiju - reagovala i policija: "Molim? On…

Blic pre 1 dan
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nakon što su se venčali na Maldivima, a onda otputovali u Dubai, napravili su još jednu scenu. Njih dvoje su se posvađali u hotelu zbog čega je reagovala i policija. Ana Nikolić je objavila video na kojem se žali kako… »
Anu Nikolić nakon drame sa policijom u Dubaiju vratili u hotel: Rale otkrio detalje skandala

Anu Nikolić nakon drame sa policijom u Dubaiju vratili u hotel: Rale otkrio detalje skandala

Nova pre 1 dan
Kako prenose domaći mediji, par je na put otišao posle nekoliko odlaganja zbog raznih stvari. Trebalo je u sredu da se vrate za Beograd. Međurim, Ana i Rale su odlučili da ostanu još jedan dan i zvali su agenciju da produže i da plate sve što treba… »
"Nedavno me zvao, neka im je Bog u pomoć" Indira Radić šokirana zbog haosa Raleta i Ane: "On nije takav..."

"Nedavno me zvao, neka im je Bog u pomoć" Indira Radić šokirana zbog haosa Raleta i Ane: "On nije takav..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Indira Radić sinoć je nastupila u Nacionalnoj Klasi u Beogradu, a pred sam nastup raspoložena je stala pred novinarske ekipe i progovorila o aktuelnim temama, pa dala komentar na dramu Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta. Raspoložena Indira je… »
Anu Nikolić vratili u hotel u Dubaiju nakon skandala zbog kog je reagovala policija: Rale otkrio šta se sve dešavalo

Anu Nikolić vratili u hotel u Dubaiju nakon skandala zbog kog je reagovala policija: Rale otkrio šta se sve dešavalo

Mondo pre 1 dan
Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video-snimak na kojem se vidi kako osoblje hotela u Dubaiju izbacuje Anu Nikolić iz sobe, u javnosti su se pojavile brojne spekulacije o tome šta se tačno dogodilo. Goran Ratković Rale oglasio se kako bi… »
Upozorili je, pa reagovali! Evo zašto su Anu Nikolić izbacili iz hotela u Dubaiju

Upozorili je, pa reagovali! Evo zašto su Anu Nikolić izbacili iz hotela u Dubaiju

Alo pre 1 dan
Otkrivena pozadina sukoba. Domaći mediji danas bruje o skandalu koji se desio između pevačice Ane Nikolić i njenog izabranika, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Oni su otišli u Dubai na odmor, gde je navodno došlo do svađe, nakon čega je Rale uzeo sav… »
Raleta i Anu Nikolić nakon drame sa policijom vratili u hotel: Sada su u razdvojenim sobama

Raleta i Anu Nikolić nakon drame sa policijom vratili u hotel: Sada su u razdvojenim sobama

Telegraf pre 1 dan
Haos između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta koji se dogodio u Dubaiju, nakon čega je ona izbačena iz hotela, završio se srećno. Kako navodi izvor, par je na put otišao posle nekoliko odlaganja zbog raznih stvari. Trebalo je u… »
Kurir otkriva! Anu Nikolić nakon drame s policijom u Dubaiju vratili u hotel! Ona i Rale noć proveli u zasebnim sobama…

Kurir otkriva! Anu Nikolić nakon drame s policijom u Dubaiju vratili u hotel! Ona i Rale noć proveli u zasebnim sobama…

Kurir pre 1 dan
Nakon što je redakcija Kurira ekskluzivno došla do video-snimka na kome se vidi kako osoblje hotela u Dubaiju tokom jučerašnjeg dana izbacuje Anu Nikolić iz sobe, uspeli smo da stupimo u kontakt sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji je rešio da stavi tačku… »
Oglasio se Rale nakon drame u Dubaiju: Anu Nikolić izbacili iz hotela, a on sad otkrio detalje: "Isplatio sam 30.000 evra…

Oglasio se Rale nakon drame u Dubaiju: Anu Nikolić izbacili iz hotela, a on sad otkrio detalje: "Isplatio sam 30.000 evra…

Blic pre 2 dana
Kompozitor Goran Ratković Rale i pevačica Ana Nikolić napravili su pravu dramu u Dubaiju, a "Blic" je došao u posed snimka na kom se vidi kako osoblje izbacuje Anu iz hotelske sobe i da ona odbija da plati račun. Sada se oglasio Rale i otkrio svoju… »
(Video) Anu Nikolić izbacuju iz hotelske sobe: Pevačica u žestokoj raspravi sa osobljem u Dubaiju: "Odbijam da platim, pozvala…

(Video) Anu Nikolić izbacuju iz hotelske sobe: Pevačica u žestokoj raspravi sa osobljem u Dubaiju: "Odbijam da platim, pozvala…

Blic pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale žestoko su se posvađali u Dubaiju, a mi smo sada došli u posed snimka iz hotelske sobe u kojoj su boravili. Naime, na pomenutom snimku vidimo njihove spakovane stvari, a Ana Nikolić je sedela na… »

Vesti dana »