Povezane vesti
"Haris kaže da ne zna tekst pesme 'Jorgovani'?": Vesna Zmijanac odgovorila Džinoviću, dotakla se i Milice Pavlović
Mondo 30.10.2025
Poznata pevačica Vesna Zmijanac nedavno se pojavila u javnosti i tom prilikom otvoreno govorila o temama koje već neko vreme intrigiraju njene obožavaoce i širu javnost. Na početku razgovora, Vesna je otkrila kako se trenutno oseća, a posle se osvrnula i… »
"On jednostavno ne zna!" Vesna Zmijanac otkrila da li se ljuti na Harisa Džinovića zbog izjave o njenoj pesmi
Telegraf 30.10.2025
Pevačica Vesna Zmijanac pojavila se u javnosti, pa se dotakla tema koje intrigiraju javnost. Vesna je prvo rekla kako se oseća sad. - Ima dana kad sam super bez razloga, a ima dana kad sam namračena bez ikakvog razloga. Jedno je fizičko stanje, drugo… »
"Haris jednostavno ne zna, ja to zaista mislim": Evo da li se Vesna Zmijanac ljuti na Džinovića zbog izjave o njenoj pesmi - o…
Blic 29.10.2025
Poznata pevačica Vesna Zmijanac pojavila se u javnosti, pa se dotakla tema koje intrigiraju mnoge. Vesna je prvo rekla kako se oseća sad. - Ima dana kad sam super bez razloga, a ima dana kad sam namračena bez ikakvog razloga. Jedno je fizičko stanje… »
Vesti dana »
DANAS DO 34 STEPENA, UVEČE MOGUĆI PLJUSKOVI: Od srede još toplije
Glas juga pre 9 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 24 minutajoš 11 povezanih
SPC danas slavi Praznik Sabora svetog arhangela Gavrila - letnji Aranđelovdan
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Na današnji dan, 26. jul: U razornom zemljotresu razrušeno Skoplje, Liberija i Maldivi stekli nezavisnost
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane