Povezane vesti
Mališić: Gandijevski marš studenata iz Pazara, ne znam čemu se nada vlast koja ima protiv sebe ove mlade ljude
N1 Info 31.10.2025
Marš od 400 kilometara na koji su krenuli studenti iz Novog Pazara je gandijevski, a svi dočeci su na simboličkom planu jedan poraz ove vlasti, kaže glavna i odgovorna urednica nedeljnika Radar Vesna Mališić. Protekla godina pokazala koliko je važno… »
Mališić: Studenti pokazali šta znači zajedništvo i da su svi jednaki, ne znam čemu se nada vlast koja ima protiv sebe ove…
Nova 31.10.2025
Marš od 400 kilometara na koji su krenuli studenti iz Novog Pazara je gandijevski, a svi dočeci su na simboličkom planu jedan poraz ove vlasti, kaže glavna i odgovorna urednica nedeljnika Radar Vesna Mališić. Protekla godina pokazala koliko je važno… »
Vesti dana »
"Grenland ćemo dobiti lakšim ili težim putem", Tramp zapretio: "Nećemo Rusiju ili Kinu za suseda"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Ovako se stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka: Porodica Klisarić pokazuje kako se neguju koreni: "Moja je najveća dužnost da taj žar prenesem na svoju decu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Osuđen penzioner koji je razbio jaje o glavu Bardele: Dobio novčanu kaznu i šest meseci uslovne zatvorske kazne
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana