Povezane vesti
Stjuardesa viče na mene, pas leti po avionu! Nada Topčagić prepričala let iz pakla, evo zbog čega ima strah
Alo pre 14 sati
Skandal! Nada Topčagić strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju kada je, kako tvrdi, jedva izvukla živu glavu. Pevačica je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća s osmehom na licu. Foto… »
Nada stajala u avionu jer nije imala sedište: "Držala sam kera dok je stjuardesa drala pa sam se sručila na patos"
Mondo pre 22 sata
Nada Topčagić, popularna pevačica strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju, i kako tvrdi, jedva je izvukla živu glavu. Nada je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća sa osmehom na licu… »
"Pas je leteo po avionu, stjuardesa viče na mene" Nada Topčagić ispričala šok detalje sa leta - spasavala živu glavu
Kurir pre 24 sata
Nada Topčagić, popularna pevačica strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju i kako tvrdi jedna je izvukla živu glavu. Nada je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća sa osmehom na licu. - Stavili… »
Nada Topčagić otkrila šok datelje sa leta, pevačica vrištala: “Pas je leteo po avionu, stjuardesa je vikala”
Telegraf pre 24 sata
Nada Topčagić, popularna pevačica strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju i kako tvrdi jedna je izvukla živu glavu. Nada je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća sa osmehom na licu. - Stavili… »
"Pas je leteo po avionu, stjuardesa je vikala": Nada Topčagić ispričala šok detalje sa leta: "Ovo je ludilo, vrištala sam"
Blic pre 24 sata
Vesti dana »
U Novom Sadu danas komemorativni skup povodom godišnjice pada nadstrešnice na železničkoj stanici
Blic pre 26 minutajoš 65 povezanih
Ameri u čudu - Jokić ih je totalno zapanjio! Ljudi gledaju i ne mogu da veruju šta je uradio! (video)
Kurir pre 17 minutajoš 17 povezanih
Mitrovske zadušnice, dan posvećen molitvama za umrle srodnike i prijatelje
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih
U Srbiji danas sunčano i toplo: Maksimalna temperatura do 25 stepeni
Telegraf pre 3 satajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Na Železničkoj stanici u Novom Sadu poginulo 16 osoba, počeli pregovori u Dejtonu
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane