Povezane vesti
Stjuardesa viče na mene, pas leti po avionu! Nada Topčagić prepričala let iz pakla, evo zbog čega ima strah
Alo pre 21 dana
Skandal! Nada Topčagić strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju kada je, kako tvrdi, jedva izvukla živu glavu. Pevačica je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća s osmehom na licu. Foto… »
Nada stajala u avionu jer nije imala sedište: "Držala sam kera dok je stjuardesa drala pa sam se sručila na patos"
Mondo pre 22 dana
Nada Topčagić, popularna pevačica strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju, i kako tvrdi, jedva je izvukla živu glavu. Nada je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća sa osmehom na licu… »
"Pas je leteo po avionu, stjuardesa viče na mene" Nada Topčagić ispričala šok detalje sa leta - spasavala živu glavu
Kurir pre 22 dana
Nada Topčagić, popularna pevačica strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju i kako tvrdi jedna je izvukla živu glavu. Nada je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća sa osmehom na licu. - Stavili… »
Nada Topčagić otkrila šok datelje sa leta, pevačica vrištala: “Pas je leteo po avionu, stjuardesa je vikala”
Telegraf pre 22 dana
Nada Topčagić, popularna pevačica strašno se plaši letenja avionom, a svojevremeno je ispričala neprijatnu situaciju i kako tvrdi jedna je izvukla živu glavu. Nada je priznala da je bila uplašena, ali danas se ove priče seća sa osmehom na licu. - Stavili… »
"Pas je leteo po avionu, stjuardesa je vikala": Nada Topčagić ispričala šok detalje sa leta: "Ovo je ludilo, vrištala sam"
Blic pre 22 dana
Vesti dana »
Okupljanje ispred FDU: Godinu dana od prebijanja studenata pravde nema
Danas pre 8 minutajoš 20 povezanih
Evo u kojim će gradovima u Srbiji danas i sutra padati sneg: Objavljena prognoza do 24. decembra
Nova pre 23 minutajoš 23 povezane
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Nova pre 8 minutajoš 15 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Tramp: Zima će biti hladna; Kremlj otkriva kada bi Putin mogao da putuje u nove regione
RTV pre 3 satajoš 18 povezanih