Povezane vesti

Prva gradonačelnica Beograda se ozbiljno zamerila Miri Marković: Ponizila je kao niko zbog Miloševića

Prva gradonačelnica Beograda se ozbiljno zamerila Miri Marković: Ponizila je kao niko zbog Miloševića

Mondo pre 7 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve gradonačelnice Beograda. "U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime upućujem najdublje saučešće… »
Ivica Dačić uputio saučešće porodici Slobodanke Gruden

Ivica Dačić uputio saučešće porodici Slobodanke Gruden

Nova pre 9 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve žene na mestu gradonačelnice Beograda. „Sa velikom tugom primio sam vest o smrti Slobodanke Gruden koju sam lično poznavao, veoma… »
Dačić o smrti Slobodanke Gruden: Ostaće upamćena kao prva žena koja je vodila Beograd

Dačić o smrti Slobodanke Gruden: Ostaće upamćena kao prva žena koja je vodila Beograd

Serbian News Media pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve žene na mestu gradonačelnice Beograda. “Sa velikom tugom primio sam vest o smrti Slobodanke Gruden koju sam lično poznavao, veoma… »
Dačić uputio saučešće povodom smrti prve gradonačelnice Beograda

Dačić uputio saučešće povodom smrti prve gradonačelnice Beograda

Telegraf pre 10 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio јe saučešće porodici i priјateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve gradonačelnice Beograda. "U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoјe lično ime upućuјem naјdublje saučešće… »
"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici

"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici

Blic pre 22 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini, a od nje se oprostio Ivica Dačić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova. "Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici, koju sam posebno poštovao i cenio, prvoj… »

Blic pre 22 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini, a od nje se oprostio Ivica Dačić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova. "Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici, koju sam posebno poštovao i cenio, prvoj… »
Preminula Slobodanka Gruden, prva žena gradonačelnik Beograda

Blic pre 24 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini. Slobodanka Gruden završila je Medicinski fakultet. U službi za transfuziju krvi provela je 33 godine. Objavila je 120 stručnih radova u domaćim i stranim časopisima. Grad… »

Danas pre 24 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini. Slobodanka Gruden završila je Medicinski fakultet. U službi za transfuziju krvi provela je 33 godine. Objavila je 120 stručnih radova u domaćim i stranim časopisima, prenosi… »

Vesti dana »