Povezane vesti
Prva gradonačelnica Beograda se ozbiljno zamerila Miri Marković: Ponizila je kao niko zbog Miloševića
Mondo 01.11.2025
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve gradonačelnice Beograda. "U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime upućujem najdublje saučešće… »
Ivica Dačić uputio saučešće porodici Slobodanke Gruden
Nova 01.11.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve žene na mestu gradonačelnice Beograda. „Sa velikom tugom primio sam vest o smrti Slobodanke Gruden koju sam lično poznavao, veoma… »
Dačić o smrti Slobodanke Gruden: Ostaće upamćena kao prva žena koja je vodila Beograd
Serbian News Media 01.11.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve žene na mestu gradonačelnice Beograda. “Sa velikom tugom primio sam vest o smrti Slobodanke Gruden koju sam lično poznavao, veoma… »
Dačić uputio saučešće povodom smrti prve gradonačelnice Beograda
Telegraf 01.11.2025
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio јe saučešće porodici i priјateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve gradonačelnice Beograda. "U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoјe lično ime upućuјem naјdublje saučešće… »
Preminula Slobodanka Gruden, prva žena gradonačelnik Beograda
Danas 31.10.2025
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini. Slobodanka Gruden završila je Medicinski fakultet. U službi za transfuziju krvi provela je 33 godine. Objavila je 120 stručnih radova u domaćim i stranim časopisima, prenosi… »
Vesti dana »
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 28 povezanih
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 51 minutajoš 27 povezanih