Povezane vesti
Prva gradonačelnica Beograda se ozbiljno zamerila Miri Marković: Ponizila je kao niko zbog Miloševića
Mondo pre 7 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve gradonačelnice Beograda. "U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime upućujem najdublje saučešće… »
Ivica Dačić uputio saučešće porodici Slobodanke Gruden
Nova pre 9 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve žene na mestu gradonačelnice Beograda. „Sa velikom tugom primio sam vest o smrti Slobodanke Gruden koju sam lično poznavao, veoma… »
Dačić o smrti Slobodanke Gruden: Ostaće upamćena kao prva žena koja je vodila Beograd
Serbian News Media pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici i prijateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve žene na mestu gradonačelnice Beograda. “Sa velikom tugom primio sam vest o smrti Slobodanke Gruden koju sam lično poznavao, veoma… »
Dačić uputio saučešće povodom smrti prve gradonačelnice Beograda
Telegraf pre 10 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio јe saučešće porodici i priјateljima povodom smrti Slobodanke Gruden, prve gradonačelnice Beograda. "U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoјe lično ime upućuјem naјdublje saučešće… »
"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici
Blic pre 22 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini, a od nje se oprostio Ivica Dačić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova. "Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici, koju sam posebno poštovao i cenio, prvoj… »
"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici
Blic pre 22 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini, a od nje se oprostio Ivica Dačić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova. "Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici, koju sam posebno poštovao i cenio, prvoj… »
Preminula Slobodanka Gruden, prva žena gradonačelnik Beograda
Blic pre 24 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini. Slobodanka Gruden završila je Medicinski fakultet. U službi za transfuziju krvi provela je 33 godine. Objavila je 120 stručnih radova u domaćim i stranim časopisima. Grad… »
Preminula Slobodanka Gruden, prva žena gradonačelnik Beograda
Danas pre 24 sata
Prva žena gradonačelnik Beograda Slobodanka Gruden preminula je u 86. godini. Slobodanka Gruden završila je Medicinski fakultet. U službi za transfuziju krvi provela je 33 godine. Objavila je 120 stručnih radova u domaćim i stranim časopisima, prenosi… »
Vesti dana »
AFP: Više od 100 hiljada ljudi odalo počast žrtvama pada nadstrešnice
N1 Info pre 2 minutajoš 41 povezana
Komemorativni skup u Vašingtonu: Dostojanstveno, u tišini održan pomen, priređena izložba, pročitana pisma Dijane Hrke i studenata
N1 Info pre 43 minutajoš 88 povezanih
Prva reakcija srđana blagojevića nakon debakla na brdu! Šta će reći "grobari" posle ovih reči trenera Partizana...
Kurir pre 43 minutajoš 32 povezane
Policija na VMA – potraga za osobom koja je Bačulovu trebalo da obezbedi otrov
Sputnik pre 5 satijoš 28 povezanih
MUP Srbije: U Novom Sadu prisutno oko 39.000 građana na neprijavljenom javnom okupljanju, nije bilo incidenata
Serbian News Media pre 2 satajoš 48 povezanih