Povezane vesti

"To me je koštalo kao stan na Svetom Stefanu": Vesna Zmijanac otkrila za šta je dala ogroman novac, a u sve je bio umešan i on…

"To me je koštalo kao stan na Svetom Stefanu": Vesna Zmijanac otkrila za šta je dala ogroman novac, a u sve je bio umešan i on…

Blic pre 8 sati
Pevačica Vesna Zmijanac sledeće godine obeležiće pola veka svoje uspešne muzičke karijere, u kojoj je otpevala brojne hitove i održala bezbroj koncerata. Vesna je mnogo novca ulagala u svoju karijeru,a za jedan spot za duetsku pesmu sa Rambom Amadeusom… »
Zbog Vesne Zmijanac ukinut prenos dnevnika Pevačica priznala da je morala da pukne ozbiljnu cifru: "Koštao je kao stan na…

Zbog Vesne Zmijanac ukinut prenos dnevnika Pevačica priznala da je morala da pukne ozbiljnu cifru: "Koštao je kao stan na…

Alo pre 8 sati
Kada je karijera u pitanju, nije štedela novac, a jedan spot za duetsku pesmu sa Rambom Amadeusom je svojevremeno papreno platila. Vesna Zmijanac tvrdi da je spot za pesmu "Idemo na more" koštao kao stan na Svetom Stefanu. Sledeće godine pevačica će… »
"Koštao kao jedan stan na Svetom Stefanu": Vesna Zmijanac progovorila o svom najskupljem projektu

"Koštao kao jedan stan na Svetom Stefanu": Vesna Zmijanac progovorila o svom najskupljem projektu

Mondo pre 16 sati
Vesna Zmijanac nedavno je privukla pažnju medija koji su došli da razgovaraju s njom o raznim temama. Raspoložena, pevačica je govorila o svojim pesmama i video-snimcima, otkrivši i koliko je koštao jedan od spotova u njenoj karijeri. Pogledajte… »
"Koštao me je ko stan na Svetom Stefanu" Vesna Zmijanac otkrila na šta je dala ogromnu sumu novca: To je mnogo skupo

"Koštao me je ko stan na Svetom Stefanu" Vesna Zmijanac otkrila na šta je dala ogromnu sumu novca: To je mnogo skupo

Kurir pre 17 sati
Vesna Zmijanac pre dve večeri imala je nastup u Beogradu, a mediji su kao i obično kada je ona u pitanju došli ispred lokala kako bi razgovarali o raznim temama. Dotakli su se trenutnih aktuelnosti, a onda je Vesna vrlo raspoložena govorila o svojim… »

Vesti dana »