Povezane vesti

Ana Nikolić se zakucala u gradilište Evo kolika je šteta!

Ana Nikolić se zakucala u gradilište Evo kolika je šteta!

Alo pre 16 sati
Anin automobil još uvek je parkiran u garaži Gorana Ratkovića Raleta na Avali. Ana Nikolić se pre nekoliko dana automobilom zakucala u gradilište nedaleko od stana u kojem živi. Nakon skandala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Ana Nikolić se sinoć… »
"Naudiće sebi, pod hitno na lečenje": Pevačica urnisala Anu Nikolić, pa uputila javni apel i molbu

"Naudiće sebi, pod hitno na lečenje": Pevačica urnisala Anu Nikolić, pa uputila javni apel i molbu

Mondo pre 16 sati
Pevačica Vesna Rivas oglasila se povodom skandala koji su poslednjih dana u centru pažnje, a tiču se Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Nakon niza incidenata koje je doživela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Ana Nikolić se sinoć vratila… »
"Ana Nikolić mora pod hitno lečenje" Pevačica je urnisala rečima: Više mi je žao Raleta nego nje

"Ana Nikolić mora pod hitno lečenje" Pevačica je urnisala rečima: Više mi je žao Raleta nego nje

Kurir pre 18 sati
Pevačica Vesna Rivas izrazila je zabrinutost povodom skandala koji su poslednjih dana pratili Anu Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Nikolićeva je sinoć sletela u Beograd nakon niza incidenata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a Vesna, koja… »
"Naudiće sebi, treba da ide na lečenje" Pevačica oplela po Ani Nikolić: "Više mi je žao Raleta, osušio se!"

"Naudiće sebi, treba da ide na lečenje" Pevačica oplela po Ani Nikolić: "Više mi je žao Raleta, osušio se!"

Alo pre 17 sati
Zabrinuta je zbog stanja koleginice. Vesna Rivas izrazila je zabrinutost povodom skandala koji su poslednjih dana pratili Anu Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Nakon niza incidenata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Nikolićeva je sinoć… »

Vesti dana »