Повезане вести

Ана Николић се закуцала у градилиште Ево колика је штета!

Ана Николић се закуцала у градилиште Ево колика је штета!

Ало 01.11.2025
Анин аутомобил још увек је паркиран у гаражи Горана Ратковића Ралета на Авали. Ана Николић се пре неколико дана аутомобилом закуцала у градилиште недалеко од стана у којем живи. Након скандала у Уједињеним Арапским Емиратима… »
"Наудиће себи, под хитно на лечење": Певачица урнисала Ану Николић, па упутила јавни апел и молбу

"Наудиће себи, под хитно на лечење": Певачица урнисала Ану Николић, па упутила јавни апел и молбу

Мондо 01.11.2025
Певачица Весна Ривас огласила се поводом скандала који су последњих дана у центру пажње, а тичу се Ане Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Након низа инцидената које је доживела у Уједињеним Арапским Емиратима, Ана… »
"Ана Николић мора под хитно лечење" Певачица је урнисала речима: Више ми је жао Ралета него ње

"Ана Николић мора под хитно лечење" Певачица је урнисала речима: Више ми је жао Ралета него ње

Курир 01.11.2025
Певачица Весна Ривас изразила је забринутост поводом скандала који су последњих дана пратили Ану Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Николићева је синоћ слетела у Београд након низа инцидената у Уједињеним Арапским… »
"Наудиће себи, треба да иде на лечење" Певачица оплела по Ани Николић: "Више ми је жао Ралета, осушио се!"

"Наудиће себи, треба да иде на лечење" Певачица оплела по Ани Николић: "Више ми је жао Ралета, осушио се!"

Ало 01.11.2025
Забринута је због стања колегинице. Весна Ривас изразила је забринутост поводом скандала који су последњих дана пратили Ану Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Након низа инцидената у Уједињеним Арапским Емиратима… »

Вести дана »