Povezane vesti
Pevač deportovan iz Švedske Na aerodromu ga držali satima, pa zabranili ulazak u zemlju dve godine, a u izveštaju napisali…
Kurir pre 1 dan
Pevač narodne muzike iz Bosne i Hercegovine Semir Cerić Koke deportovan je iz Švedske, gde je trebalo da nastupi u gradu Geteburg. Pevač se tim povodom oglasio i rekao da je odmah po dolasku na aerodrom u tom gradu pitan gde je pošao, te da je rekao da… »
Pevač deportovan iz Švedske! Dobio dve godine zabrane ulaska u šengenske zemlje: Ovo su detalji
Telegraf pre 1 dan
Pevač narodne muzike Semir Cerić Koke deportovan je iz Švedske, gde je trebalo da održi nastup u Geteburgu. On je sam potvrdio incident i objasnio okolnosti koje su dovele do zabrane ulaska. Pevač je istakao da je odmah po dolasku na aerodrom u tom gradu… »
Folker hitno deportovan iz Švedske: Drama na aerodromu, dobio dve godine zabranu ulaska
Mondo pre 1 dan
Pevač narodne muzike Semir Cerić Koke deportovan je iz Švedske, gde je trebalo da nastupi u gradu Geteburg. Informaciju je potvrdio sam pevač, koji je rekao da je odmah po dolasku na aerodrom u tom gradu pitan gde je pošao. Semir im je rekao da ide… »
Pevač deportovan iz Švedske Dobio zabranu ulaska u ceo Šengen!
Alo pre 1 dan
Semira i članove benda su odvojili i zadržali satima, a nakon ispitivanja su mu saopšili da mu se odbija ulazak u Švedsku i izriču dve godine zabrane ulaska u celu šengensku zonu. Pevač narodne muzike Semir Cerić Koke deportovan je iz Švedske, gde je… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Ne odustajem od štrajka glađu dok ne budu ispunjeni moji zahtevi
Beta pre 7 minutajoš 3 povezane