Povezane vesti
"Bolje da umrem, da ne znam za to" Otac Luke Vujovića o snajki i njenoj porodici, tvrdi da mu je sin pod uticajem crne magije…
Kurir 01.11.2025
Nikola Vujović Bajo, otac aktuelnog učesnika “ Elite 9” Luke Vujovića govorio je za medije i priznao da nikad neće podržati vezu sina i Aneli Ahmić. Osim toga, Bajo je istakao da nikada neće prihvatiti Aneli kao snaju, čak i ako mu podari unuke. - Nikad… »
Pomirenje Aneli i asmina u najavi? "Ostaviće Luku kada shvati da nema para"
Alo 01.11.2025
Iako se Luka ozbiljno zaljubio u Aneli, njegov otac, Nikola, tvrdi da Ahmićku nikada neće prihvatiti za snaju i da je ona sa njegovim sinom iz interesa. Otac Luke Vujovića smatra da će se Aneli Ahmić pomiriti se sa bivšim mužem Asminom Durdžićem zbog… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj povređenih na jugu Izraela porastao na 75; Kalibaf: Nebo Izraela je nezaštićeno, došlo je vreme za sprovođenje sledećih planova
RTV pre 24 satajoš 104 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 4 satijoš 41 povezana
Studenti i građani Niša ne zaboravljaju žrtve prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu
Medijska kutija pre 3 satajoš 19 povezanih
"Do juče sam ih gledala i divila se, a sad sam među njima": Ivana Španović osetila tremu do ušiju na SP
Mondo pre 31 minutajoš 20 povezanih