Povezane vesti
Li Džae Mjung: Susret sa Si Đinpingom vratio bilaterlane odnose na pravi put
Euronews 02.11.2025
Južnokorejski predsednik Li Džae Mjung izjavio je danas da je njegov nedavni sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom pomogao da se odnosi dve zemlje vrate na pravi put. Li je u objavi na Fejsbuku, na korejskom i kineskom jeziku, istakao značaj… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do „večnog mira“
NIN 02.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i ''večnog mira''
Euronews 02.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"
RTV 02.11.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je… »
Vesti dana »
Debata o Srbiji u Evropskom parlamentu: Reformski koraci bili osnova za preporuku EK o otvaranju Klastera 3, kaže komesarka Kos
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Radio sto plus pre 1 satjoš 53 povezane
Marin Le Pen ne odustaje od predsedničkih izbora u Francuskoj: sve zavisi od jednog nakon osuđujuće presude
Mondo pre 2 satajoš 57 povezanih
Neuništiva Argentina i šampion Mesi: Egipat je imao sve, ali ide kući
BBC News pre 1 satjoš 69 povezanih
SAD oborile iranske dronove! Novi napad u Ormuskom moreuzu podigao tenzije
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane