Povezane vesti

Li Džae Mjung: Susret sa Si Đinpingom vratio bilaterlane odnose na pravi put

Li Džae Mjung: Susret sa Si Đinpingom vratio bilaterlane odnose na pravi put

Euronews pre 17 sati
Južnokorejski predsednik Li Džae Mjung izjavio je danas da je njegov nedavni sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom pomogao da se odnosi dve zemlje vrate na pravi put. Li je u objavi na Fejsbuku, na korejskom i kineskom jeziku, istakao značaj… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do „večnog mira“

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do „večnog mira“

NIN pre 21 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i ''večnog mira''

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i ''večnog mira''

Euronews pre 24 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je… »
"Ovaj sastanak će dovesti do večnog mira": Tramp o susretu sa Đinpingom: Bio je veliki za obe naše zemlje

"Ovaj sastanak će dovesti do večnog mira": Tramp o susretu sa Đinpingom: Bio je veliki za obe naše zemlje

Blic pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe naše… »

Vesti dana »