Povezane vesti
Seksualno vaspitanje u Hrvatskoj: Roditelji podržavaju, crkva negoduje
NIN 02.11.2025
"Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?" Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu majku Mirelu Jonić. "Trebalo mi je nekoliko minuta da joj odgovorim. "U trenutku sam se zbunila i shvatila da brže sazreva i da je vreme za određene… »
Južne vesti 02.11.2025
Reuters „Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?“ Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu majku Mirelu Jonić. „Trebalo mi je nekoliko minuta da joj odgovorim. „U trenutku sam se zbunila i shvatila da brže sazreva i da je vreme za… »
Radio 021 02.11.2025
Zagreb bi mogao da uvede ovaj predmet u školama, a u Rijeci se ovaj pilot programa sprovodi, ali se takvim inicijativima protivi Rimokatolička crkva. Reuters „Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?" Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je… »
Danas 02.11.2025
„Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?“ Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu majku Mirelu Jonić. „Trebalo mi je nekoliko minuta da joj odgovorim. „U trenutku sam se zbunila i shvatila da brže sazreva i da je vreme za određene… »
BBC News 02.11.2025
Zagreb bi mogao da uvede ovaj predmet u školama, a u Rijeci se ovaj pilot programa sprovodi, ali se takvim inicijativima protivi Rimokatolička crkva. „Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?" Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu… »
Vesti dana »
Danas toplo i uglavnom sunčano, temperatuta do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 41 minutajoš 10 povezanih
Otkriveno šta je Đoković rekao Fonseki na mreži, gest koji će posebno ceniti jedna grupa ljudi
Nova pre 41 minutajoš 14 povezanih
Hitna pomoć: Tri muškarca sinoć lakše povređena povređena u tuči
Insajder pre 21 minutajoš 4 povezane
Danas su Duhovske zadušnice: vernici obilaze grobove i pale sveće za pokoj duša
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih