Povezane vesti
Seksualno vaspitanje u Hrvatskoj: Roditelji podržavaju, crkva negoduje
NIN pre 16 sati
"Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?" Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu majku Mirelu Jonić. "Trebalo mi je nekoliko minuta da joj odgovorim. "U trenutku sam se zbunila i shvatila da brže sazreva i da je vreme za određene… »
Južne vesti pre 16 sati
Reuters „Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?“ Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu majku Mirelu Jonić. „Trebalo mi je nekoliko minuta da joj odgovorim. „U trenutku sam se zbunila i shvatila da brže sazreva i da je vreme za… »
Radio 021 pre 16 sati
Zagreb bi mogao da uvede ovaj predmet u školama, a u Rijeci se ovaj pilot programa sprovodi, ali se takvim inicijativima protivi Rimokatolička crkva. Reuters „Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?" Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je… »
Danas pre 16 sati
„Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?“ Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu majku Mirelu Jonić. „Trebalo mi je nekoliko minuta da joj odgovorim. „U trenutku sam se zbunila i shvatila da brže sazreva i da je vreme za određene… »
BBC News pre 16 sati
Zagreb bi mogao da uvede ovaj predmet u školama, a u Rijeci se ovaj pilot programa sprovodi, ali se takvim inicijativima protivi Rimokatolička crkva. „Mama, šta dečak i devojčica rade osim ljubljenja?" Pitanje devetogodišnje devojčice zateklo je njenu… »
Vesti dana »
AP: Policija razdvaja protivnike i pristalice predsednika Srbije dok tenzije rastu usred protesta
Beta pre 4 satijoš 1 povezana