Povezane vesti

Arhiv javnih skupova: Oko 110.000 ljudi na skupu u Novom Sadu

Arhiv javnih skupova: Oko 110.000 ljudi na skupu u Novom Sadu

Vranje news pre 8 sati
Vranje - Oko 110.000 ljudi bilo je prisutno na komemorativnom skupu u Novom Sadu, povodom godišnjice pada nadstrešnice na železničkoj stanici, saopšteno je iz Arhiva javnih skupova. Toliko ljudi, kako je precizirano, bilo je u trenutku odavanja pošte u… »
Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi bilo na komemorativnom skupu u Novom Sadu

Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi bilo na komemorativnom skupu u Novom Sadu

Naissus info pre 10 sati
Ova procena ne obuhvata građane koji su u tom trenutku ostali zaglavljeni na prilaznim putevima ka Novom Sadu, dodaje Arhiv. Prema evidenciji Arhiva javnih skupova, reč je o najvećem skupu ikada održanom u Novom Sadu, dvostruko većem od dosad… »
Aleksandar Milosavljević: Sve što se dešava nagoveštava kraj ove vlasti, našu odlučnost u tome dokazala je komemoracija u…

Aleksandar Milosavljević: Sve što se dešava nagoveštava kraj ove vlasti, našu odlučnost u tome dokazala je komemoracija u…

Danas pre 21 sat
Više od stotinu hiljada ljudi prisustvovali su juče komemoraciji na Železničkoj stanici u Novom Sadu (prema proceni Arhiva javnih skupova 110.000, ne račinajući građane koji su ostali zaglavljeni na prilaznim putevima ka gradu), a kao i u proteklih… »
Lena Bogdanović: Veličanstveno dostojanstven u svom bolu, Novi Sad ima snagu protiv koje se zlo najteže bori – zajedništvo…

Lena Bogdanović: Veličanstveno dostojanstven u svom bolu, Novi Sad ima snagu protiv koje se zlo najteže bori – zajedništvo…

Danas pre 23 sata
Ceo dan sam provela na ulicama, zajedno sa studentima, sugrađanima, svima koji su herojski dopešačili i došli iz raznih krajeva – ponosna sam na moj Novi Sad, koji više nikad neće biti isti, ali je i dalje naš voljeni grad – izjavila je za Danas Lena… »
Slobodan Tišma za Danas: Studenti su nas digli iz močvarnog tresišta, skup u Novom Sadu dokazuje da se ovaj front protiv…

Slobodan Tišma za Danas: Studenti su nas digli iz močvarnog tresišta, skup u Novom Sadu dokazuje da se ovaj front protiv…

Danas pre 1 dan
Puni mi srce borba studenata, studenti iz Novog Pazara koji su pešačili šesnaest dana do Novog Sada, građani iz svih mesta koji su došli u moj grad i dalje slomljen bolom, to nam daje ogromnu snagu i optimizam u daljoj borbi za pravdu – izjavio je za… »

Vesti dana »