Povezane vesti

Arhiv javnih skupova: Oko 110.000 ljudi na skupu u Novom Sadu

Arhiv javnih skupova: Oko 110.000 ljudi na skupu u Novom Sadu

Vranje news 03.11.2025
Vranje - Oko 110.000 ljudi bilo je prisutno na komemorativnom skupu u Novom Sadu, povodom godišnjice pada nadstrešnice na železničkoj stanici, saopšteno je iz Arhiva javnih skupova. Toliko ljudi, kako je precizirano, bilo je u trenutku odavanja pošte u… »
Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi bilo na komemorativnom skupu u Novom Sadu

Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi bilo na komemorativnom skupu u Novom Sadu

Naissus info 03.11.2025
Ova procena ne obuhvata građane koji su u tom trenutku ostali zaglavljeni na prilaznim putevima ka Novom Sadu, dodaje Arhiv. Prema evidenciji Arhiva javnih skupova, reč je o najvećem skupu ikada održanom u Novom Sadu, dvostruko većem od dosad… »
Aleksandar Milosavljević: Sve što se dešava nagoveštava kraj ove vlasti, našu odlučnost u tome dokazala je komemoracija u…

Aleksandar Milosavljević: Sve što se dešava nagoveštava kraj ove vlasti, našu odlučnost u tome dokazala je komemoracija u…

Danas 02.11.2025
Više od stotinu hiljada ljudi prisustvovali su juče komemoraciji na Železničkoj stanici u Novom Sadu (prema proceni Arhiva javnih skupova 110.000, ne račinajući građane koji su ostali zaglavljeni na prilaznim putevima ka gradu), a kao i u proteklih… »
Lena Bogdanović: Veličanstveno dostojanstven u svom bolu, Novi Sad ima snagu protiv koje se zlo najteže bori – zajedništvo…

Lena Bogdanović: Veličanstveno dostojanstven u svom bolu, Novi Sad ima snagu protiv koje se zlo najteže bori – zajedništvo…

Danas 02.11.2025
Ceo dan sam provela na ulicama, zajedno sa studentima, sugrađanima, svima koji su herojski dopešačili i došli iz raznih krajeva – ponosna sam na moj Novi Sad, koji više nikad neće biti isti, ali je i dalje naš voljeni grad – izjavila je za Danas Lena… »
Slobodan Tišma za Danas: Studenti su nas digli iz močvarnog tresišta, skup u Novom Sadu dokazuje da se ovaj front protiv…

Slobodan Tišma za Danas: Studenti su nas digli iz močvarnog tresišta, skup u Novom Sadu dokazuje da se ovaj front protiv…

Danas 02.11.2025
Puni mi srce borba studenata, studenti iz Novog Pazara koji su pešačili šesnaest dana do Novog Sada, građani iz svih mesta koji su došli u moj grad i dalje slomljen bolom, to nam daje ogromnu snagu i optimizam u daljoj borbi za pravdu – izjavio je za… »

Vesti dana »