Повезане вести
Архив јавних скупова: Око 110.000 људи на скупу у Новом Саду
Врање невс пре 26 дана
Врање - Око 110.000 људи било је присутно на комеморативном скупу у Новом Саду, поводом годишњице пада надстрешнице на железничкој станици, саопштено је из Архива јавних скупова. Толико људи, како је прецизирано, било је у… »
Архив јавних скупова објавио колико је људи било на комеморативном скупу у Новом Саду
Наиссус инфо пре 26 дана
Ова процена не обухвата грађане који су у том тренутку остали заглављени на прилазним путевима ка Новом Саду, додаје Архив. Према евиденцији Архива јавних скупова, реч је о највећем скупу икада одржаном у Новом Саду, двоструко… »
Александар Милосављевић: Све што се дешава наговештава крај ове власти, нашу одлучност у томе доказала је комеморација у…
Данас пре 26 дана
Више од стотину хиљада људи присуствовали су јуче комеморацији на Железничкој станици у Новом Саду (према процени Архива јавних скупова 110.000, не рачинајући грађане који су остали заглављени на прилазним путевима ка граду)… »
Лена Богдановић: Величанствено достојанствен у свом болу, Нови Сад има снагу против које се зло најтеже бори – заједништво…
Данас пре 26 дана
Цео дан сам провела на улицама, заједно са студентима, суграђанима, свима који су херојски допешачили и дошли из разних крајева – поносна сам на мој Нови Сад, који више никад неће бити исти, али је и даље наш вољени град –… »
Слободан Тишма за Данас: Студенти су нас дигли из мочварног тресишта, скуп у Новом Саду доказује да се овај фронт против…
Данас пре 26 дана
Пуни ми срце борба студената, студенти из Новог Пазара који су пешачили шеснаест дана до Новог Сада, грађани из свих места који су дошли у мој град и даље сломљен болом, то нам даје огромну снагу и оптимизам у даљој борби за… »
Вести дана »
ТОК потврдио да је министар Селаковић осумњичен у случају Генералштаб
Бета пре 2 сатајош 17 повезаних
Орбан: Време је на страни Русије, што пре почети руско-европске преговоре
РТВ пре 42 минутајош 23 повезане