Povezane vesti
Tramp: Užasna stvar se dogodila britanskoj kraljevskoj porodici
Alo pre 13 sati
Predsednik SAD Donald Tramp nazvao je situaciju unutar britanske kraljevske porodice „užasnom“ nakon oduzimanja titula princu Endruu. - Ovo je užasna stvar koja se dogodila (kraljevskoj) porodici - rekao je Tramp novinarima. Britanski kralj Čarls III… »
Tramp prvi put o kraljevskoj porodici: Žao mi ih je
B92 pre 16 sati
Donald Tramp izjavio je u nedelju da mu je žao zbog britanske kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls oduzeo titulu princa svom bratu Endruu zbog pritiska javnosti oko Endruovih veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom. "Strašna… »
Tramp o princu Endruu: Žao mi je britanske kraljevske porodice
NIN pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u nedelju da mu je žao zbog britanske kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls oduzeo titulu princa svom bratu Endruu zbog pritiska javnosti oko Endruovih veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem… »
Britanska vlada dodatno sankcioniše endrua Bivši princ gubi počasnu vojnu tiltulu!
Kurir pre 19 sati
Britanska vlada će oduzeti bivšem princu Endru, bratu kralja Čarlsa Trećeg, njegovu poslednju preostalu počasnu vojnu titulu, izjavio je danas ministar odbrane Džon Hili (John Healey). Britanski monarh je u četvrtak saopštio da se njegovom mlađem bratu… »
Vesti dana »
Studentkinja napadnuta kod šatorskog naselja u Beogradu, nasrtaji i na novinarku KRIK-a
Beta pre 1 satjoš 55 povezanih
Studenti pozvali građane na solidarnost sa Dijanom Hrkom: „Moramo čuvati jedni druge“
Nedeljnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Opozicija o leks specijalisu za Generalštab: Abolicija odgovornih za falsifikovanje dokumentacije i urušavanje pravne države
N1 Info pre 2 satajoš 39 povezanih
Novi napad iz Ćacilenda: Pirotehničkim sredstvima i flašama na građane i novinare, policija nije reagovala
N1 Info pre 1 satjoš 89 povezanih
Vladimir Štimac uhapšen drugi put – tužilaštvo tvrdi da je podstrekavao napad ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 29 povezanih