Povezane vesti

Tramp: Užasna stvar se dogodila britanskoj kraljevskoj porodici

Tramp: Užasna stvar se dogodila britanskoj kraljevskoj porodici

Alo pre 13 sati
Predsednik SAD Donald Tramp nazvao je situaciju unutar britanske kraljevske porodice „užasnom“ nakon oduzimanja titula princu Endruu. - Ovo je užasna stvar koja se dogodila (kraljevskoj) porodici - rekao je Tramp novinarima. Britanski kralj Čarls III… »
Tramp prvi put o kraljevskoj porodici: Žao mi ih je

Tramp prvi put o kraljevskoj porodici: Žao mi ih je

B92 pre 16 sati
Donald Tramp izjavio je u nedelju da mu je žao zbog britanske kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls oduzeo titulu princa svom bratu Endruu zbog pritiska javnosti oko Endruovih veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom. "Strašna… »
Tramp o princu Endruu: Žao mi je britanske kraljevske porodice

Tramp o princu Endruu: Žao mi je britanske kraljevske porodice

NIN pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u nedelju da mu je žao zbog britanske kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls oduzeo titulu princa svom bratu Endruu zbog pritiska javnosti oko Endruovih veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem… »
Britanska vlada dodatno sankcioniše endrua Bivši princ gubi počasnu vojnu tiltulu!

Britanska vlada dodatno sankcioniše endrua Bivši princ gubi počasnu vojnu tiltulu!

Kurir pre 19 sati
Britanska vlada će oduzeti bivšem princu Endru, bratu kralja Čarlsa Trećeg, njegovu poslednju preostalu počasnu vojnu titulu, izjavio je danas ministar odbrane Džon Hili (John Healey). Britanski monarh je u četvrtak saopštio da se njegovom mlađem bratu… »

Vesti dana »